Horoskop od 2. 12. do 9. 12. 2013

Za obdobje od 2. 12. do 9. 12. 2013 je v zvezde pogledal astrolog Bern Jurečič.

2. 12. 2013

Mars v tem tednu vstopa v tehtnico, znamenje, v katerem se bo zaradi svoje retrogradnosti, ki nastopi marca, zadržal vse do srede poletja. 'Bitka za resnico, pravico in pravo mero' bi lahko rekli temu več kot polletnemu obdobju.

Že v torek v strelca prestopi še Merkur, tam pa bo tudi tokratni mlaj, ki navadno pomeni rojstvo, začetek česa novega. V strelcu – ta potencial ne bi smel biti slab. Družbo mu večinoma delajo dobri odnosi med planeti – ali lahko sploh še mislimo, da bi se znalo kdaj kaj obrniti na bolje? Se nismo že malo preveč odvadili misli na to?!

Morda pa ta teden (v katerem spuščanja dimnih zaves kljub vsemu ne bo manjkalo) res prinese kakšen, morda le majhen, a zato nič manj pomemben, premik navzgor ...

OVEN (21. 3.–20. 4.)

Ovne čaka posebna naloga – sprejeti vrednost tudi drugih, ne samo svoje, ter najti način sodelovanja, dogovarjanja z njimi in hkrati pravilnega doziranja porabe osebne energije. Treba se bo pač znati prilagajati okolici.

BIK (21. 4.–21. 5.)

Zadeve z drugimi, pa naj gre za partnerja, javnost ali upravne organe, boste v tem tednu uspešno rešili, pazite samo na to, da ne bi prehitevali ali lovili krajše poti. Raje naj pot traja kak korak dlje, pa da bo zato vse na svojem mestu ...

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Ves razpoložljivi čas vam bodo vzeli drugi, bodisi da se ne znajdejo in jim je treba pomagati bodisi da ste jih razvadili do take mere, da brez vas ne znajo nič. Pokazali boste obilo ustvarjalne žilice, marsikdo si bo prizadeval početi isto.

RAK (22. 6.–23. 7.)

Tisti, ki vam režejo kruh, so v večjih škripcih kot vi, marsikatero potezo naredijo s škripanjem zob, saj drugače ne morejo ali pa ne smejo. Zato njihove morebitne neugodne odločitve ne jemljite tako osebno, verjetno, da sploh niste krivi vi.

LEV(24. 7.–23. 8.)

V tem tednu se boste znašli pred izzivom, kako premakniti nekaj tistih, ki so v zadnjem času izgubili voljo in vizijo, saj brez njih ne bo šlo ali pa bi bila njihova odsotnost neugodna za vas. Korake odmerjajte počasi, da bodo drugi lahko hodili vštric.

DEVICA (24. 8.–23. 9.)

V tem tednu nihanja ne bo manjkalo. Najprej bo vse kazalo dobro, potem pa, kot bi kdo ugasnil luč. Proti koncu tedna spet razbremenitev misli in obveznosti. Skrbeli boste za denar, a bo to odveč, za sproti bo ves čas dovolj.

TEHTNICA (24. 9.–22. 10.)

Marsov prihod k vam v goste bo vnesel najprej nekoliko nemira v vaše misli in vsakdan, ko pa boste opazili, da imate tudi več energije kot prej, vam bo to postalo všeč in boste nekoliko zvišali svoje cilje. Najprej previdno, nato pa čedalje višje.

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

Gneče planetov v vašem znamenju ni več, ostale bodo naloge in omejitve, vi pa boste še vedno želeli samo dobre rezultate. Namesto da bi iskali, kje ležijo vzroki ali kdo je odgovoren, da ne gre vse dobro, spremenite način dela – manj pričakovanj imejte.

STRELEC (23. 11.–21.12.)

Najprej Luna in potem še Merkur prihajata ta teden v vaše znamenje, kjer pa je že od prej Sonce. To je že nekaj znakov, da je čas za premik naprej, le ideje so potrebne in ščepec optimizma. Če ga ima kdo, ste to vi.

KOZOROG (22. 12.–20.1.)

Svoji okolici in svetu boste ponudili nekaj uporabnih receptov, kaj je mogoče narediti (celo brez posebno velikih stroškov!) za to, da se stvari premaknejo naprej. Preverjajte izjave, na katere naletite v tem tednu – vse ne bodo vredne zlata ...

VODNAR (21. 1.–19. 2.)

Srečali boste nekoga, ki vam bo morda nehote pokazal neko novo pot, po kateri bi se dalo iti, in je nemara še ni prehodil nihče. Kot nalašč za vsakega vodnarja – nekaj novega! Svet tudi v resnici potrebuje novo paradigmo, staro smo uspešno zavozili.

RIBI (20. 2.–20. 3.)

Druga za drugo se bodo kvarile priložnosti, tudi z odnosi bo podobno. Informacije, ki uhajajo, laži in blefi, ki ste jih deležni ali pa jih spuščate celo sami, da bi kaj zakrili ... Pri odločitvah naj vas vodi misel na perspektivo, ne omejujete se samo na gašenje požara.

Astrolog Bern Jurečič, bern@astrology.si, www.astrology.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri