Horoskop od 20. do 26. marca 2014

Tedenski horoskop za obdobje od 20. do 26. marca.

20. 3. 2014

Oven

Delo: Dajala vas bo pomladanska utrujenost. Prav tako si boste vedno bolj želeli dopust, da si oddahnete od napornih dni s sodelavci. Prav tako postavite mejo, do kdaj ste v službi. Ko ste doma, se raje posvetite družini. Ljubezen: Miren teden, ko boste najraje v zavetju doma ali se martinčkali na soncu s prijatelji. Zdravje: Dobro.

Bik

Delo: Sonce vam je vlilo več delovne vneme, zato boste med delom tako uživali, da se ne boste mogli ustaviti. Zanimive ideje bodo vrele iz vas. Ljubezen: Dobro se boste počutili. Začeli boste bolj paziti na svoj videz in se lepše oblačiti. Očitno želite, da vas nekdo opazi. Ne skrbite, to se bo tudi zgodilo! Zdravje: Ne hodite ven v vetrovnem vremenu, pazite na ušesa.

Lev

Delo: Če premišljujete o tem, da bi spremenili svojo službo ali neko stvar na obstoječem delovnem mestu, je zdaj idealna priložnost, da se tega lotite. Polni ste energije in tudi zaradi vaše vztrajnosti vam bo uspelo. Ljubezen: Ta teden bo poln romantike in lepih presenečenj. Poskrbite, da boste tudi vi pozorni do partnerja. Zdravje: Dobro.

Dvojčka

Delo: Spoznali boste neko osebo, ki vas bo začela prepričevati o skupnem projektu. Dobro premislite in se pozanimajte o vsej zadevi, da ne bi ostali praznih rok. Ljubezen: Neka zadeva iz pretekle zveze vam ne bo dala miru. Nehajte premišljevati o preteklosti in se osredotočite na sedanjost ter lepe stvari, ki prihajajo. Zdravje: Pojdite več v naravo.

Rak

Delo: Pogovorite se s starejšim sodelavcem, ki že dalj časa ne želi preveč sodelovati z vami. Odkrijte, kaj ga moti, in to spremenite. Ljubezen: Samo sedenje doma na kavču vam ne bo prineslo romantike. Odpravite se med prijatelje, v družbo. Očarajte s svojim nasmehom, ljubimci se bodo kar lepili na vas! Zdravje: Dobro.

Devica

Delo: Če imate še vedno težave s sodelavko, zamenjajte taktiko in ulovili jo boste. Stvari razčistite z njo, ne vpletajte v to šefa. Ljubezen: Zanimiva novica vam bo prišla na uho, še bolj pa boste presenečeni, ko boste ugotovili, da ste oseba, o kateri so toliko govorili, pravzaprav vi! Zdravje: Glavobol. Pijte več vode in več se gibajte.

Škorpijon

Delo: Ta teden boste, kot bi leteli po zraku. Dela vam kar ne bo in ne bo zmanjkalo, vse pa boste opravili v zelo hitrem času, da bodo vsi ponosni na vas. Ljubezen: Strastno srečanje iz preteklega tedna se bo kmalu ponovilo. Bodite pripravljeni in vedno urejeni. Zdravje: Pazite na redno prehrano, spet ste začeli preveč grešiti.

Strelec

Delo: Ravno, ko se boste že spraševali, ali boste dobili kakšen nov projekt, bo prišla zelo mamljiva ponudba, ki jo morate vsekakor sprejeti, saj se vam obeta dober zaslužek. Ljubezen: Razvajali boste srčnega partnerja. Dobili boste zares lepo darilo. Zdravje: Premislite, ali se sploh pravilno prehranjujete. Spremenite to.

Kozorog

Delo: Nekaj vas bo skrbelo, a ne bodite nemirni. Še presenečeni boste, ko boste prejeli pohvalo za svoje delo. Ljubezen: Privoščite si oddih, vsaj za kakšen dan, sicer boste pregoreli. Zdravje: Pojdite v naravo, več se ukvarjajte z najljubšim športom. Razbremenite svoje misli.

Vodnar

Delo: Ne nosite dela domov. Organizirajte sodelavce tako, da bodo bolj učinkoviti in naredili stvari veliko prej. Ljubezen: Malce ste bili nemirni, kar je čutil tudi vaš partner, zato se je malo kresalo med vama. Čas je, da se umirite in se posvetita drug drugemu. Zgladita prepirčke in se prepustita čutnemu svetu. Zdravje: Dobro.

Ribi

Delo: Ekipa se bo odlično izkazala, delo bo ta teden zelo tekoče in imeli boste več prostega časa. Ljubezen: Oba s partnerjem potrebujeta oddih. Nujno izkoristita kakšen dan za izlet ali pa vsaj razvajanje doma. Prepustita se drug drugemu. Samski se boste družili z mlajšo osebo, ki vas bo neverjetno očarala. Zdravje: Pazite na dihala.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri