Horoskop od 23. do 30. 9. 2013

Za obdobje od 23. do 30. 9. 2013 je v zvezde pogledal astrolog Bern Jurečič.

23. 9. 2013

OVEN (21. 3.–20. 4.)

Z nekaj sreče, ki jo prinaša dober položaj Jupitra, boste v tem tednu lahko marsikatero stvar izpeljali do konca. V ljubezni neka ohladitev, ki lahko pripelje tudi do konca zveze. Ni nujno, da bi bilo to slabo, morda jo že predolgo vlečete ali pa v napačni smeri ...

BIK (21. 4.–21. 5.)

Občutek zvezanih rok počasi ponehuje, oddahnili se boste. Najdite si hobi za dni, ko vam ne gre dobro, ne imejte občutka, da boste s tem koga prikrajšali za svoj čas ali pozornost, saj nase pozabljate veliko pogosteje kot na druge ...

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Raztrgani boste v preveč smeri hkrati, temu primerni bodo vaši rezultati. Ne najdete prave usmeritve, kot da bi se vam pokvaril kompas. Namen je jasen – naučite se zanesti se nase, in ne na druge. Pazite se v prometu in ne prenašajte okoli slabih informacij.

RAK (22. 6.–23. 7.)

Z nekaj sreče, ki jo prinaša dober položaj Jupitra, boste v tem tednu lahko marsikatero stvar izpeljali do konca. V ljubezni neka ohladitev, ki lahko pripelje tudi do konca zveze. Ni nujno, da bi bilo to slabo, morda jo že predolgo vlečete ali pa v napačni smeri ...

LEV (24. 7.–23. 8.)

Spet enkrat boste močni, bleščeči in sploh glavni. Toda odpira se vprašanje, ali je za dosego cilja res treba nekoga spraviti v zagato, slabo voljo, konflikt. Mars vam zdaj ni naklonjen, preveč energije je v vaših potezah.

DEVICA (24. 8.–23. 9.)

Merkurjev trenutni odnos z Jupitrom kaže na raztresenost, pretirano drobljenje informacij, prenašanje govoric in podobne mentalne 'igre', ki vam prinašajo kvečjemu težave, čeprav vsakič sproti morda pomislite, češ samo to še, potem pa bo!

TEHTNICA (24. 9.–22. 10.)

Nekdo ali nekaj vas sili v nove in nove akcije, vi pa nimate časa, da bi na svoje mesto postavili dosedanje in da bi se lahko polegel prah. Energije vam sicer ne bo zmanjkalo, pazite pa le, za kaj ali za koga jo porabljate.

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

V tem tednu se boste znašli v primežu interesov in žal ne bo šlo vse po vaših pričakovanjih. Tisti 'zgoraj' (osebe ali pa interesi) bi znali prevesiti ravnotežje v svojo korist. A nič zato, vaše možnosti so vseeno velike, le druge poti do uspeha je treba najti.

STRELEC (23. 11.–21. 12.)

Morali bi razmišljati o jutri, vi pa se ubadate s tem, kdo je kaj rekel in kdo je 'kriv' za kaj. Poiščite dobre informacije, ne manjka jih! Tudi v ljubezni je videti preizkušanje, kdo ima bolj prav. Razmišljajte bolj daljnosežno!

KOZOROG (22. 12.–20.1.)

Za izpeljavo načrtov potrebujete denar, ki pa ga ni. Ste preverili še druge možnosti ali se zgolj držite svoje, prepričani, da ne bi moglo iti drugače? V poslih ali službi se ponuja še neka dodatna možnost ali pa sprememba. Vzemite si čas za razmislek o njej!

VODNAR (21. 1.–19. 2.)

Pred vas so postavljene neke naloge ali cilji, ki danes sicer še niso nujni, vendar znate gledati dovolj daleč naprej, da že lahko slutite, kje bi lahko nastale težave. To ni nujno slabo – če smo pripravljeni, smo močnejši, pravijo.

RIBI (20. 2.–20. 3.)

Za ribe teden ne bi smel biti prenaporen, nekako se vam bo kar izteklo, kar si boste zadali. Če od drugih ne bo dovolj koristi, se jim boste izognili. V ljubezni so možne nepotrebne besede ali ogovarjanje. Če boste pazili na to, Jupiter ščiti vašo zvezo.

Astrolog Bern Jurečič

bern@astrology.si; www.astrology.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri