Horoskop od 24. 6. do 1. 7. 2013

Za obdobje od 24. 6. do 1. 7. je v zvezde pogledal astrolog Bern Jurečič

25. 6. 2013

OVEN (21. 3.–20. 4.)

Vzkipljivost in prehitre odločitve vas lahko spravijo v škripce, saj se od vas lahko odvrne oseba, ki vas podpira. Merkurjev obrat terja od vas ureditev odnosov doma ali v zvezi z nepremičninami. V ljubezni ohladitev, potrebna bo diplomacija. 

BIK (21. 4.–21. 5.)

Venera prestopa v Leva in takoj pride v spor s Saturnom, kar prinaša zastoj ali težjo pot. To vas ne bo ustavilo, boste pa zato bolj pozorni na korake in napake. V partnerstvu boste deležni resnega pogovora, ki pa bo usmerjen k odpravi nesporazumov.

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Čas se ne ustavi, ko gre Merkur retrogradno, le malo drugače se je treba lotevati stvari. Čisto verjetno bo besed več kot dejanj, kar niti ni slabo – tudi do sporov lahko pride. V tem tednu se ne ozirajte v prihodnost, še veliko je treba opraviti za nazaj.

RAK (22. 6.–23. 7.)

Jupiter prihaja v vaše znamenje, kar je dobro tako zanj kot za vas. Če si ne boste slikali sovražnikov (kaj vse mi delajo!), se vam lahko marsikaj izteče čisto po sreči. Jupiter pomaga, če smo aktivni in se trudimo za uspeh; sicer se mu ne da ubadati z nami.

LEV (24. 7.–23. 8.)

Sonce ima podporo Saturna in Neptuna, idej in konstruktivnosti ne bo manjkalo, res pa je, da morda vse aktivnosti ne bodo šle direktno; lobiranje in diplomacija lahko premikata gore. Nekdo vam bo pomagal, ko boste pomoč potrebovali.

DEVICA (24. 8.–23. 9.)

Z vašim pogledom v jutri so težave. Po eni strani so želje in perspektiva vse boljše, po drugi strani pa Merkur prinaša nasprotujoče si informacije. Zanesljiv prijatelj vas lahko usmeri, morda boste ob pravem trenutku izvedeli za pravo zvezo.

TEHTNICA (24. 9.–22. 10.)

Ne filozofirajte preveč, poskusite poenostaviti stvari, poleg tega se ne ozirajte na interese vseh, temveč raje na svoje lastne. S pravo mero takta lahko v tem tednu napredujete, če že ne formalno, pa v lastnih ali v očeh drugih.

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

Preveč oster jezik imate, preveč si prizadevate. Če bi lahko vse naredili sami, ne bi bilo težav, drugi pač ne dosegajo vaših standardov, ne da bi bili krivi za to. Preden skritizirate, trikrat globoko zadihajte, pomaga. In drugi bodo hvaležni za vašo podporo.

STRELEC (23. 11.–21.12.)

Z drugimi boste prišli v navzkrižje interesov ali pa v odprt konflikt. Lahko izgubite prijatelja ali si za lep čas zagrenite partnerstvo. Poiščite več informacij in jih analizirajte, odpadlo bo mnogo razlogov za spor.

KOZOROG (22. 12.–20.1.)

Čutili boste preveliko odgovornost, to pot za stvari, ki sploh niso v vaši domeni, a vi nekako razumete njeno delovanje in menite, da ste poklicani za nemoten potek. Nasploh je videti konfrontacije med interesi drugih in lastnimi.

VODNAR (21. 1.–19. 2.)

Prehitri boste pri besedah, obenem pa preobčutljivi za vse okoli sebe, kot bi vas kdo ogrožal. V resnici bodo sporne samo malenkosti, podrobnosti. V ljubezni bodo pričakovanja vodnarjev to pot velika, a da bi bilo kaj več od lepih besed, je malo verjetno.

RIBI (20. 2.–20. 3.)

Če izvzamemo finance, ki bodo v tem tednu izdatno pod vplivom nepredvidljivega Urana, potem bi moral biti to za vas uspešen teden, čas, ko bo jasno, kaj vse lahko dosežete. Pazite na besede v odnosih z avtoritetami, da si ne zapravite naklonjenosti.

Astrolog Bern Jurečič; bern@astrology.si; www.astrology.si