Horoskop od 25. 11. do 2. 12. 2013

Za obdobje od 25. 11. do 2. 12. 2013 je v zvezde pogledal astrolog Bern Jurečič.

Horoskop od 25. 11. do 2. 12. 2013 (foto: Shutterstock) Shutterstock
25. 11. 2013

Veliko različnih vplivov je v zraku, podobno znani basni o labodu, lisici in raku, ki gredo vsaksebi in se voz potem nič ne premakne.

Idej ne bo manjkalo, ravno nasprotno, čedalje več jih bo in tudi vse bolj kvalitetne bodo, zatikalo pa se bo pri implementaciji, kajti veliko preveč interesov se klati naokoli, ti pa znajo še tako dober namen obrniti v povsem drugo smer.

Venera in Jupiter izrecno kažeta na možnost pokvarjenosti – bo šlo samo za to, da bomo spet osupli ob primeru korupcije, ki ga bomo spremljali v medijih, ali pa bodo tudi sami deležni česa takšnega? Nastopaštva v tem tednu ne bo manjkalo.

OVEN (21. 3.–20. 4)

Vaša energija bo v tem tednu predvsem podporna, kar mirno boste prenesli, če se bo v prve vrste rinil kdo drug. Da le sistemu dobro kaže, si boste mislili. Pazite pa v drugi polovici tedna, da vaša energičnost ne bi pljusnila izpod vašega nadzora. Mars se bo gibal po svoje, pretiravanje v čem bo zelo pri roki.

BIK (21. 4.–21. 5.)

Vaša tokratna težava so papirji, sodne zadeve, potrdila in dovoljenja, pa tudi morebitno pomanjkanje znanja. Pri marsičem od tega vam lahko pomaga partner ali kdo drug iz vaše okolice, dolgoročneje pa bi bilo bolje ustvariti možnost, ampak bi se lahko v prihodnje zanesli predvsem nase.

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Vse bolj iščete stik z drugimi, kot da ne bi točno vedeli, kam vodi prava pot. Poskusite se priključiti kaki ekipi, ki zagovarja podobna stališča kot vi, v bližnji prihodnosti bodo vaši rezultati boljši, če ne boste delovali sami.

RAK (22. 6.–23. 7.)

Če vam drugi ne bi nasprotovali oziroma kazali ogledala, bi se počutili bolje, morda bi imeli celo občutek, da ste na pravi poti. Naučiti se sprejeti mnenje, ki vas ne podpira, ni majhna stvar, in če se ji izognemo, se zna zgoditi, da nekoč precej pozneje ugotovimo, da že lep čas delamo narobe.

LEV (24. 7.–23. 8.)

V tem tednu bo nekdo učinkovito pritisnil na vaš sentiment in nečesa ne boste naredili, ker se vam bo nekdo zasmilil ali pa mu boste hoteli kaj prihraniti. Z malo sreče se to ne bo obrnilo proti vam, lekcija pa vodi v smer ugotovitve, kdo pravzaprav zasluži vašo milost, energijo in pomoč, kdo pa ne.

DEVICA (24. 8.–23. 9.)

Svojih nalog se lotevate z veliko energije in veliko boste lahko naredili, če seveda ne boste toliko komplicirali. Vzemite si čas, poglejte, kako iste stvari počno drugi. Morda niso najbolj natančni in brezhibni, a si tega ne ženejo k srcu, drugi pa jih hvalijo za uspehe – narobe svet?

TEHTNICA (24. 9.–22. 10.)

Ta čas ni pravi za velike korake naprej, posvetite se raje odnosom doma, postavljanju stvari (kolikor starejše so, toliko bolj velja priporočilo) na svoje mesto ter postopkom za zagotavljanje varnosti, recimo iskanju varovalk za aktivnosti, ki vas še čakajo. Neko staro prijateljstvo vas bo pripravilo do premisleka, kaj storiti z njim.

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

Če se ne boste preveč ozirali na to, kaj in kako delajo avtoritete, imate možnosti dobro preživeti ta teden in spotoma narediti veliko stvari. Merkurjev vpliv govori o lahkosti koraka in doseganja rezultatov, poleg tega boste znali prepričljivo pojasniti svoje poteze tudi tistim, ki vas sicer ne podpirajo.

STRELEC (23. 11.–21.12.)

Zelo razgiban teden vas čaka. Zahteve po rezultatih niso nič manjše, vi pa čutite, da ne zmorete več vsega, po tretji strani pa vam gredo nekatere okoliščine na roke do take mere, da ne morete kar odnehati. Loviti pravo mero je vaša naloga tega tedna. Za loto in obisk igralnice se raje odločite kdaj drugič.

KOZOROG (22. 12.–20.1.)

Imeli boste ideje, kako zadeve peljati v prihodnje, in sicer take, da bodo nekateri okoli vas prav zazijali, saj niso vajeni svežine vaših misli, saj se praviloma raje obračate nazaj (k ustaljenim vzorcem in rešitvam) kot pa naprej. Do poslovnih partnerjev boste bolj zapeti, ker vam ne bodo dali razloga, da bi verjeli njihovim sposobnostim.

VODNAR (21. 1.–19. 2.)

Na vas se bodo ljudje obračali z željo izvedeti kaj več o možnostih ali trendu dogajanja, navajeni, da imate vedno dober vpogled v perspektivo ali pa kak domiseln izhod iz zagate v rezervi. Vendar bodite pri tem previdni – četudi vam vsakdo reče 'povejte mi direktno, nič okolišati', v resnici ne mislijo tako.

RIBI (20. 2.–20. 3.)

Ta teden vam ne bo najbolj všeč, saj se boste počutili odrinjeni, kot da se vse dogajanje odvija nekje mimo vas in vaše volje. Nezadovoljni boste s svojim videzom in odzivom okolice na početje – kaj naj naredim, da me bodo videli drugače, bo eno od vaših ključnih vprašanj tega tedna.

Astrolog Bern Jurečič, bern@astrology.si, www.astrology.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri