Horoskop od 27. do 2. 6. 2013

Astrolog Bern Jurečič je pogledal v zvezde za obdobje od 27. do 2. 6. 2013.

Horoskop od 27. do 2. 6. 2013 (foto: Shutterstock) Shutterstock
27. 5. 2013

Oven (21. 3.–20. 4.)

Na začetku tedna si boste močno prizadevali za uspeh in uveljavitev, a potrditve vaše vrednosti ne bo; tisti, ki odločajo, bodo imeli polne roke drugega dela. V petek Mars prestopi v Dvojčka, beseda bo stekla, zapihal bo veter sprememb. Zadnji krajec lahko prinese konec neke nemoči ali odvisnosti, pa če gre za odnos ali pa kaj bolj konkretnega.

Bik (21. 4.–21. 5.)

Trmasto boste vztrajali v svoji smeri, pa naj vas kdo še tako prepričuje v nasprotno. Potem boste prejeli neke koristne in zelo praktične informacije in začeli razmišljati drugače, konec tedna lahko pričakujete prve spremembe. Tudi če vam materialno trenutno ne gre slabo, boste želeli doseči neke vrste garancijo, da bi bilo vsaj še nekaj časa tako.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Mars se pripravlja na prehod v vaše znamenje, to pa navadno prinaša napetost in razdražljivost. Zato pazite na jezik ter druge vrste nepremišljenosti in pretiravanja, da vas ne doleti škoda, ki bi jo potem z muko popravljali. Vaši nadrejeni niso prizemljeni in iščejo uporabne informacije, vi pa se boste delali, kot da tega ne vidite.

Rak (22. 6.–23. 7.)

V tem tednu se bo v vaše znamenje kot prvi letos premaknil Merkur. Prinesel bo nekaj svežine in informacij o tem, kakšno je realno stanje in kaj bi se dalo narediti za premik naprej. A po drugi strani se v Dvojčka že istega dne premakne Mars in boste dobili občutek, da bo naloga pretežka, obenem pa takoj locirali tistega, ki je 'kriv' za nastalo stanje.

Lev (24. 7.–23. 8.)

Vsa vaša energija je usmerjena v prihodnost in dobrobit skupnosti. V tem tednu se boste ogreli za neko idejo, ki bi lahko prinesla več priljubljenosti, finančna plat pa vas ne bo skrbela, saj se stanje na tem področju ne slabša. S podrejenimi in s sodelavci boste imeli nekaj težav, ali ne bodo mogli dohajati vašega tempa ali pa bodo imeli kake osebne težave.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Ker je v zraku veliko zahtev in pričakovanj, se lahko zgodi, da se boste potuhnili in počakali na razvoj situacije. Glavno vaše tehtanje je med tem, da bo trpel vaš ugled, in med možnostjo, da s tveganjem veliko izgubite. Ne komplicirajte toliko. V srčnih zadevah bodo visoki toni, za morebitno razčiščevanje pa zdaj ni pravi čas.

Tehtnica (24. 9.–22. 10.)

Ko je že kazalo, da se bo v financah premaknilo na bolje, se bo pojavila še ena težava. Kot bi vas kdo skušal, ali ste dovolj trdni in prepričani v svoje odločitve ... Toda proti koncu tedna bo rešeno tudi to, že konec tedna se bo pokazalo, koliko veljate. V službi se nakazuje možnost pohvale ali kakega drugega načina potrditve vaše vrednosti.

Škorpijon (23. 10.–22. 11.)

Čeprav ste še tako močni, prepričljivi in učinkoviti, se bo ta teden marsikaj ustavilo. Lekcija je namenjena spoznanju, da vsega ne zmorete sami in da drugi vašega tempa ne morejo držati dolgo. Za finance, predvsem za obračanje denarja, je ta teden zelo ugoden, če le ne boste preveč izzivali sreče. Z besedami ta teden lahko premikate gore.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Po neki intuiciji boste z drugimi ravnali oziroma komunicirali ravno prav dobro, da bo rezultat na koncu izvrsten, sami pa si boste pripeli kako medaljo – tudi od koga drugega verjetno. Tudi v partnerstvu bi se morale stvari izteči dobro. Mars prinaša nevšečnosti vašemu partnerju, vi pa lahko pomagate rešiti probleme in pridobite nove točke.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Razhajanja glede možnega izhoda iz zagatnega položaja bodo tako velika, da ne boste več vedeli, kaj in kako še razlagati in prepričevati. Sistem pušča na vseh koncih in krajih, sistemske napake pa se kar množijo. Vsekakor pa nastalega položaja ne jemljite osebno – problematika presega vaše zmožnosti.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Medtem ko imate obilico idej, kako naprej, vas trmasto vztrajanje neke bližnje osebe ovira in jezi. Logike tu ni, ampak gre za strahove v stilu 'kaj bi bilo, če bi bilo', zato na intelektualen način ne boste dosegli premika. V srčnih zadevah je videti dobro voljo in komunikacijo, tudi če gre za več želez v ognju, boste čoln dobro vozili.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Največji poudarek tega tedna bo namenjen utrditvi položaja in pridobivanju varnih temeljev za prihodnje aktivnosti. Pri svojem početju bi radi imeli krit hrbet. Radi bi, da bi bil svet boljši, a vas drugi ne poslušajo (pa tudi ne znate jih navdušiti), sami pa ne morete napraviti veliko. V ljubezni bo naslednji vikend pihal ugoden veter.

Astrolog Bern Jurečič; bern@astrology.si; www.astrology.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri