Horoskop od 3. 6. do 10. 6. 2013

Astrolog Bern Jurečič je pogledal v zvezde za obdobje od 3. 6. do 10. 6. 2013.

3. 6. 2013

Oven (21. 3.–20. 4.)

Tokrat boste prehitevali vse in tudi sami sebe. Zgoraj omenjeni Mars je seveda vaš vladar in v tem tednu je podložen napakam in korakom v prazno. Videti je, da boste več govorili, kaj je treba, kaj je mogoče in kaj vse tudi boste napravili, rezultati pa bodo bolj capljali zadaj ... Rešitev tokratnih zagat je v informiranju, za to pa si vzemite dovolj časa.

Bik (21. 4.–21. 5.)

Biki boste šli skozi te dni mirneje kot navadno, vaša stabilnost se bo prijela tudi drugih. Neptun vam prinaša dobre ideje (čeprav tudi nekoliko idealiziranja), da pa ne bi na vse gledali skozi rožnata očala, bo poskrbel Saturn z zaviranjem ali pa prizemljitvijo, najverjetneje skozi pojav kakšne resne, starejše ali zelo izobražene osebe.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Nemir vas kar privzdiguje, vse bi radi naenkrat. Neptunov neugodni vpliv povečuje možnost napak. Sicer jih boste zlahka popravili ali odpravili, a vam bo to vzelo precej časa, medtem ko se boste bali, da bi vas drugi lahko prehiteli. Prijatelji in poznanstva imajo tokrat odlične zamisli, vendar se ne vrzite vanje z vsem srcem, ker morda niso vse izvedljive v praksi.

Rak (22. 6.–23. 7.)

Teden za pozabo. Kot bi vam kdo vezal noge in se ne bi mogli premakniti. V poslih in v službi se bodo kazale dobre priložnosti ali pa nove naloge, ki bi vam lahko pomagale naprej oziroma navzgor. Čez teden se bodo stvari pomikale na bolje, koncem tedna se boste imeli že čisto dobro v svoji koži, tudi uspehi ne bodo izostali.

Lev (24. 7.–23. 8.)

Velike možnosti terjajo svoj davek, kajti če je v ognju preveč želez, je težko na hitro oceniti, katero je v posamezni zadevi najbolj uporabno. V ljubezni se boste pomaknili za kak korak nazaj. Za skrito ljubezen in stranpoti je ta čas odličen, če vas to zanima. Lahko pa neko vaše srčno upanje ne bo potrjeno, morda doživite košarico ali hladen tuš.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Položaj v službi se odvija v dobri smeri za vas, predvsem v obliki nalog, s katerimi bo zrasla vaša samozavest in podoba v okolju, saj boste vse opravili prav. Še posebej se boste izkazali v primeru napak tistih, ki odločajo, saj jim boste znali pomagati tako, da tega nihče ne bo vedel. Diplomacija vam v tem tednu lahko prinese veliko koristi.

Tehtnica (24. 9.–22. 10.)

Počasi se vam jasni, vse manj bo nesoglasij in napak, toda odvisni boste predvsem od sebe, kar tudi ni slabo. Uranov tokratni vpliv lahko prinese težave v zakonu, poslovnem partnerstvu ali timskem delu; nekdo bo soliral in hotel stvari početi po svoje. Ne reagirajte na prvo žogo, počakajte, da se prah malo poleže.

Škorpijon (23. 10.–22. 11.)

Zelo prepričljivi in prodorni boste pri vsem, kar počnete, za seboj pa boste vlekli še številne druge, ki so v tem času malo zmedeni ali pa niso prepričani, da zmorejo. Vaša odgovornost je zaradi tega toliko večja, a jo boste znali odlično preložiti na pleča drugih, sami pa poskrbeli za praktično izvedbo nalog.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Da je vse v rokah drugih, vas niti ne bi toliko motilo, če vas ti isti ne bi prepričevali v svoj prav; tu pa se mirnost že neha – vi zelo dobro veste, kaj je in kaj ni prav. Mars kaže na povečano možnost prepirov. Namesto da bi druge prepričevali, da delajo napake, raje potenciale drugih dobro spoznajte in jih obrnite v svojo korist.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Kar bo dogovorjeno, bi moralo veljati in bi se na to vsi lahko zanesli – tako je običajno. Tokrat bo šlo vse skupaj v neko svojo smer. Seveda vas bo zgrabilo, da bi vse – spet enkrat – opravili sami (ker potem bo prav gotovo dobro), a to ni dobra rešitev. Če je še tako težko, se pomaknite nazaj in pustite, naj rešujejo tisti, ki so kaj zakrivili.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Spet boste 'stari dobri' – vse boste naredili po svoje, ne da bi se ozirali na mnenja ali žrtve. Zmotila vas bo namreč količina prerekanja o stvareh, ki so – vsaj po vašem mnenju – rešljive z eno potezo. Če se drugi tudi ne strinjajo z vami, bodo že ugotovili, da ste imeli prav, le pravi čas naj pride za to in malo naj se pomirijo. Pred časom ste, kot vedno.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Vaš vladar Neptun se obrača na peti, za skoraj pol leta bo zdaj retrograden. Da bi se zaradi tega ustavili na svoji poti, ni verjetno, o tem odločajo drugi dejavniki v horoskopu, bo pa prišlo do notranjega preverjanja ciljev, stališč in usmeritev. Saturn in Merkur vam bosta dala nekaj lekcij prizemljitve. Ne bojte se, za vas je to dolgoročno dobro.

Astrolog Bern Jurečič; bern@astrology.si; www.astrology.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri