Horoskop od 30. aprila do 7. maja 2014

Horoskop za obdobje od 30. aprila do 7. maja 2014.

30. 4. 2014

Ribi

Delo: V neko službeno nalogo boste pripravljeni vložiti veliko truda. Ne pretiravajte. Vse skupaj lahko na vas vpliva preveč stresno, zato se umirite. Ljubezen: Ljubljena oseba bo znala prisluhniti vašim težavam in vam tudi svetovati, zato se ji čim prej zaupajte. Če ste samski, boste hrepeneli po nekom, ki trenutno ni na voljo. Zdravje: Izogibajte se alkoholu.

Oven

Delo: Nekoliko boste zastali in se ozrli na preteklo obdobje. Z rezultati boste zadovoljni, a veste, da bi bilo lahko še bolje. Zato se boste ta teden še bolj potrudili. Ljubezen: Neko prijateljstvo se lahko razvije v ljubezen, a bodite previdni, saj se lahko zgodi, da boste pristopili preveč agresivno. Zdravje: Dobro.

Bik

Delo: Poslovno sporočilo vas bo zelo vznemirilo, saj ga niste pričakovali, obenem pa vas bo presenetil negativen prizvok. Čim prej se pogovorite s šefom in poskrbite, da mu boste na pravi način sporočili, da lahko računa na vas. Ljubezen: Z ljubosumnimi izpadi ne boste prišli daleč, zato si s partnerjem raje vzemita čas, da se temeljito pogovorita, kaj vas tako moti. Zdravje: Pojdite na zrak.

Dvojčka

Delo: Spoznali boste prednosti skupinskega dela. Še sami boste presenečeni nad rezultati. Ljubezen: Z ljubljeno osebo bosta z razumnim in prijateljskim pogovorom rešila vse nesporazume, zato so strahovi odveč. Če ste samski, se pripravite na spremembe. Zdravje: Uživajte več vitamina C.

Rak

Delo: Ne boste se pustili speljati na led, saj boste še pravočasno zaslutili, kaj se kuha v ozadju. Ljubezen: Oseba, ki vam je všeč, bolj kot ljubimca trenutno potrebuje prijatelja. Zdravje: Kljub temačnim dnevom boste izredno energični in polni zdravja.

Lev

Delo: Novo službeno poznanstvo bo zelo obetajoče, a pazite, da vaša pričakovanja ne bodo presegla vaših sposobnosti, ki so močno odvisna od okoliščin. Ljubezen: Čas je, da se posvetite osebnim spremembam in spoznate, kaj v partnerstvu delate narobe. Zdravje: Izogibajte se ljudi, ki vam bodo dvigali pritisk.

Devica

Delo: Napočil je trenutek za resnico, zato se nikar ne zadržujte. V službi boste največ povedali z odlično izpeljanim projektom, ki vas je pošteno izmučil. Ljubezen: Novega osvajanja se boste lotili precej nespretno, kar pa vam bo prineslo samo dodatne točke. Če ste v zvezi, boste precej posesivni. Zdravje: Posebnih težav ne bo.

Tehtnica

Delo: Nekdanji sodelavec se bo spomnil na vas in vam pripravil prijetno presenečenje. Ljubezen: V ljubezni ne bo šlo vse gladko, saj se bosta s partnerjem veliko prepirala. Če ste sveže zaljubljeni, ne bo vse po vašem okusu. Morda bi bilo dobro, da bi tokrat vi naredili prvi korak k spravi. Zdravje: Obremenjevali se boste z malenkostmi. Pomagajte si z meditacijo, preberite napet roman.

Škorpijon

Delo: Pripravljeni boste tudi na najtežje izzive, a se bo v službi vse gladko izteklo. Z nakazilom, ki ga že dolgo pričakujete, boste zelo zadovoljni. Ljubezen: Vztrajni pogledi neznanca vas bodo prijetno presenetili. Počakajte, naj sam naredi prvi korak. Zdravje: Odlično se boste počutili in izredno pozitivni boste.

Strelec

Delo: Čas je, da znova premislite, kakšne so vaše ambicije in zakaj jih ne začnete izpolnjevati. Ljubezen: Na nekoga ste pripravljeni še kar čakati, toda kako dolgo? Mar sploh še verjamete v obljube ali ste se sprijaznili s tem, da boste vedno druga violina? Zdravje: Povečal se vam bo apetiti. Posebnih težav ne boste imeli.

Kozorog

Delo: Službeni nesporazum vas bo prizadel, toda tega ne boste pokazali. Ne nazadnje so pomembni rezultati vašega dela, ne pa to, kaj si o vas mislijo drugi. Ljubezen: Z ljubljeno osebo se ne bosta strinjala glede neke odločitve, a boste pripravljeni skleniti kompromis, kar vaju bo še zbližalo. Zdravje: Dobro se boste počutili, predvsem v družbi ljudi, ki so vam blizu.

Vodnar

Delo: Lotili se boste nove naloge, ki vam ne bo vzela veliko časa, prinesla pa vam bo same pohvale. Ljubezen: Posumili boste glede namer ljubljene osebe in tudi tokrat vas intuicija ne bo pustila na cedilu. Če ste siti obljub, da bo nekoč drugače, se kmalu ponovno osamosvojite in si poiščite srečo drugje. Zdravje: Obiščite zdravnika.