Horoskop od 6. do 12. 5. 2013

Astrolog Bern Jurečič je pogledal v zvezde za obdobje od 6. do 12. 5. 2013.

6. 5. 2013

Oven (21. 3.–20. 4.)

Nekaj preobčutljivosti in razdraženosti lahko pričakujete v prvih dneh tedna, pozneje pa boste zelo trdni pri doseganju namena, nič vas ne bo moglo ustaviti. Stabilnost korakov je nujna za vašo samozavest. Glede financ ne računajte na druge, za obračanje denarja ni pravi čas. V službi in v poslih boste sledili višjim ciljem, ne boste se zadovoljili samo z začasnimi rešitvami.

Bik (21. 4.–21. 5.)

Tudi sami se boste čudili, kako prilagodljivi ste, če je treba. No, če se vam to izplača, potem tudi sicer nimate težav s tem. V denarnih zadevah je videti neka velika in svetla pričakovanja, a ne bi bilo dobro, da jih vzamete preveč zares. Čas za kake finančne vratolome ni ugoden, boljše so postopne poteze, ki se nadgrajujejo, tako da je mogoče sproti utrjevati položaj.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Čas, ko stvari ne gredo najbolje od rok, za dvojčke nikoli ni enostaven. Preveč razmišljanja, zakaj ne gre, kje ste naredili napako in kdaj se bo vse skupaj premaknilo, vam trenutno ne koristi dosti. Neprimerno bolje bi bilo, če bi položaj sprejeli in se prepustili. Ta čas lahko koristneje porabite zase in svoje počutje, za to 'nikoli ni dovolj časa'.

Rak (22. 6.–23. 7.)

Vaši načrti so nekoliko preveč odvisni od drugih, kar vas zelo moti, po drugi strani pa se lahko zgodi, da brez njihovega vpliva po eni ter spodbude po drugi strani sami ne bi toliko dosegli. Ali obstaja srednja pot, to je zdaj vprašanje. V službi in poslih se potrudite, da ne boste v sporih z nadrejenimi oziroma avtoritetami.

Lev (24. 7.–23. 8.)

Če vas ne bi zadrževale obveznosti bodisi doma bodisi s strani nekih starih zadev, ki bi jih radi pozabili, bi lahko naredili veliko več, tako ste vsaj prepričani. Res pa je tudi, da Jupiter trenutno omogoča, da 'poletite v nebo', torej sežete previsoko. S podrejenimi imate lahko dober odnos in korist od njih, če boste le dovolj trdni in obenem pravični.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Dobili boste informacije, ki vam bodo omogočile prodor v globino, odkrili boste prave vzroke za neko dogajanje, ki vas je že nekaj časa vznemirjalo, morda celo strašilo. Z Venerinim prehodom v Dvojčka se začenja obdobje priznanja, a ne delajte si prevelikih iluzij – stvar bo potekala postopoma in bolj počasi. Kljub vsemu vam kaže vse bolje.

Tehtnica (24. 9.–22. 10.)

Venerin prestop v Dvojčka bo prvi znanilec, da napetosti popuščajo in da se neprijeten čas izteka. V tem tednu so poudarjeni denarci drugih ali skupni denar, zavarovalnine, najemnine, delnice, krediti, naložbe, obračanje denarja ... Če naj bi prekinili kakšen dolgotrajen odnos, pa ga ne morete, potem je ta teden kot nalašč za to.

Škorpijon (23. 10.–22. 11.)

Povedano prejšnji teden zdaj še vedno velja in šele proti naslednjemu koncu tedna se bodo napetosti z drugimi nekoliko polegle. Spoznali boste, da čisto na vse pa le ne morete vplivati. Smiselno podobna streznitev (ali ohladitev) se lahko zgodi tudi v partnerstvu in/ali ljubezni, nečesa se morate naučiti.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Upravljanja s svojim življenjem nimate povsem v svojih rokah, in to vas moti. Večja težava je v tem, ker začasno ne morete nič narediti, da bi bilo drugače; intelektualni pristop tokrat ne deluje, ignoriranje tudi ne, jezikanje ne učinkuje in vse kaže, da vam bo zmanjkalo orožij. V resnici je treba počakati dva ali tri tedne, pa bo vse drugače.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

S prehodom Venere v Dvojčka se bo začel vzpostavljati red, sicer po bolj malih korakih, a vendarle. Vi boste vsak premik k nemotenemu delovanju sistema pozdravili in podprli. Če bo treba poseči vmes, se ne boste pustili prositi, tudi če bi kdo zameril. V ljubezni je videti neke spremembe, vaša pričakovanja bodo jasna in ne ravno majhna.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Neke informacije vam bodo pobrale malo zagona, nekaj ne bo šlo tako idealno, kot ste si bili zamislili. V srčnih zadevah se nekaj svetlika, že naslednji konec tedna se lahko pojavi neka nova ljuba oseba ali pa pride do izboljšanja odnosa v zvezi. Na loto in druge igre na srečo v tem tednu raje pozabite ali pa vsaj jemljite vse skupaj zgolj za zabavo.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Nekateri se bodo muzali in čudili, ne vedoč, kam vodijo vaša prizadevanja, drugi pa vas bodo po tihem občudovali. Morda zaradi tega, ker se sami česa takšnega ne upajo. Pri financah bodite pazljivi, do konca maja je možnost, da naredite kakšno veliko napako in s tem strošek, zelo velika. Pri tem gre bolj za površnost in nepazljivost kot pa za hudo karmo.

bern@astrology.si; www.astrology.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri