Horoskop od 8. do 15. 7. 2013

Za obdobje od 8. do 15. 7. 2013 je v zvezde pogledal astrolog Bern Jurečič.

8. 7. 2013

OVEN (21. 3.–20. 4.)

Marsov prehod v Raka pomeni neko novo energijo, a bo ta usmerjena nazaj ali pa navznoter, ne naprej. Njegova dobra povezava s Saturnom in Neptunom nam omogoča jasen vpogled v to, kaj vse je še treba narediti, potem pa je vse odvisno od nas samih.

BIK (21. 4.–21. 5.)

Lotili se boste odnosov s svojo okolico, sorojenci, sosedi. Od njih lahko pričakujete informacije, sodelovanje in pomoč, če pa se boste lotili razčiščevanja starih dolgov in pri tem ne bili nestrpni ali agresivni, bodo konstruktivni tudi pri tem.

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Veliko pozornosti boste namenili denarju, stroškom, financiranju, obveznostim. Zanimale vas bodo druge možnosti. Če imate koga za posvet o teh zadevah, je to odlično, če se vsega lotevate sami, vam lahko ponagaja Merkur in boste kaj spregledali ali po nepotrebnem zavrgli.

RAK (22. 6.–23. 7.)

Marsov prihod vas bo aktiviral, obveznosti in nalog se boste lotili zlahka in z uspehom. Jupiter in Saturn vam bosta pomagala, da boste postorili veliko tistega, kar vas je čakalo in pestilo zadnje čase, toda vedeti morate, da nič ne bo šlo samo od sebe!

LEV (24. 7.–23. 8.)

Kakšen trenutek boste pomislili, da vam ne gre najbolje zaradi koga, ki vam škodi iz ozadja. Izkazalo se bo, da ni tako, enostavno je atmosfera prenapeta. Ne bi bilo slabo, če bi za kakšen teden ali dva upočasnili svoja prizadevanja, konec julija bo za vas bolj uspešen.

DEVICA (24. 8.–23. 9.)

Odprite se, pojdite v družbo, razmišljajte o jutri, ne o danes! Poiščite podatke, ljudi, kontakte, zdaj je čas za napeljavo tistega, kar vam bo šlo dobro v prihodnjem letu ali še dlje. V ljubezni nekaj nedorečenega ali pa skritega. Ni nujno, da je to slabo.

TEHTNICA (24. 9.–22. 10.)

Ni vam vseeno, kakšen vtis dajete in koliko ste uspešni. Ker se v to zgodbo vključuje še Mars, boste v doseganje ciljev vložili več energije kot navadno, prisotnost Jupitra (ugodne okoliščine) pa vam lahko pomaga, da boste dosegli kakšen večji korak.

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

Če naj bi se premaknili naprej, se je moral pojaviti samo še ugodni Mars, in to se zgodi ta teden. Skupaj z Jupitrom bosta odprla nova vrata, možnost širjenja in napredka bo velika. Le malo pameti je treba za zraven in pa brez prehitevanja.

STRELEC (23. 11.–21.12.)

Pred vami sta dva tedna, ko napetosti ne bo manjkalo, kot bi vas hotelo življenje opozoriti, da nečesa že lep čas ne delate prav. Strelci znate vse jemati bolj zlahka, tokrat pa to ni najboljša rešitev. Ponujajo se vam odlične informacije in znanje, le začnite se zanimati.

KOZOROG (22. 12.–20.1.)

S prehodom Marsa v Raka bi lahko postali razdraženi in bi druge dojemali kot nasprotnike ali celo sovražnike, a ni nobene potrebe po tem. Bolje bi bilo izkoristiti njihove potenciale v skupno dobro, za sodelovanje vsake vrste so razmere odlične.

VODNAR (21. 1.–19. 2.)

Ta teden vodnarjem ne bo najbolj všeč, saj se boste ustavljali pri stvareh, mimo katerih greste navadno na hitro. Kje pa je velika slika, 'tisto', za kar ste vi tu? No, nanjo bo treba še malo počakati, zdaj je čas za na primer urejanje, arhiviranje, pospravljanje ...

RIBI (20. 2.–20. 3.)

Zavihajte rokave in izkoristite veter! Veliko lahko naredite, in to brez zanašanja na druge. V športu, igri, igrah na srečo, zabavi in tudi ljubezni bi moralo iti veliko bolje kot prej, pa tudi trudili se boste več. Če pa bo šlo kaj narobe, vas bo izvlekla odlična intuicija.

Astrolog Bern Jurečič; bern@astrology.si; www.astrology.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri