Kaj ASTROLOŠKO NOVO LETO prinaša vašemu znamenju?

22. 3. 2023
Deli
Kaj ASTROLOŠKO NOVO LETO prinaša vašemu znamenju? (foto: profimedia)
profimedia

Pozdravljamo obdobje ovna, s tem pa se prične tudi astrološko novo leto. Preverite, kaj to pomeni za vaše astroznamenje.

Oven

Astrološko novo leto, spomladansko enakonočje in pričetek vašega obdobja - razlogov za praznovanje je veliko. Čas je, da se sprostite, zabavate in ozavestite, kaj vse imate. Namesto da se obremenjujete z napakami, ki ste jih storili v preteklosti, slavite svoje zmage in se osredotočite na svoje blagoslove. Ko ozavestite, kako lepo je življenje, vam bo to dalo navdih, ki bo z vami še celo leto.

Bik

Včasih iščete potrditve pri drugih, zdaj pa je čas, da si sami zagotovite vso ljubezen, ki jo potrebujete. Ko ozavestite, da ste vredni in začnete po svetu stopati s samozavestjo, bodo tudi premagovanje izzivov veliko lažje. Razmislite, kako lahko v tem letu sebi zagotovite vse, kar ste do sedaj iskali pri drugih ljudeh in vaše življenje se bo izboljšalo.

Dvojčka

V tem letu boste popolnoma predani svojim ciljem. Obdobje ovna vam prinaša dodaten navdih in zagon, da začnete izpolnjevati vse, po čemer hrepenite. Pomembno pa je, da tudi v prihodnjih mesecih ostajate vztrajni in zagnani. Razmislite, kako lahko obdržite svojo motivacijo tudi v kasnejših obdobjih v letu in postali boste nepremagljivi.

Rak

Za vas bo to leto v znamenju opuščanja starih vzorcev. Čas je, da se umaknete od stvari, ki se vam ne zdijo več v skladu s tem, kam ste namenjeni. Čeprav je to lahko težko, se boste na ta način znebili ovir, ki vas omejujejo na vaši poti. Sprejmite spremembe in ne pozabite, da včasih najbolj boleči zaključki pripeljejo da najlepših novih začetkov.

Lev

Pričakovali boste velike spremembe, nato pa boste razočarani, ko do njih ne bo prišlo. Vsak dan se opomnite, da so spremembe v okolici lahko le odraz vaše lastne notranje spremembe. In ne pozabite slaviti tudi majhnih korakov, ki vas bodo na koncu pripeljali točno tam, kjer morate biti.

Devica

Najboljše funkcionirate takrat, ko imate v življenju strukturo in načrt, zato si tudi ob začetku astrološkega leta vzemite čas za načrtovanje. Najprej ozavestite vse lekcije, zmage in izkušnje, ki vam jih je zadnje leto prineslo, nato pa razmislite o ciljih za prihajajoče leto. Razmislite tudi, na katere izzive lahko naletite in kako se jih boste lotili. Dober načrt vas bo pripeljal do velikih zmag.

Tehtnica

Letošnje astrološko leto vam prinaša priložnosti, da poglobite svoje odnose ter nadgradite svojo kariero. Pri tem pa je pomembno, da ostajate iskreni do sebe: česa si pravzaprav želite? Kako lahko zaživite še bolj v skladu z lastnim bistvom? Šele, ko se znebite vsega, kar vam več ne služi ali vas celo ovira, ustvarite prostor za obilje, ki se vam obeta.

Škorpijon

Obeta se vam velik premik. Opazili boste, da vas tisto, kar vas je včasih osrečevalo, danes več ne polni. Priznajte si, da je čas za spremembo in se pogumno podajte na pot preobrazbe. Tudi če se boste primorani soočiti z nekaterimi izzivi, ne pozabite, da si le tako lahko omogočite polno življenje, usklajeno z vašim poslanstvom.

Strelec

Čeprav ste znani po svojem optimizmu in dobri volji, je pomembno, da si dovolite občutiti vse; tudi tiste manj prijetne občutke. Letošnje astrološko leto vam prinaša priložnost, da se povežete s svojimi občutki na globlji ravni in jim omogočite, da vam pokažejo, katere vaše rane so nezaceljene. Ko boste razrešili staro bolečino, boste lažje zadihali in se usmerili proti boljši prihodnosti.

Kozorog

To leto vas spodbuja, da se povežete s svojim notranjim otrokom. Včasih ste tako osredotočeni na svoje "odraslo življenje", da nanj kar malo pozabite. Razmislite, kako mu lahko omogočite vso ljubezen in pozornost, po kateri hrepeni. Prisluhnite mu in upoštevajte njegove želje, saj boste na ta način v svoje življenje vpeljali več igrivosti in sproščenosti, ki ju potrebujete bolj, kot si mislite.

Vodnar

V letošnjem astrološkem letu se bo okrepila vaša želja po pristnih odnosih. To je za vas priložnost, da ugotovite, kako lahko skozi lastno spremembo pričnete ustvarjati bolj pristna in ljubeča razmerja. Razmislite, kako lahko odnose s pravimi ljudmi še dodatno okrepite in poglobite ter vanje prinesete še več ljubezni in predanosti.

Ribi

Začetek letošnjega leta bo morda nekoliko težji, saj se boste primorani soočiti z realnostjo in težavami, ki ste se jim do sedaj izogibali. A ravno to soočenje vam bo pomagalo, da kasneje v življenju dobite več stabilnosti in varnosti. Ustvarili boste nove meje, pravila in rutine, ki vam bodo pomagale, da zaživite še bolj polno življenje. Zaupajte procesu.

Prirejeno po: stylecaster.com