Kaj čaka dvojčke, tehtnice in vodnarje v letu 2023? (napoveduje hrvaška astrolginja)

Senka Ljubić je hrvaška astrologinja, ki je zapisala letni horoskop za zračna znamenja. Kaj lahko v tem letu pričakujejo dvojčki, tehtnice in vodnarji? 

Kaj čaka dvojčke, tehtnice in vodnarje v letu 2023? (napoveduje hrvaška astrolginja) (foto: shutterstock) shutterstock
11. 1. 2023

Dvojčka - učenje potrpežljivosti 

Zahteve dela in obveznosti bodo največji izziv za vaš nemirni duh. Soočeni boste z večjimi obveznostmi (bodisi v službi ali doma), ki jim na trenutke morda ne boste kos oz. boste imeli občutek, da je vsega preveč. Vendar imate v tem letu odlično možnost prepoznati lastno nepotrpežljivost, ki vas vodi v površnost. V enem dnevu lahko naredite zgolj toliko, kot lahko in nič več. Bolje se lahko tudi zavedate številnih razlogov, zakaj vam do sedaj še ni uspelo doseči boljših rezultatov, zdaj pa jih lahko izboljšate.

Če je potrebno, poiščite novo smer, ki resnično ustreza vašim potrebam. Ko se strinjate z igranjem po pravilih in se dobro organizirate, se situacija obrne v vašo korist, prinese stabilnost, v službi boljši zaslužek in krepi vašo samozavest.

Stabilnejša situacija vam sprosti misli za nova raziskovanja ustvarjalnih globin. Vaš um se pogosto upira intuiciji, a letos se učite, kako se odpreti nenavadnim, iracionalnim, mističnim izkušnjam. In pri vsem, kar počnete, boste imeli občutek, da neka nevidna sila bdi nad vami in vas usmerja v pravo smer. V drugem delu leta pa se lahko bolj brezskrbno posvetite ljubezni, prijateljem in potovanjem.

Tehtnica - globoka intimnost

Vsakdanja rutina vas vedno bolj duši. Frustrira vas občutek, da se nikakor ne morete znebiti pritiska obveznosti. V tako zadušljivih razmerah imate priložnost, da se naučite, kako se soočiti z lastno težnjo po perfekcionizmu. Ni vam treba nadzorovati vsake podrobnosti in ni vam treba biti v odličnih odnosih z vsemi ves čas.

Dovolj je, da ste korektni, tako boste lažje sprejeli tisto, česar trenutno ne morete spremeniti. Med letom bi vas lahko razveselilo finančno izboljšanje, ki prihaja iz nepričakovanega vira. Odobren vam bo kredit ali pa ga boste lahko odplačali, morda boste vi ali vaš partner prejeli dediščino ali priložnost, ki "pade z neba" in vam prinese stabilnost.

Zasebna sfera življenja bo kompenzirala vsa poslovna nezadovoljstva. Vaš partnerski odnos se v tem letu lahko poglobi, v svoji spolnosti boste bolj spontani in osredotočeni na partnerja. V sebi lahko odkrijete nove globine strasti. Z veseljem se boste ozrli vase in iskali odgovore, kaj se še skriva v globinah vašega nezavednega. Bolj kot se boste povezali s svojim telesom, bolj boste lahko prepoznali svoje potrebe in uživali čutnosti. Razvajajte svoje telo tudi z gibanjem in zdravo prehrano.

Vodnar - slutenje sprememb

Pluton bo letos vstopil v vaše znamenje za kratek čas, prekratek, da bi razburkal vaše življenje, a dovolj dolgo, da bi se lahko počutili nezadovoljne. Čutite, da potrebujete določeno spremembo, vendar je ta občutek še vedno šibek in nejasen.

Imate pa veliko prostora za boljše upravljanje denarja. Pomislite, kje vam uhaja med prsti, kje lahko varčujete najbolj neboleče in kje bolje izkoristite svoje vrednote. Eden od načinov reorganizacije lahko vključuje vaše nepremičnine. Podpora prihaja iz družine, ki vam lahko nudi trdno oporo, topla čustva in zaščito pred vsem, kar vas skrbi.

Možna je nekakšna širitev družine, bodisi da širite dom ali pa prihaja nov družinski član. Spomnite se, da je družina največja vrednota, ki jo imate. Od poletja Venera krepi intimno srečo z odličnim partnerskim odnosom. Ljubezen vam bo pomagala prenašati rutino vsakdana, medtem ko boste počasi ugotavljali, kako spremeniti vse, kar vas ovira.

Prirejeno po: sensa.story.hr

Poglejte si še: