Kaj naj vaše znamenje manifestira v tem tednu?

Nov teden je super priložnost, da v svoje življenje privabite nove stvari. Preverite, kaj lahko vaše astrološko znamenje manifestira v tem tednu.

Kaj naj vaše znamenje manifestira v tem tednu? (foto: Profimedia) Profimedia
29. 5. 2023

Oven: sreča

Res je, da s svojimi dejanji ustvarjamo lastno srečo, a včasih lahko v življenje sprejmemo tudi nekaj čarobnosti. Ozavestite, kdaj je sreča na vaši strani in se zahvalite vesolju za vse, kar vam je dano.

Bik: sprejemanje

Včasih ste tako zelo prepričani v svojo resnico, da niste pripravljeni slišati drugih. V tem tednu vas vesolje vabi, da odprete svoj um, prisluhnete drugim in sprejmete, da so ravno razlike med ljudmi tiste, ki delajo svet tako pisan.

Dvojčka: meje

Vašo dobrodušnost in prilagodljivost lahko ljudje okoli vas hitro izkoristijo. Ta teden je odlična priložnost, da v odnosih postavite jasne meje in na ta način zaščitite lastno energijo. 

Rak: rast

V tem tednu lahko pričakujete nekaj izzivov, ki pa so nujni za rast. Ko naletite na oviro, se vprašajte, kakšno lekcijo vam prinaša ter kako vam to lahko služi na vaši poti v bodoče.

Lev: zaključek

Morda menite, da ste nekatera življenjska poglavja že zaključili, a boste v tem tednu spoznali, da temu ni čisto tako. Razmislite, kako se lahko resnično poslovite od tistega, kar vam več ne služi in naredite prostor za vse novo, kar prihaja.

Devica: nov začetek

Čas je za nove začetke! Razmislite, na katerih področjih v življenju bi si želeli obrniti nov list in v sebi poiščite notranjo moč, da se podate na novo pot. Ključno je, da preslišite mnenje okolice in sledite le svoji intuiciji.

Tehtnica: komunikacija

Včasih molčite zato, ker si ne želite prizadeti ali vznemiriti druge osebe. Zdaj pa je čas, da iskreno spregovorite o svojih mislih in občutkih ter v odnosu naredite več prostora za ranljivost in iskrenost.

Škorpijon: notranja potrditev

Kljub temu, da se radi držite zase, se vam večkrat zgodi, da iščete potrditev pri drugih. V tem tednu vas zvezde spodbujajo, da se sami vzljubite in ozavestite, kako zelo izjemni ste.

Strelec: avtentičnost

Noben drug na svetu ni takšen, kakršni ste vi. Razmislite, kako lahko v svoje življenje privabite več avtentičnosti in poguma, da v vsakem trenutku delujete popolnoma v skladu s sabo.

Kozorog: razumevanje

Včasih ste lahko nekoliko pretirano osredotočeni na svojo resnico, zdaj pa je čas, da razširite svoj um in prisluhnete drugim. Potrudite se razumeti svoje bližnje in ozavestite, da resnica ni samo ena.

Vodnar: nove izkušnje

Vedno ste pripravljeni na nove dogodivščine, ki vam omogočijo rast. V tem tednu bodite še posebej pozorni na priložnosti, ki vam prinašajo nove izkušnje in pomembne lekcije.

Ribi: karierne priložnosti

V tem tednu vas zvezde spodbujajo, da ozavestite vse svoje potenciale in jih v največji meri tudi izkoristite. V svoje življenje boste na ta način privabili pomembne karierne priložnosti.