Kako bo RETROGRADNI MERKUR vplival na vašo kariero?

8. 9. 2022
Deli
Kako bo RETROGRADNI MERKUR vplival na vašo kariero? (foto: profimedia)
profimedia

Retrogradni Merkur prinaša določene spremembe tudi na kariernem področju.

Približuje se retrogradni Merkur, ki slovi po tem, da prinaša izzive na področju komunikacije ter odnosov. Pogosto osvetli tudi karierno področje in nas uči, kako ohranjati mirne živce pri delu ter kako okrepiti odnose s sodelavci.

Preverite, kaj vse prinaša retrogradni Merkur >

Vas zanima, kako točno bo retrogradni Merkur vplival na karierno področje vašega astroznamenja? Preverite.

Oven

Včasih ste tako zelo tekmovalni, da ste za lastne dosežke celo pripravljeni zapostaviti svojo ekipo. Retrogradni Merkur vas spodbuja, da okrepite svoj timski duh, se držite dogovorov in delujete v prid celotni ekipi.

Bik

Veliko vam pomeni stabilnost, zato vam turbulentno obdobje retrogradnega Merkurja ne bo najbolj všeč. Vseeno pa vas ravno to obdobje spodbuja, da stopite iz cone udobja in preizkusite nove stvari, ki vas bodo pripeljale do izjemnih rezultatov.

Dvojčka

Včasih imate težave med ločevanjem zasebnega in službenega življenja, zdaj pa je čas, da postavite jasne meje. Poskrbite, da težave v službi ne vplivajo na vaše osebne odnose, prav tako pa osebnih težav ne nosite s seboj v službo. V nasprotnem primeru se stvari lahko zapletejo.

Rak

Vplive retrogradnega Merkurja boste najbolj intenzivno čutili na področju doma in družine, zato boste delu morda posvečali nekoliko manj pozornosti, kakor sicer. Vseeno pa je pomembno, da v službi ostajate čim bolj zbrani, saj nekateri sodelavci ne bodo imeli potrpljenja za vašo mentalno odsotnost.

Lev

To obdobje vam lahko prinese nekaj možganske megle. Morda se boste težje izražali ali pa boste slabše razumeli svoje naloge. Naj vam ne bo nerodno vprašati za pomoč in dodatna vprašanja, saj boste le tako lahko dosegli želene rezultate.

Devica

Čas je, da pozornost posvetite svojim financam. Zdaj je odličen čas, da se naučite bolje razumeti svoje finančne odgovornosti ter razmislite, na kakšen način si lahko zagotovite maksimalno finančno svobodo. Morda boste spoznali, da je čas za menjavo službe, napredovanje ali povišico.

Tehtnica

Čas je, da tudi na poslovnem področju začnete bolj slediti sebi in tako v svoje življenje vnesete še več harmonije. Če že nekaj časa razmišljate o menjavi poklicne poti, je to lahko pravi trenutek za prvi korak. 

Škorpijon

Retrogradni Merkur vas prosi, da se posvetite sebi. Morda boste spoznali, da zaradi dela pozabljate nase. To je odličen čas, da razmislite, kako si lahko ustvarite karierno pot, ki vam bo omogočala dovolj časa in svobode, da ob tem poskrbite tudi zase.

Strelec

V odnosu s sodelavci ste precej prijateljski, kar se vam včasih lahko maščuje. Čas je, da postavite meje in vzpostavite profesionalne odnose. Tako boste v ekipi pridobili spoštovanje in zaupanje.

Kozorog

Včasih ste tako zelo osredotočeni na kariero, da ob tem pozabite na osebno življenje. Retrogradni Merkur vas spodbuja, da ocenite vlogo službe v vašem življenju in prepoznate neravnovesja. To je odlična priložnost, da se opomnite, kaj vam je zares pomembno in čemu želite posvečati več pozornosti.

Vodnar

Čas je, da svojo kariero popeljete na višjo raven. Morda je čas, da se zbližate s sodelavci in okrepite odnose s svojo ekipo, morda pa je zdaj odlična priložnost, da se udeležite dodatnih izobraževanj. Razmislite, kateri koraki bodo najbolj prispevali k vaši poslovni rasti.

Ribi

V tem obdobju se boste soočali z vsemi opravili, ki ste jih do sedaj prestavljali. Morda bo napočil čas, da končno zaključite nek projekt ali se lotite obveznosti, ki vas že nekaj mesecev čakajo. Ko vse uspešno opravite, pa se ne pozabite tudi nagraditi in si privoščiti nekaj dodatnega razvajanja.

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan