Katera znamenja bodo lahko v tem tednu izboljšala svoje razmerje?

Katera astroznamenja bodo lahko v tem tednu okrepila in še dodatno poglobila svoj odnos?

Katera znamenja bodo lahko v tem tednu izboljšala svoje razmerje? (foto: Profimedia) Profimedia
28. 11. 2022

Strelec

Tako sonce, kakor tudi Merkur in Venera so trenutno v vašem znamenju, zaradi česar se boste počutili naravnost odlično. Vaša dobra volja pa se bo odražala tudi v odnosu; ko ste zadovoljni, se s tem avtomatsko izboljšajo tudi vaša komunikacija, empatija, prilagodljivost in razumevanje.

Ta teden vam omogoča, da se s partnerjem mirno in učinkovito pogovorita o vseh preteklih in sedanjih težavah, poiščeta skupne rešitve ter se odločita, kakšen bo vajin naslednji korak.

Ribi

Jupiter se je v prejšnjem tednu obrnil direktno v vašem znamenju, njegovo energijo pa boste v tem tednu čutili še bolj intenzivno. To je odlična priložnost, da se še bolj povežete s sabo in začnete uresničevati svoje sanje. Tudi v razmerju boste veliko bolj ljubeči in pripravljeni, da odnos popeljete na višjo raven.

Razmislite, kaj je tisto, kar v vašem odnosu pogrešate in to na ljubeč način izrazite svojemu partnerju. Tako boste lahko v svoje razmerje vpeljali še več intimnosti, predanosti in ljubezni.

Vodnar

Saturn v vašem znamenju bo v tem tednu sodeloval z Marsom v dvojčkih ter Merkurjem in Venero v strelcu. Za vas je to izjemno obdobje, polno priložnosti za rast. Veliko boste razmišljali o tem, kako lahko svoje življenje še dodatno izboljšate na vseh področjih.

Tudi na področju ljubezni si boste želeli doseči še večjo globino. Imeli boste veliko motivacije, da še bolj odprete svoje srce ter izboljšate razmerje, v katerem ste.

Devica

Pogosto se vam dogaja, da pretirano razmišljate o stvareh in po nepotrebnem ustvarjate težave v svoji glavi. Neptun, ki se v tem tednu obrne direktno ter prvi lunin krajec v znamenju rib pa vam v tem tednu prinašata veliko miru.

Po dolgem času boste povsem pomirjeni s svojim življenjem, kar prinaša pozitivne spremembe tudi v vašem odnosu. Če ste še do pred kratkim imeli dvome o svojem razmerju, boste zdaj dobili jasno sliko in točno vedeli, kakšen mora biti vaš naslednji korak.