Kateri DAN V MARCU bo najboljši za vaše znamenje?

1. 3. 2023
Deli
Kateri DAN V MARCU bo najboljši za vaše znamenje? (foto: Shutterstock)
Shutterstock

Preverite, kateri dan v tem mesecu bo za vas še posebej dober.

Marec 2023 je astrološko zelo intenziven mesec, ki nas spodbuja k rasti in razvoju. Zapira nam stara vrata in nas usmerja k novim priložnostim.

V tem mesecu lahko pričakujete priložnosti, da se usmerite proti napredku, odstranite tisto, kar ni več usklajeno z vami ter ustvarite prostor za novo, kar prihaja.

Odkrijte vse pomembne astrološke dogodke tega meseca >

Kateri dan tega meseca pa bo še posebej naklonjen vašemu astrološkemu znamenju?

Oven: ponedeljek, 20. marec

Pozdravljamo astrološko novo leto in začetek vašega obdobja. To je odličen čas, da se podate na nove poti, ki so še bolj usklajene z vami. Sprejmite se takšne, kakršne ste in to neustrašno pokažite tudi drugim. Tudi okolica bo navdušena, ko spozna, kako zelo izjemni ste.

Bik: četrtek, 23. marec

Ko se Pluton premakne v znamenje Vodnarja, boste lahko občutili intenzivne spremembe. Premik vas spodbuja, da se usmerite proti prihodnosti in spustite bolečino iz preteklosti. Čas je, da stopite iz teme in naredite korak proti svetli prihodnosti.

Dvojčka: četrtek, 23. marec

Podobno kakor bik, boste tudi vi močno občutili premik Plutona v znamenje vodnarja. Ker je vodnar močno povezan z vašo srečo, lahko v naslednjih letih pričakujete neverjetne spremembe in prijetna presenečenja. Vesolje vas podpira, da začnete uresničevati svoje sanje.

Rak: torek, 7. marec

Saturnov premik v znamenje rib je pomemben astrološki dogodek, ki pa vam prinaša tudi posebno karmično nagrado. Pričakujete lahko, da boste nagrajeni za svoj trud iz preteklosti, obenem pa vam premik prinaša poseben zagon, da v svojem življenju odprete novo poglavje.

Lev: torek, 21. marec

Lunin mlaj v znamenju ovna v vaše življenje prinaša kanček čarobnosti ter veliko zagona za nove začetke. To je čas, da stopite v akcijo, udejanite svoje misli in začnete uresničevati najbolj nore sanje. Vesolje vas prosi, da pri tem sledite sebi in zaupate svojim občutkom.

Devica: četrtek, 16. marec

Venera je planet ljubezni, a tudi financ in nepremičnin. Premakne se v znamenje bika, ki za vas igra pomembno vlogo na področju sreče, širitve in pustlovščin. To je za vas ugoden čas za finance, investicije, morda celo nakup nepremičnin. Izkoristite to energijo za gradnjo trdnih finančnih temeljev.

Tehtnica: sobota, 25. marec

Mars, planet akcije in ambicij, se premakne v znamenje raka. Pričakujete lahko, da boste na svoje poklicno življenje začeli gledati drugače. Morda je to spodbuda, da poiščete boljše ravnovesje med službo in zasebnim življenjem, ta premik pa vas lahko morda celo potisne na novo karierno pot.

Škorpijon: sobota, 25. marec

Občutljiv in čustven rak je povezan z vašo srečo. Ko se Mars premakne v to znamenje, lahko pričakujete nekaj izjemnih priložnosti. Lahko se celo zgodi, da boste težko verjeli, da se tako dobre stvari dogajajo vam. Sprejmite jih z odprtimi rokami in ozavestite, da si tudi vi zaslužite srečo.

Strelec: sreda, 22. marec

Asteroid Ceres vlada vašemu zdravju, skrbi zase in družinskim odnosom. Ko se premakne v znamenje device, pa vam to prinaša spremembe v karieri. V tem času boste lahko opazili, da se spreminjajo vaše prioritete, kar vam bo prineslo več obilja, svobode in veselja.

Kozorog: sreda, 22. marec

Tudi vi boste občutili energijo zdravilnega Ceresa, ki se premika v znamenje device. To je odličen čas, da se posvetite skrbi zase, obenem pa negujete vse odnose, ki so vam zares pomembni. Ko se posvetite sebi, boste bolje razumeli svoj namen in tisto, kar vam je resnično najpomembnejše.

Vodnar: nedelja, 19. marec

Merkur ima velik vpliv na vašo miselnost in komunikacijo. Ko se premakne v znamenje ovna, vam to omogoči jasno izražanje, kar vam bo prišlo prav tako na osebnem, kakor tudi na kariernem področju. Bistre misli pa vam pomagajo pri tem, da se lažje osredotočite na svoje bodoče cilje.

Ribi: torek, 21. marec

Lunin mlaj je odličen čas da razmislite o svojem poslanstvu. Pomaga vam, da usmerite svojo energijo v prihodnost in se pripravite na spremembe. Znamenje ovna aktivira vaše finance, zato boste morda odkrili načine, kako si lahko omogočite bolj obilno, a vseeno pristno življenje.

Prirejeno po: yourtango.com

POGLEJTE SI ŠE PODKAST, KJER SMO GOVORILI O ODNOSIH: 

Novo na Metroplay: Lahko spreminjamo življenja ljudi | dr. Marko Bošnjak, predsednik Evropskega sodišča za človekove pravice