Kateri DAN V TEDNU bo najbolj naklonjen vašemu astroznamenju?

12. 9. 2022
Deli
Kateri DAN V TEDNU bo najbolj naklonjen vašemu astroznamenju? (foto: profimedia)
profimedia

Na kateri dan vam bodo zvezde še posebej naklonjene?

V tem tednu bomo lahko čutili intenzivno energijo šestih retrogradnih planetov: Pluton, Saturn, Neptun, Jupiter, Uran in Merkur. Sonce ostaja v znamenju device, proti koncu tedna pa nastopi še lunin krajec, ki prinaša željo po zaključkih.

Preberite več o vseh astroloških dogodkih tega tedna >

Nekateri astro dogodki nam prinašajo nove izzive, lekcije in morda nekoliko težje trenutke, spet drugi pa nam bodo prinesli nekaj več sreče. Preverite, na kateri dan vam bodo zvezde še posebej naklonjene!

Oven: ponedeljek, 12. september

Luna v ovnu vam omogoča, da se vrnete k sebi. Spodbudila vas bo, da si zagotovite lastno potrditev in je nehate iskati v drugih. Na ta dan delajte na sprejemanju lastne pristnosti in sledite svojim občutkom, ne glede na to, kaj menijo drugi.

Bik: sobota, 17. september

Proti koncu tedna boste še posebej intenzivno čutili energijo retrogradnega Saturna in Urana. Ponujata vam nekaj novih perspektiv in priložnosti, da stvari v življenju vidite iz drugih zornih kotov. Dobili boste bolj jasno sliko o svojih težavah in dobili idejo, kako si lahko zagotovite polno življenje.

Dvojčka: sobota, 17. september

Lunin krajec v vašem znamenju vam prinaša jasnost, ki ste jo iskali. Omogoča vam, da sprejmete lastno resnico in nehate dvomiti v svoje občutke. V tem času boste spoznali, kako lahko napredujete v življenju in naredite naslednji korak proti sreči. Čas je za novo poglavje.

Rak: petek, 16. september

Venera v devici se poravna z Marsom v dvojčkih, kar vam ponuja priložnost, da se odprete in se lotite pomembnih pogovorov s svojimi bližnjimi. Venera v devici krepi vaše komunikacijske sposobnosti, Mars v dvojčkih pa vam prinaša strast in željo po življenju, ki temelji na lastnih prepričanjih in željah. To je gorivo za spremembe, ki si jih želite.

Lev: sobota, 17. september

Lunin krajec v dvojčkih bo prebudil vašo družbanost. Tako na poslovnem, kakor tudi na osebnem področju boste spoznali, kako bolje se počutite takrat, ko ste obkroženi z ljudmi. Morda boste v tem času razmislili, kateri odnosi vas najbolj podpirajo in za katere je čas, da jih spustite iz svojega življenja.

Devica: petek, 16. september

Sonce v vašem znamenju se poravna z Neptunom v ribah. Ta posebna energija vam prinaša občutek, da končno prebolevate nekaj, kar vam je še pred kratkim zavzelo veliko prostora v glavi. To je dan, ko se vaši izzivi začnejo obračati v bolj pozitivno smer.

Tehtnica: petek, 16. september

Ko se Venera v devici in Mars v dvojčkih poravnata, je to za vaš odlična priložnost, da se naučite nečesa novega na področju, ki vam veliko pomeni. Čas je, da razširite svoje znanje, poglobite svoje ideje in sledite svojemu klicu. Tako boste še lažje resnično živeli svoje poslanstvo.

Škorpijon: petek, 16. september

Tudi vi boste čutili posebno energijo, ki jo prinaša poravnava Venere v devici in Marsa v dvojčkih. Za vas je to čas, ko se osredotočite na svoje družbene kroge in se odprete bližnjim. To vas bo še bolj zbližalo in vam omogočilo novo raven intimnosti, obenem pa vam bo omogočilo, da zaživite še bolj pristno.

Strelec: nedelja, 18. september

Na ta dan boste še posebej intenzivno čutili energijo šestih retrogradnih planetov, ki vas spodbujajo, da se osredotočite na zdravje in kariero. Razmislite, kako lahko na poslovnem področju sprejmete odločitve, ki bodo pripomogle k bolj zdravemu vsakdanu, mirnemu umu ter dobremu počutju.

Kozorog: nedelja, 18. september

Pluton v vašem znamenju je že prinesel veliko pomembnih spoznanj in sprememb na številnih področjih. Proti koncu tega tedna vam bo prinesel še eno zelo pomembno lekcijo, ki bo morda celo spremenila pot, ki je pred vami. Sledite svojim občutkom in bodite odprti za spremembe.

Vodnar: sobota, 17. september

Lunin krajec v dvojčkih bo vaše nedavne refleksije pripeljal do zaključka. Veliko ste razmišljali o svojem naslednjem koraku, zdaj pa je čas, da zaživite skladno s svojimi pristnimi vrednotami in začnete slediti sebi, ne glede na mnenje okolice. Tako boste vedno sprejeli prave odločitve.

Ribi: petek, 16. september

Sonce v devici se poravna z Neptunom v ribah, kar vam prinaša dobre novice. Morda se vam bo pojavila možnost ali ponudba, ki vam bo pomagala, da sledite svojemu klicu. Petek je priložnost, da začnete novo poglavje in stopite v novejšo različico svojega življenja, ki je še bolj polna in pristna.

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu