Kdo bo v tem tednu poglobil svoj romantični odnos?

Katera znamenja bodo v tem tednu še bolj okrepila in poglobila svoj romantični odnos?

Kdo bo v tem tednu poglobil svoj romantični odnos? (foto: profimedia) profimedia
7. 11. 2022

Škorpijon

Lunin mrk v biku ta teden za vas prinaša vrsto obratov v vašem romantičnem življenju. Vprašanje je, ali ste jih pripravljeni sprejeti? 

V zadnjih tednih se je v vašem življenju toliko spreminjalo, da ste težko sledili. Stvari so se morda zdele tudi brezupne, a zdaj boste videli, da je vse imelo svoj namen. Videli boste, da so vas vsi izzivi na romantičnem področju samo povlekli bližje k vašemu partnerju in vam pomagali osvetliti, kaj je tisto, kar vam je zares pomembno in kaj morate spremeniti pri sebi. 

Bik

Podobno, kakor škorpijon, tudi vi intenzivno občutite trenutno obdobje mrkov. Ta čas vas spodbuja, da intenzivno delate na sebi in okrepite svoje razmerje. A naprej morate okrepiti odnos s seboj.

Ta teden vam podarja pogum, da tvegate na romantičnem področju, zaupate sebi in partnerju ter se še bolj odprete ljubezni. To vas bo poneslo na novo raven intimnosti, zaradi česar se boste lažje soočali tudi z izzivi v odnosu.

Tudi, če na trenutke dvomite v svoje odločitve, bo tokratni lunin mrk prinesel potrditev, da ste na pravi poti. 

Oven

Jupiter se je pred kratkim premaknil v vaše znamenje, kar je za vas velika spodbuda, da ne dovolite več, da bi vas v življenju tako omejevala lastna omejena prepričanja. Lunin mrk vas še dodatno motivira, da sledite sebi tudi na romantičnem področju.

Ne pozabite, da za dobre odnose z drugimi morate imeti tudi zdrav odnos s seboj. V prihodnjih dneh bo to dejstvo še bolj izrazito, saj se boste zavedali, da je veliko izzivov, ki ste jih doživljali v odnosu, dejansko nastalo zaradi vaših lastnih notranjih bitk. Ko boste to ozavestili, se vam obetajo tudi pozitivne spremembe v vašem razmerju.

Strelec

Energija luninega mrka vas bo spodbudila k tem, da se osredotočite na zdravje. Med drugim je pomembno, da pozornost posvetite tudi duševnemu in čustvenemu zdravju, zdravim odnosom ter zdravi komunikaciji.

V tem času boste morda ugotovili, kako ustrezno izraziti potlačene občutke svojemu partnerju. Čeprav vas bo sprva morda strah, vaju bo to še dodatno zbližalo in vama pomagalo, da se vajino razmerje še bolj okrepi. Obenem pa boste v tem tednu odkrili tudi, kako lahko najdete zdravo ravnovesje med razmerjem in skrbjo zase.