Kitajski horoskop: duhovni nasvet in smernice za obdobje od 20. do 26. julija 2015

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 20. do 26. julija 2015, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop: duhovni nasvet in smernice za obdobje od 20. do 26. julija 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
21. 7. 2015

PODGANA

V prvi polovici tedna, ki je pred vami, se boste borili sami s sabo, ter z svojimi pričakovanji. Nečesa ne boste mogli dokazati, saj bo vse skupaj odvisno od vtisa, ki ste ga pustili v preteklosti. Morda je najbolje, da vse skupaj pustite na stranskem tiru in se odpravite nekam povsem sami, ter razmislite o vsem skupaj. Lahko ste brez značilnega občutka slabe vesti, tudi zato ker morate glede določene zadeve še počakati. Na čustvenem področju bo v prvi polovici tedna tišina, nekoliko boste nestrpni, vendar je bolje da še nekaj časa počakate. Zadnji dnevi tedna pa vam bodo pisani na kožo, šele takrat boste zaživeli.

Vaš ključ: Ne dovolite si neuspeha!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

BIVOL

Stanje, ki ga trenutno občutite, vas bo prisililo k akciji. Naletite lahko na zmedeno situacijo. Nekdo bo močno vplival na vas, čeprav tega nočete priznati in trmasto nadaljujete po svoje. Vsekakor pa premislite, ko bo nekaj več besed o nadaljevanju študija ali morebitni selitvi. Začeli boste ocenjevati sami sebe in ljudi okoli vas. Potrebno bo veliko, da boste doumeli, da sami ne morete premakniti sveta. Na trenutke boste zelo zamišljeni in zaprti vase. Pojdite raje med ljudi, udeležite se kakšne zabave, kjer je glasna glasba in sproščeno vzdušje.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

TIGER

Prvi dnevi v tednu vas bodo prisilili, da s nekoliko sestavite in si začrtate novo, boljšo pot. Ni nujno, da se držite enih in istih pravil in navad. Tokrat lahko tudi nekoliko improvizirate. Odpravite se na potovanje, bodite odločnejši. Imeli boste nekaj več opravkov z nekom, ki vas lahko zmede s svojimi vprašanji. Naenkrat boste ugotovili, da je med vama več razlik, kot ste si predstavljali. Na področju študija bo vladala manjša zmeda. Na vsak način boste želeli opraviti izpit ampak vam učenje ne bo šlo najboljše od rok, boljše se boste počutili ob športnih dejavnostih in rekreaciji.

Vaš ključ: Upoštevajte mnenja drugih!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MAČKA

Lahko prenovite nekaj starih razmerij, a le pod pogojem če boste pokazali iskreno zanimanje. Vsekakor pa pozorno izbirajte besede, naj bo vsega dovolj v določeni razumni meri. Pazite, če ste šele pred kratkim začeli ljubezensko ali poslovno razmerje. V enem dihu boste povedali vse, kar vam leži na srcu. Šele potem se boste začeli spraševati. Razumeti boste morali, da določeni ljudje pač ne prenesejo čiste direktnosti in šaljivosti. Nekoliko se poskusite brzdati, še posebej pri ljudeh, z katerimi imate že nekaj časa težave v komunikaciji in razumevanju.

Vaš ključ: Počasi se daleč pride!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

ZMAJ

Nekdo, ki ste ga morda nekoliko zanemarili, bo tokrat prišel z zanimivim predlogom, zato boste spremenili svoje načrte. Družabni boste in zato lahko pričakujete kar nekaj obiskov ali telefonskih klicev. Moti vas to, da ste nenehno nekje na sredi poti med družinskimi in delovnimi obveznostmi. Nikogar nočete pustiti na cedilu, a še predobro veste, da ne morete ugoditi vsem. Mogoče je sedaj čas, da začnete malo bolj gledati nase in delati tisto, kar je dobro za vas. V zadnjih dnevih tedna pa vam bo ponagajal nekdo, ki vam je sicer všeč, vendar ga ne razumete.

Vaš ključ: Družite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KAČA

Vaše razpoloženje bo spremenljivo. Ker je obdobje, ki je pred vami vznemirljivo in nekoliko napeto, bodite pri vseh stvareh nekoliko bolj pozorni in poskusite izluščiti bistvo. Ne zanašajte se na svoj šesti čut, ker vas moti preveč vtisov in nasprotujočih se čustev. Ukvarjajte se le z tistim, za kar lahko trdite, da resnično poznate. Dobro se boste počutili tako med prijatelji kot tudi na potovanju. Samski, poiščite novo priložnost, prisluhnite osebi in se potem odločite brez pomislekov. Malo bolj se odprite, saj nasprotni spol ne ve ali ste zainteresirani ali ne.

Vaš ključ: Bodite bolj sproščeni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

KONJ

Vaše poslovne ideje bodo končno začele roditi sadove. Rast bo hitra in zanesljiva. Ugotovili boste, da ste krepko presegli vaša navidezna pričakovanja. Tudi zaslužek bo nekoliko večji kot ponavadi. Končno boste lahko prišli na zeleno vejo. Vsa vaša razmerja bodo terjala od vas precej volje in energije. Vaše ljubezensko razmerje bo postalo bolj intimno, če boste partnerju zaupali vaše občutke, čustva in strahove. Tisti, ki vas čaka kakšen težek izpit, pa se najprej znebite vašega strahu, lažje boste zadihali. Najbolj ugodni bodo za vas dnevi proti koncu tedna.

Vaš ključ: Na čakajte, ampak odreagirajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

KOZA

Vaše počutje v tednu, ki je pred vami, bo zelo dobro in pozitivno, še posebej v drugi polovici tedna, ko se boste sestavili in se usmerili k boljšim rezultatom. Na delovnem mestu bodo ljudje sproščeni in zadovoljni, kar bo pozitivno vplivalo tudi na vas. Izkoristite dano priložnost in poskusite v službi vpeljati nov način dela. Zavedate se, da je potrebno stvari in probleme rešiti hitro. Tudi na ljubezenskem področju se bosta odprli dve možnosti: ena bo odlična, druga pa vas bo postavila pred pomembno odločitev. Izbirati boste morali! Upoštevajte svoj razum in srce.

Vaš ključ: Ne čakajte na priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

OPICA

Nikar ne pozabite na nekaj, kar vam je že večkrat povzročilo preglavice, posebno če zadeva osebo, ki ji ne morete zaupati. Morda gre za nekdanjega partnerja, ki se je nekoliko izgubil in potrebuje vaš nasvet. Ne obremenjujte se z dodatnimi obveznostmi. Obdržite optimističen pogled na svet še naprej. Nikar pa ne dopustite, da vas bo prevzela voljo po moči, saj lahko padete globoko. Denarja vam ne bo primanjkovalo, saj ste si v zadnjem obdobju naredili precejšnjo zalogo, pa še zapravljali niste preveč. Poskusite biti nekoliko bolj pazljivi.

Vaš ključ: Ne nasedajte neumnostim!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

PETELIN

Teden, ki je pred vami, bo nekoliko nihajoč. Vse se bo vrtelo okoli dokazovanja moči. Prišli boste do zaključka, da se ves čas trudite, rezultati pa niso ravno najboljši. Morda bi morali spremeniti svojo taktiko in jo usmeriti v akcijo. Ves čas se boste spraševali, kam pravzaprav vodi vaša življenjska pot in kaj je tisto, kar vas zares osrečuje. Najverjetneje bo povod za takšno razmišljanje težava na delovnem mestu. Na ljubezenskem področju bo prevladovala vaša odločnost. Nikar ne bodite tako nesramni do svojega partnerja, saj se vam lahko to maščuje.

Vaš ključ: Bodite bolj tolerantni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

PES

Tokrat ste na vse zaplete in težave dobro pripravljeni, kar vam bo prineslo srečo in uspeh. Prav tako boste poskrbeli za vse denarne obveznosti. Prevzemite pobudo. Ni razlogov, da bi skrivali ljubezenske želje. Draga oseba le čaka na vaš namig. Vsekakor boste veliko več dosegli s pravim predlogom v pravem trenutku. Poskusite vama pričarati prijetno in romantično vzdušje. Tisti, ki ste samski se boste s težavo znašli v družbi. Bolj vam bo ustrezal manjši krog ljudi, kjer boste lahko izrazili svoje mnenje.

Vaš ključ: Ne iščite odgovorov drugje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MERJASEC

Teden, ki je pred vami, vam bo naklonjen, še posebej kar se tiče čustvenega in poslovnega življenja. V ljubezni si lahko zastavite več, kot ste si upali do sedaj. Poskrbite tudi za dobro razpoloženje v vezi, ki vam bo dvignilo vašo energijo. Težave boste želeli rešiti tako, da se boste za nasvet obrnili k določeni osebi, ki pa vam bo dala nekoliko napačen nasvet. Pazljivo! Raje se obrnite na prijatelja, ki vam je že večkrat stal ob strani. Dobili boste dober in pameten nasvet. Na zdravstvenem področju boste zadovoljni s svojim počutjem.

Vaš ključ: Poiščite svoj smisel!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena