Kitajski horoskop od 1. do 6. 10. 2019

1. 10. 2019
Deli
Kitajski horoskop od 1. do 6. 10. 2019 (foto: Unsplash.com)
Unsplash.com

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

PODGANA

Številne stvari bodo v tem tednu lažje izvedljive, morda tudi zato, ker niste več pod neznosnim pritiskom določenih oseb, ki so drugačne od vas. Veliko bolj umirjeni boste kot v preteklih dneh. Zdaj se lahko odločate po svoje. Imeli boste dovolj energije za vse, zato nikar ne odlašajte. V zadnjih dneh tedna boste ponovno postavili čustva na prvo mesto. Če ste bili še do nedavnega precej neobčutljivi za partnerjevo nezanimanje, se vas bo zdaj dotaknilo. Sami naredite prvi korak in bodite odločnejši glede družinskih ali uradnih zadev.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

BIVOL

Precej neučinkoviti in raztreseni boste v prvih dneh tedna. Poslovno področje bo nosilo s sabo kar nekaj zmede in nejasnih situacij. Bolj pogumni boste konec tedna in pripravljeni boste poskusiti nekaj novega. Pomembno je le, da ne zaspite na lovorikah. V petek vas čaka več obveznosti, toda ne bo pretežko, ker se zavedate, da se napori obrestujejo. Pohitite glede urejanja domačih zadev in pravilno razporedite obveznosti. Najbrž preprosto potrebujete več počitka saj ne prenesete pritiskov, ki se odvijajo.

Vaš ključ: Ne hitite preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

TIGER

Glede določenih vprašanj vi bilo najbolj smotrno počakati, čeprav se vam bo vsaka minuta zdela kot cela večnost. Vnaprej si postavite meje, koliko ste pripravljeni tvegati, ljubezni in posla ni priporočljivo v tem obdobju preveč prepletati. Lahko se zgodi, da boste obžalovali določene zadeve, zato se nikar preveč ne navezujte na stare navade. Čas je, da zadihate s polnimi pljuči, kar zadeva tudi ljubezenske novosti. Dober odnos z mlajšimi in možnost za vsaj krajše potovanje vas bosta v nedeljo napolnila s pozitivno energijo.

Vaš ključ: Spoštujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

MAČKA (zajec) 

V tem tednu mogoče ne boste v najboljši kondiciji na področju dela in denarja, zato se boste več ukvarjali s svojimi mislimi in čustvi. O neki odločitvi je bolje še počakati in še nekoliko odlašati, ker ni pravi trenutek za to, da bi se izpostavili. Morda prihajajo nove ideje ali načini, kako spremeniti svoj notranji svet in narediti kakšen korak naprej. Vaš optimizem se bo v soboto in nedeljo povrnil, kajti pogosto se boste odpravili v naravo, ki bo vaš najboljši tolažnik.

Vaš ključ: Ne pozabite nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

ZMAJ

Pred vami je pomembna odločitev, s katero ne smete več odlašati. V sredini tedna boste občutili pozitivna čustva, ki vas bodo popeljala v sproščeno življenje. Preveč razmišljate, čeprav veste, kaj bi morali storiti, in sicer brez oklevanja. Ne puščajte najtežjega za trenutek, ko boste najbolj utrujeni. Vsekakor pazite na zdravje in vsaj čez vikend si privoščite več zabave. Konec tedna boste zagotovo dobre volje, saj se vam nakazujejo manjša presenečenja, ki bodo povezana s prijateljskimi odnosi in druženjem.

Vaš ključ: Pokažite, kaj znate!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KAČA

Ob druženju s prijatelji bo oživelo nekaj starih zamisli. Zato boste zopet optimistični in nasmejani. Srečanju, ki vas bremeni, se boste izogibali, kolikor koli se bo dalo, tudi zato, ker imate občutek, da ničesar ne morete spremeniti ali rešiti v pravi smeri. Potrebujete več posluha in motivacije. Pripravljeni boste podaljšati svoj delovni čas, pa tudi sprejeti dodatne naloge in obveznosti, čeprav običajno obožujete ljubite mirne dneve. Takrat lažje delujete v skladu s svojo energijo. Poudarek pa bo tokrat na povezanosti z vsem, kar vas v tem trenutku obdaja.

Vaš ključ: Ne bojte se sanjati!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KONJ

Odločitve se bodo v sredini tedna pojavile same od sebe, predvsem pa jih morate čutiti z vsem srcem, saj bi jih drugače utegnili obžalovati. Tokrat boste prišli do pomembnih zaključkov, vendar se nikar ne obremenjujte s financami in z drugimi zadevami, ki vas omejujejo. Verjemite v vase in doživeli boste lepe spremembe, ki vas bodo dodatno navdihnile. Na poslovnem področju se boste znašli v veliki prednosti. Uspelo vam bo splezati čez ovire, kar vam bo odprlo nova vrata. Morda boste spremenili tudi pogled na zasebne zadeve.

Vaš ključ: Odprite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra 

KOZA

Tokrat se v sredini tedna raje poglobite vase, kot da s prsti kažete na druge. Začeti je potrebno pri sebi, zapomnite si to. Kmalu boste naleteli na situacijo, ko boste lahko računali le nase, zato se čim prej stabilizirajte. Marsičesa se morate lotiti drugače kot doslej. V zadnjih dneh tedna boste nekoliko raztreseni. Ne pozabite na pomembne datume in obljube. Najprej dokončajte delo, sicer se lahko zaplete zaradi pomanjkanja časa. Če vam že spodleti, potem pripravite nekaj, kar bo vsaj zvenelo kot dober izgovor.

Vaš ključ: Bodite bolj prodorni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

OPICA

Pred vami so poslovne in finančne novosti. Prišli boste do spoznanja, da si uspeh zaslužite, oziroma da vam v bistvu glede na vloženi trud pripada. Nekdo pa tega seveda ne bo razumel na pravi način. Konec tedna boste imeli občutek, da ste se znašli v prednosti, vendar boste hitro ugotovili, da je morda samo namišljena. Poskušajte ostati na realnih tleh, le tako boste zadovoljni. Ne obremenjujte se preveč, če še vedno čakate na pomemben odgovor. Prav kmalu se vam bo vse skupaj začelo urejati v pravi smeri, kar vas bo razvedrilo. 

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PETELIN

V prvih dneh tedna boste čutili veliko pozitivne energije, vendar bo to vplivalo predvsem na vaše duševno počutje, kajti zunanje okoliščine ne bodo ravno najbolj ugodne. Slaba volja v naslednjih dneh bo upravičena, vse težje pa se boste prilagajali ob koncu tedna določenim odnosom, ki se vam zdijo že preveč obremenjujoči. Usmerili se boste proti spremembam, s čimer se lahko rešite. Določena oseba vam bo pri odločitvi ali nadaljevati po starem ali stopiti na novo pot v veliko pomoč. Samskim se bo v nedeljo ponudila priložnost, ki jo je vredno izkoristiti.

Vaš ključ: Usmerite se k sreči!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PES

V vaši okolici bo v prvih dneh tedna naporno, čeprav bi radi prisluhnili in se v miru pogovorili o določenih zadevah. Ne držite se določenih pravil, ki so lahko za vas zelo pomembna. Zopet se ponavljajo določeni zapleti, ki bodo ukradli nekaj vaše energije. Privoščite si konec tedna več spontanosti, ki vas lahko v trenutni situaciji daleč popelje, in sicer brez napetosti. Zgovorni boste, morda celo preveč za nekoga, ki je umirjen. V nedeljo boste zadovoljni, ker lahko načrtujete nove premike in spremembe.

Vaš ključ: Ne ustrašite se novosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

MERJASEC

Pri določenih zadevah vam bo težje kot sicer zaradi ne prav najprijetnejših okoliščin. Ljubezen ni tako daleč, verjetno ste v precepu, zato ne boste dovolj zbrani pri fizičnih opravkih in ob vožnji, torej bodite previdni. Pogrešate več ljubezenskega miru. Nekoga bi morali poiskati na povsem prijateljski način, namesto da postajate vedno bolj dlakocepski, kar vaju ne vodi nikamor. Tokrat dobro premislite, tako v zasebnih kot v poslovnih odnosih. Denar prehitro zapušča vaše žepe, začnite drugače. 

Vaš ključ: Ne obotavljajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

Poglejte si še:

5 astroloških znamenj, ki zlahka prepoznajo resnico

Obdobje tehtnice bo prineslo čudovite darove tem 3 astrološkim znamenjem

ali 

V tantri lahko ljubljenje traja več ur

 

 

 

 

Novo na Metroplay: Tatjana in Verena Rojc – Slovenci kulturo cenimo bolj kot Italijani | Podkast Slovenske filharmonije