Kitajski horoskop od 1. do 6. 8. 2017

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 1. do 6. 8. 2017, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 1. do 6. 8. 2017 (foto: profimedia) profimedia
1. 8. 2017

PODGANA

Pred vami je preizkušnja, ki vam v prihodnje lahko vzame veliko časa. Posvetite se ji predano, vendar hkrati ne pozabite na družinske obveznosti, ki so pomembnejše od kariere, še posej v torek. Vaše splošno počutje bo močno pod vplivom prehrane. Že v petek vas lahko doleti šok, predvsem zaradi gore obveznosti, ki so se nabrale v preteklih dneh. Več časa namenite svojemu delu in si znova določite prioritete, saj v nasprotnem primeru ne boste uspešni v opravljanju nalog. Stres bo negativno vplival na vaš imunski sistem, zato poskrbite za dovolj vitaminov.

Vaš ključ: Usmerite se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

BIVOL

Na zasebnem področju v prihodnjih dneh vse ne bo potekalo po načrtih. Zaupanja vrednega prijatelja prosite za pogovor in mu zaupajte svoje težave. Situacija v sredo vas bo navdala z močnimi čustvi, ki pa jih v odnosu do partnerja nekako ne boste znali izraziti. Skupaj si privoščita nepozabno noč. Vaša trenutna raven energije je še vedno visoka, čeprav vam je začelo primanjkovati novih zamisli. Poiščite si novo motivacijo in se še bolj posvetite izzivu, ki ste si ga zadali. Pred vami je preizkušnja, v kateri se boste odlično izkazali. To vas bo navdalo z energijo.

Vaš ključ: Postavite se zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

TIGER

V tem tednu se boste veliko ukvarjali s preteklostjo. Predvsem negativne misli si boste težko izbili iz glave, zato se vam lahko pojavi odtujenost in nerealnost. V drugi polovici tedna so možne težave na delovnem mestu, še posebno zaradi pomanjkanja koncentracije in volje. Zberite moči in dajte vse od sebe. Obrestovalo se vam bo. Kljub delovni zagnanosti boste našli dovolj časa, da boste vsako stvar predelali počasi in v miru. Zapleti se bodo prevesili v uspeh, ki si ga ne bi nikoli upali pričakovati. V ospredju bodo vihrava pričakovanja, kar bo čustveno osredotočenost nemalokrat zanihalo in spreminjalo.

Vaš ključ: Ne bojte se novosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MAČKA

Boljša komunikacija v prihodnjih dneh pripomore k odnosu s partnerjem s pridihom romantike in strasti. Osebno zadovoljstvo bo vplivalo tudi na delo, saj boste zmogli delati več stvari hkrati. Pri preizkušanju svojih zmogljivosti nikar ne pozabite na fizično telo, da ne staknete viroze zaradi izčrpanosti. Pijte zadostno količino vode in krepčilnih sadnih napitkov. Odlični dnevi so konec tedna pred vami. Prekipevali boste od ustvarjalne moči, poleta in telesne energije. Manjše nevšečnosti boste sicer deležni z mlajšo žensko osebo s katero poslovno sodelujeta, vendar se boste tudi tokrat znašli in preprečili vsa neprijetna vprašanja.

Vaš ključ: Zaupajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

ZMAJ

V prihodnjih dneh se boste odlično znašli v kritičnih okoliščinah. Delo v službi vas bo popolnoma prevzelo. Pazite, da boste posvetili dovolj pozornosti svojim najbližjim. Za  konec tedna jih odpeljite na lepše. Samskim pa se že kmalu obeta sprememba predvsem tistim, ki že dolgo iščete. Uživajte in se prepustite. V petek se boste  znašli ujeti v vsakdanji rutini, ki bo močno vplivala na vašo motivacijo. Nadrejenemu zaupajte svoje težave in poiščite kompromis, ki bo za oba ugoden. Pazite na nepotrebne izdatke. Ti vam lahko povzročijo neprijetne finančne težave.

Vaš ključ: Počakajte pravo priložnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KAČA

Z vstopom v nov teden boste občutili svež veter, ki ne ostane neopažen in bo kronan z napredovanjem. Stopnja moči se vam iz dneva v dan viša in v sredo doživi sam vrhunec. Ob laskanju navzočih boste predli od ugodja. Kot sami veste je vaš občutek varnosti povezan z ljubeznijo. S svojo toplino in čutnostjo boste celo ledeno goro pripravili do taljenja. A v javnosti boste delovali precej nedostopno. Vsaka ljubezenska izjava ali celo poljub bo skrbno varovan pred nepovabljenimi. Naravnost k velikemu cilju bo vaš moto, pa naj bo to ljubezen za eno noč ali velik poslovni riziko.

Vaš ključ: Sanjajte svoje sanje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KONJ

Zapleti na delovnem mestu lahko močno spremenijo potek predvidenih dogodkov v prihodnjih dnevih. Popolnoma se posvetite nalogi in se za nekaj časa odpovejte prostemu času. Delo v službi bo omejilo tudi vaš čas, preživet s partnerjem. Ob prvi priložnosti se mu oddolžite in ga presenetite z lepim darilom. Posvetujte se s kolektivom in se po potrebi lotite individualnih izzivov, pri katerih bo močneje izstopala vaša inovativnost. V petek boste blesteli v odnosu, ki si ga že nekaj časa želite poglobiti, pa nekako niste našli prave priložnosti za akcijo.

Vaš ključ: Pometite s slabimi mislimi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

KOZA

Posvetite se službenim obveznostim in več pozornosti namenite gradnji kariere. Od srede naprej bodo vaše miselne sposobnosti nadpovprečne. Odnos s partnerjem bo močan, vajina veza bo v prihodnje še napredovala. Samskim se na ljubezenskem področju še ne obetajo spremembe. Ne boste se bali novosti in sprememb. Predvsem na osebnem področju boste iskali nove izzive. Sposobnosti razmišljanja bodo na vrhuncu, intuicija pa odlična. Partnerju zaupajte potrebo po večji samostojnosti in izrazite željo po dodatni odgovornosti. Prisluhnil vam bo.

Vaš ključ: Prisluhnite sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

OPICA

Je že res, da niste odvisni od odnosov, da pa nimate obstanka je rahlo moteče. Po sredini tedna bo vaša družabnost intenzivnejša in ozračje prijetnejše. Spremembo opazijo tudi nadrejeni, ki vam za nagrado pripravljajo dodatne zadolžitve. Brez odvečnih besed boste sprejeli, opravili in se zavihteli stopničko višje. V petek pa se posvetite ljubezni in ljubljenju. Pripravljate nov nabor ukrepov, ki naj bi zagotovili večjo storilnost, skušajte to povedati s posebno milino v glasu. Denar bo tisti, ki bo krepil občutek varnosti in narekoval življenjski tempo. Na kritične pripombe se ne ozirajte, zaupajte svoji intuiciji.

Vaš ključ: Ostanite na realnih tleh!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

PETELIN

Ne malo zamer utegnete povzročiti s svojo direktnostjo do nekoga, ki meni, da od njega preveč pričakujete. Stopite korak nazaj in bodite prizanesljivejši tudi do sebe. Začeli boste razmišljati in delovati bolj konstruktivno in učinkovito. Stresnih dni bo v četrtek nepreklicno konec. Petek je dan, ki ga namenite sebi in ga aktivno preživite Saj veste, uspeh pripada pogumnim. Nepremišljene besede lahko imajo večje posledice v partnerskem odnosu. Vaša iznajdljivost in izvirno darilo lahko omehča še tako ledeno srce. Sposobnosti manipulacije vam nihče ne bo dorasel, ker zvito plujete med čustvi.

Vaš ključ: Poslušajte svoje srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

PES

Dnevi optimizma in komunikativnosti so pred vami. Nesporazumom ne boste posvečali posebne pozornosti, zato se bodo rešili sami po sebi. Manjše zdravstvene težave jemljite resno. Obisk v laboratorij ne bo odveč, le tako boste vedeli vzrok vašega vnetja in ga v nekaj dneh sanirali. Vikend bo namenjen razvajanju, prepustite se užitkom. Dnevi bodo čustveno obarvani. Reakcija pretirane, razpoloženje in želje pa nihajoče. Tudi na delovnem področju bo zbranost vprašljiva, reševala vas bo bistroumnost. V nedeljo stavite vse na ljubezenskem področju. Odnos s partnerjem bo strasten, čeprav malo nestanoviten.

Vaš ključ: Ne bojte se čustev!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MERJASEC

V tem tednu se lahko s partnerjem zapletete v nesporazum, ki ga bo možno rešiti le z dialogom in obojestranskim kompromisom. Vzemite si čas zase in ga preživite v družbi prijateljev ter se poskušajte odmakniti od vsakdanjega stresa. V petek vas preseneti nepričakovan prihodek. Stres na delovnem mestu bo močno vplival na vaše splošno počutje, kar se bo poznalo v pomanjkanju motivacije. Poskrbite za dovolj spanca in zdravo prehrano. Ob koncu tedna pa si privoščite krajši oddih in ga preživite z družino ali prijatelji. Zadovoljni boste. Nekdo vas lahko prijetno preseneti.

Vaš ključ: Vztrajajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri