Kitajski horoskop od 1. do 7. avgusta

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si. 

Kitajski horoskop od 1. do 7. avgusta (foto: shutterstock) shutterstock
2. 8. 2022

PODGANA

Ne presojajte v torek in sredo stvari po prvem vtisu, pazite tudi, da se ne bi sprli z osebo, ki vam veliko pomeni. Vse lahko rešite, čeprav bodo zahtevali od vas veliko truda. Čaka vas pomembna prelomnica, ki bo povsem spremenila potek dogajanja. Če boste dovolj pogumni, ter se boste na simpatičen način izpostavili, se vam bo vse zdelo preprosto, zato vas ne bo strah prevzeti glavne vloge. V nedeljo vam bo uspelo zmagati, saj končno vidite, kaj se dogaja za vašim hrbtom. 

Vaš ključ: Daleč od oči, daleč od srca!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

BIVOL

Odzivajte se diplomatsko in poskusite poiskati v odnosu, ki se že nekaj časa krha srednjo pot. Jasne in zbrane misli vam bodo prinesle stabilnost na poklicni poti ter dobre priložnosti za višji prihodek. Nekaj pomembnega boste opravili mimogrede, tudi v zasebnih zadevah. Spoznali boste, da ne morete rešiti vsega naenkrat, vsekakor pa se lahko posvetite nečemu, kar vas veseli in dopolnjuje. Storite v soboto in nedeljo več za svojo kondicijo, potrebujete več rekreacije.

Vaš ključ: Ne bodite trmasti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

TIGER

Znali se boste prilagoditi in uživati v vsakem trenutku tega tedna. Zaradi nakopičenega dela boste sicer nekoliko nervozni, vendar le za kratek čas. Ustvarjalni duh vas bo spremljal na vsakem koraku, zato se usmerite v projekt, ki se vam je do sedaj dozdeval nekako neizvedljiv. Tudi konec tedna ne bo razlogov za pritoževanje. Privlačili vas bodo podvigi, ki zahtevajo pogum in odločnost. Ne boste se ustrašili niti izstopanja v družbi, kjer vam je nekdo zelo všeč.  

Vaš ključ: Bodite bolj sproščeni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

MAČKA

Nečemu pripisujete preveč pomena, kar pa ne bo imelo dolgoročnih posledic. Poskusite zadeve urejati najprej v družinskem krogu. Za nasvet, kako bi izboljšali svojo storilnost pa se obrnite na sodelavce. Samski se boste z nekom spontano ter usodno povezali, vezani boste srečni v objemu in pripravljeni na kakšno poglobitev. V soboto se stvari ne bodo odvijale čisto po vaših pričakovanjih, vendar boste mirno in trezno reševali zaplete. Razveselil vas bo klepet s prijateljico. 

Vaš ključ: Čustva bodo intenzivna!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

ZMAJ

Nekaj boste naredili po občutku predvsem zato, ker se bodo okoliščine že v drugi polovici tedna spreminjale. Določite si, kdaj boste dosegljivi za druge in se nikar vsem neprestano ne prilagajajte. Glejte v prihodnost, osvobodite se vseh negativnih občutkov in hitro boste spoznali, kako se življenje spreminja. Dobro veste, da bo po veliko govorjenja na koncu ostalo vse po starem, zato poskrbite zase in ne ovinkarite. V nedeljo bodite previdni, lahko bi izkoristil vašo dobroto. 

Vaš ključ: Prihajajo presenečenja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KAČA

Bistveno v začetku tedna bo, kako se boste odzivali na spremenjene razmere, ki se bodo pojavljale. Morda boste prejeli telefonski klic, na katerega niste računali. Kljub temu se boste znašli in vse skupaj odgovorno izpeljali. Močno vas bo v domačem okolju zmotilo, če se bo nekdo preveč vtikal v vaše zasebno življenje. Konec tedna bodo na prvem mestu kočljive zadeve, ki jih lahko zaostri nekdo od bližnjih. Ne čudite se, če bodo na sporedu pikre pripombe, ki se jim skušajte elegantno izogniti.  

Vaš ključ: Zaupajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

KONJ

Glede zanimive zadeve lahko brez občutka slabe vesti začnete razmišljati o nadaljevanju ter realizaciji. Čeprav se boste na vsakem koraku sicer pritoževali nad količino obveznosti, boste teden zaključili uspešno. V ljubezni počakajte še nekaj časa, tako se boste pravilno odločili. Morda ste tudi sami storili napako, ko ste morda preveč zaupali le svojemu občutku, namesto da bi poslušali razum. Dovolj moči imate, da se vrnete v fazo stabilnosti. 

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KOZA

Na področju kariere se nikakor ne zberete, zato kočljivo zadevo raje preložite, kot da bi si belili glavo in nestrpno iskali rešitve. Slutnje se ne uresničujejo vedno, zato se ne zanašajte na njih. V petek boste ambiciozni, polni zamisli in volje po urejanju manjših zapletov. Če boste potrebovali pomoč in podporo, jo boste dobili. Izredno prijetno vam bo, saj boste dobili vlogo, ki vam ustreza, posebno če si želite nekaj več razgibanosti. Prišli boste tudi do zelo pomembnega sklepa. 

Vaš ključ: Ne izognite se pomembnim rečem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

OPICA

V mislih bo vladala manjša zmeda, saj ste prepričani, da se morate premakniti naprej in se usmeriti v izvedljive cilje. Nikar se ne predajajte malodušnosti, raje pripravite rezervni načrt, poiščite pa tudi alternativne poti iz situacije, ki je nastala in vam ni najbolj všeč. Sprejmite dejstva, kakršna so in v trenutku bo vse lažje. V soboto vam lahko nekaj stvari uide iz nadzora, s čimer se nikar preveč ne obremenjujte. Prav kmalu boste imeli še eno priložnost, da se izkažete.

Vaš ključ: Zaupajte sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena 

PETELIN

Čeprav se običajno v vsaki situaciji bojujete, boste v tem tednu spoznali, da se ne želite izpostavljati. Počutili se boste dobro in na vašem obrazu bo kraljeval nasmeh. Pokažite drugim kako srečni ste, ko prejmete pohvalo. Ker bo teden tako pozitiven vas bo napolnil z energijo za nove izzive. Nekje vas čaka sreča, le zaupati morate vanjo. Če se boste smilili sami sebi, boste zamudili vse priložnosti, ki vam jih prinaša teden, ki bo obarvan s pozitivnimi vtisi in vibracijami. Kompromis, ki ga boste sklenili, bo dolgoročnega pomena. 

Vaš ključ: Ne izgubljajte se v malenkostih!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PES

Na delovnem mestu se v tem tednu ne boste mogli sprenevedati in se izogibati nalogam, ki so pred vami. Ponosni boste upravičeno, saj ste inteligentni, odločni, velikodušni in nadarjeni za marsikaj. Denarnih skrbi ne boste poznali, povsod boste blesteli, kar bo nekoga v okolici zelo zmotilo. Srečo boste imeli konec tedna tudi v ljubezni. Konflikte, ki se bodo pojavljali, boste znali enkrat za spremembo reševati potrpežljivo. Ne ignorirajte pa raznih opozoril telesa. 

Vaš ključ: Prizanesite sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena 

MERJASEC

Pomembno je, da postajate vedno bolj odločni, občasno tudi ostri, kar vam bo koristilo v odnosu do nasprotnega spola. Ne preveč ugodne okoliščine bodo vzbujale sočutje, ki vas bo razdražilo. Čeprav boste imeli veliko priložnosti za dokazovanje, se boste za nekaj trenutkov raje zaprli vase. Na področju kariere boste neodločni in vznemirjeni, saj nikakor ne dosežete svojih ciljev. Najdite način, da se sprostite, tudi zunaj domačega okolja, morda v naravi. 

Vaš ključ: Ne zanašajte se na druge!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

Preberite si še: Zakaj "daj – dam" partnerski odnos ne deluje 

in Tedenski horoskop od 1. do 7. avgusta