Kitajski horoskop od 10. do 16. 8. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 10. do 16. 8. 2020 (foto: Pexels) Pexels
10. 8. 2020

PODGANA

Ne skrbite, v dneh pred vami bo dovolj časa za vse, zato ne bodite tako nestrpni. Dober odnos s prijateljem vam bo pomagal, da premagate svoje notranje omejitve. Če ste še samski, boste pogumno osvajali osebo, ki vam je že dolgo pri srcu, a se bojite, da ni najbolj primerna za vas. Dobro premislite in pretehtajte svoje odločitve, saj bodo posledice v nasprotnem primeru obremenilne. Kljub temu, da vaše stanje ni tisto, kar ste si želeli, boste resno in ambiciozno iskali prave rešitve in pripeljali vse skupaj do konca.

Vaš ključ: Ne prehitevajte dogodkov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

BIVOL

Na poslovnem področju se boste sredi tedna, ko bose zelo učinkoviti izkazali s svojo prizadevnostjo in resnično brez besed poprijeli za težje opravilo. Vaša vnema bo nalezljiva, marsikdo pa vam bo te sposobnosti zavidal. Dovolj boste prodorni, nič vas ne more ustaviti, zato obdržite svoj tempo in nadaljujte z njim. Izogibajte se v soboto in nedeljo raznim govoricam. Nadaljujte tisto, kar vas veseli, ker je škoda, da bi ponovno obtičali na nehvaležni poziciji. Bodite pozorni ob sodelovanju z nekom, ki je izredno zahteven in ne popušča.

Vaš ključ: Ne bojte se jutrišnjega dne!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

TIGER

Nekdo nasprotnega spola bo v dneh pred vami skušal zbuditi vašo pozornost. Nikakor se ne boste mogli osredotočiti na kaj resnega, le smejali se boste in zamišljeno zrli v nebo. V središču pozornosti se boste konec tedna odlično počutili, saj vam bodo priznali, da ste v nečem veliko boljši od drugih. Raziskovali boste nekaj, kar je na nek način precej težavno, kljub temu ne boste želeli odnehati, dokler ne boste prišli zadevam do dna. A pazite, da ne bi naleteli na nekaj ne ravno prijetnega.

Vaš ključ: Napredujte počasi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

MAČKA

Zakaj bi se neprestano obremenjevali, kadar vas okolica prepričuje, da ste drugačni. Bodite ponosni nase in preslišite komentarje, ki bodo ves čas prisotni. Čustvena negotovost bo sicer povečana, vendar je nikar ne poskušajte ublažiti na agresiven način. Sproščen pogovor bi lahko stvari počasi postavil na svoje mesto. Blaga in nežna  energija bo v soboto delovala spodbudno, saj se boste kočno notranje umirili. Sprejmite v nedeljo pri hišnih opravilih pomoč prijateljev ali partnerja, ki se bo pokazala za več kot dobrodošla.

Vaš ključ: Prisluhnite notranjemu glasu!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

ZMAJ

V domačem okolju tokrat ne boste našli skupnega jezika, kar vas bo vedno bolj vznemirjalo. Razmislite, kaj bi lahko spremenili, saj niste najbolj zadovoljni s trenutnim stanjem. Čas je, da naredite tisti korak, o katerem sanjate že dlje časa, pa se vam je do sedaj dozdeval preveč tvegane narave. V soboto boste uživali v pogovorih, dotikih in prijetnih ljubezenskih trenutkih. V odnosu z ljubljeno osebo boste v nedeljo bolj prilagodljivi kot običajno, saj boste želeli ustreči tistim, ki se trudijo za vašo pozornost.

Vaš ključ: Soočite se s situacijo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KAČA

Sredi tedna boste zelo delovni, vztrajni in motivirani. Vendar ne pretiravajte, ampak si si vzemite nekaj časa zase, saj boste potrebovali pošten počitek. Energija se postopoma umirja, prihaja notranji mir, ki bo odlična iztočnica za vaš napredek v prihodnosti. Na vidiku je konec tedna veliko veselja z ljudmi, ki so vam blizu. Trudili se boste, da najdete soglasje, le tako bodo zadeve stekle v pravo smer. Počasno delovanje v vaši navzočnosti vam prinaša nemir in nejasne misli.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KONJ

Če se boste tega zavedali ali ne, prehajate v drugačno obdobje. Nič ne bo narobe, le meje si postavite. Morda bo treba najprej storiti korak nazaj, da se boste lahko premaknili dva naprej, ampak le verjemite vase in se ne ozirajte na razne komentarje. Povezovali se boste, združevali nasprotja in ustvarjali kompromise. V vaši družbi bo prijetno. Na obzorju je v nedeljo oster nesporazum z družinskim članom, ki se lahko dolgo vleče in stopnjuje.

Vaš ključ: Znebite se strahov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KOZA

V dneh pred vami boste končno pozabili na nekaj težavnega. Odločili se boste samo za eno možnost, tisto najbolj donosno. Konec tedna prihaja vaš najboljši čas. Izkoristite ga na vseh področjih. Nove priložnosti se bodo pokazale tudi pri financah, ki vam jih tokrat ne bo primanjkovalo. Znali boste delati z denarjem. Vse se vam bo tudi v soboto zdelo enostavno. Na področju posla lahko dosežete odlične rezultate, ki bodo dobra podlaga za naprej. Zahvalite se svojemu pogumu, ki vas prebuja.

Vaš ključ: Dovolite si ljubiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

OPICA

Nekdo vam bo s prijaznostjo polepšal teden, vendar ne zaupajte prehitro. Prevzemite v sredini tedna pobudo, saj boste le tako zadovoljni in optimistični. Nekoliko utrujeni boste v petek, ker se vam bo vse skupaj, kar se bo dogajalo, zdelo prenaporno. Naj vas ne moti mnenje nekoga, ki ima vedno občutek, da ve več od vas, ignorirajte ga. V nedeljo boste na osebnem področju precej slabe volje, saj bo nekdo od družinskih članov na vsak način hotel pokazati svojo prednost, kar vas bo močno zmotilo.

Vaš ključ: Napredovanje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PETELIN

Nova zgodba se bo v tednu pred vami razvijala počasi, toda izredno zanimivo in razigrano. Na poslovnem področju si prizadevajte za novosti. Ustavite se in preverite, kje delate napako in poiščite boljšo pot. V soboto pričakujte dodatno energijo in spodbudo, s katero boste lažje prišli do želenega napredka na osebnem področju. Tokrat boste polni idej, ki vam prinašajo nove priložnosti. Pogovor s prijatelji bo prinesel prave odgovore in razbremenitev. Prihaja občutek, da lahko naredite marsikaj, o čemer razmišljate.

Vaš ključ: Varujte svoje skrivnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PES

V zvezi z določeno težavo lahko začnete v tem tednu počasi ukrepati, tudi na ljubezenskem področju. Čeprav bo vaše srce hrepenelo po zadevah romantične narave, se boste morali bolj ukvarjati z delom. Zavedate se, da imate velike načrte in gojite veliko upanja, hkrati pa čutite, da trenutek za pravo potezo še ni prišel. Vaše prijetne zadeve, po katerih hrepenite bodo morale počakati. Pustite si v nedeljo dopovedati, da lahko naredite tudi napako, hkrati pa bodite pripravljeni na kompromise, ki se bodo izkazali kot zelo pozitivni.

Vaš ključ: Sreča prihaja v vaše naročje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MERJASEC

Pravočasno se prebudite, še posebej na poslovnem in finančnem področju. Vse se bo vrtelo okrog finančnih težav, za katere ste odgovorni predvsem sami. Končno se boste odločili pustiti za seboj vse tisto, kar vas je dolgo utesnjevalo. Sprememba vam bo proti koncu tedna dobro dela, saj vam prinaša tudi nova spoznanja. Razveselili se boste in nagrajeni boste za pravilne odločitve, ki vam bodo popolnoma pisane na kožo. Finančno se bodo zadeve počasi premaknile. Imate velik vpliv, saj je vaš pristop popolnoma iskren.

Vaš ključ: Ujemite pravi ritem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

Preberite še: