Kitajski horoskop od 11. do 16. 6. 2019

10. 6. 2019
Deli
Kitajski horoskop od 11. do 16. 6. 2019 (foto: Unsplash.com)
Unsplash.com

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

PODGANA

Če ne boste v torek pazljivi lahko hitro zapadete v situacijo, iz katere ne bo tako lahko prodreti. Izberite si miselno nalogo, ki bo vaše možgane zaposlila, s tem pa se boste izognili napadom kritike. S pomočjo prijateljev boste stvar hitro spravili v red. Dokončajte nekaj, še preden vas bodo spomnili na vaše obveznosti. V ljubezni pričakujete več strasti in dogajanja. Zanimivo bo v soboto, ko se boste znali ob ljubljeni osebi popolnoma sprostiti. Zapomnite si, vaš problem je le vaša stvar. Ne govorite o svojih težavah ljudem, ki vam jih le privoščijo.

Vaš ključ: Pazite na napake!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

BIVOL

Prihaja obdobje, ko boste morali začeti skrbeti za svoj napredek in osebno rast. Poglobite se vase in pokažite resnična čustva. S tem se boste izognili številnim napetostim. Ne jemljite vsega, kar se dogaja v vaši bližini, tako zares. Zapišite si nekaj pomembnega, tako ne bo več nobenih nesporazumov. Dela bo konec tedna nekoliko več, kot ste pričakovali. Presenečeni boste, ko se vam bo nasmehnil nekdo, o katerem sanjate že nekaj časa. Vendar bodite pazljivi, da ne boste slepo nasedli.

Vaš ključ: Poiščite boljše možnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

TIGER

Ne poskušajte v sredini tedna, ko boste malce nemirni preložiti obveznosti na druge, saj vas bi to drago stalo. Pred vami je kar naporen čas, vendar se vam bo vaš trud obrestoval. Zavedati se boste začeli, da čas prehitro teče in da morate storiti še marsikaj. V zadnjih dneh tedna boste prekipevali od energije, saj se vam bodo odprla nova obzorja na poslovnem področju. Čaka vas oblica dela, ki se ga tokrat ne boste branili. Tokrat vas bodo zvesti prijatelji spodbudili, da uresničite najbolj drzne zamisli in se podate novim dogodivščinam naproti.

Vaš ključ: Odprite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

MAČKA (zajec)

Ne spreglejte, da trenutno niste v harmoniji z okolico, zato ne pričakujte, da vam bodo vsi sledili. Naučite se postaviti zase, vendar na bolj diplomatski način. Zaradi odlične energije boste proti koncu tedna z lahkoto navezali ali obnovili stike. Nekateri vam bodo koristili pri poslu, ob drugih boste spoznali drugačen pogled na svet, kar vas bo osrečilo. Niste neuničljivi, zato si ne nakopljite preveč obveznosti, da bi vas vsi lahko občudovali. Ne ukvarjajte se z drugimi, sami morate spoznati, kaj je pomembno in kaj vas resnično osrečuje. Vzemite si v nedeljo čas za prijetne norosti.

Vaš ključ: Pomaknite se naprej!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

ZMAJ

V sredini tedna se boste ponovno usmerili v nalogo, ki jo že nekaj časa želite zaključiti. Prihaja tudi nekaj novih priložnosti za napredek, vendar boste morali slediti drobnemu tisku, še posebej v četrtek, ko boste malce zmedeni od burnega dogajanja. Na področju čustev se boste zopet znali postaviti zase in si dovoliti več kot ste vajeni običajno. Pogum bo tisti, ki vas ponovno vodi k bolj sproščenemu počutju in odločitvam, ki lahko že konec tedna dobijo svoj pravi epilog.

Vaš ključ: Zadržite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KAČA

Počasi prehajate v bolj stabilno obdobje, polno razsežnosti na področju dela in denarja. Če boste znali premisliti in se analitično podati v rešitve, zagotovo prihaja uspeh, obarvan z denarno nagrado. Počutje bo proti koncu tedna zaradi manjših napetosti na področju čustev nekoliko bolj nihajoče, vendar se boste znali kljub temu motivirati in skupaj doseči tisto pravo harmonijo. Prisotni bodo tudi romantični prijemi, ki vas bodo tokrat popeljali v zelo nežne primere. Najljubši dan bo zagotovo nedelja.

Vaš ključ: Bodite spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KONJ

Znižuje se prag vaše potrpežljivosti in zato se lahko pojavijo številne napetosti. Potrebujete nekaj več razvedrila in sprostitve, ki počasi prihaja v vaše življenje. Preložite pomembnejše opravke, še zlasti, če so tesno povezani s komunikacijo. Ne boste najbolj spretni pri izražanju, niti pri prepoznavanju bistva. Marsikaj bo nekako obviselo v zraku in take situacije vas lahko spravljajo iz tira. Vsekakor raje vprašajte, kot da bi sklepali prehitro in predvsem napačno, tako v ljubezni kot tudi pri poslih. Sproščeno in ustvarjalno vzdušje v domačem okolju bo pozitivno vplivalo na vaše počutje.

Vaš ključ: Zaupajte le sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

KOZA

V obdobju pred vami se ne boste razumeli z nekom, ki vam je včasih veliko pomenil. Pazite na zdravje, ponavljajo se težave, ki jih povzročate z razvadami. V službi boste znali vzpostaviti pravo mero med sodelovanjem in željo po napredovanju. Proti koncu tedna vas bo nekdo prosil za pomoč. Vesel bo vaše predanosti in vašega nasmeška na obrazu. Ne bo vam treba premikati gor, lahko pa dokončate stvari, ki ste se jih pred časom neuspešno lotili. Smeh bo v nedeljo na prvem mestu. Vabili vas bodo v večjo družbo, kjer se boste nasmejali.

Vaš ključ: Bodite bolj samozavestni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

OPICA

Zapomnite si, več glav vsekakor več ve in nikar preveč ne vztrajajte pri nepomembnih odločitvah. Poslovni odnos vas lahko sredi tedna začne izčrpavati. Nekomu drugemu prepuščate odločitev, ki je vaša, in to vas zelo vznemirja. Ker vas bo nekdo težko prepričal v iskrenost, boste tokrat ostali v dvomih, a počasnega odziva. Soočili se boste z manjšim nazadovanjem, ki pa si ga boste vse preveč gnali k srcu. Začnite znova in ne bodite arogantni, ne do sebe in ne do svojih najdražjih. Ne bojte se pokazati čustev in se z njimi proti koncu tedna soočiti, saj vas to vodi v zadovoljstvo.

 

Vaš ključ: Prenehajte sanjariti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PETELIN

Predolge razlage vas v sredini tedna, ko boste malce bolj razdražljivi ne vodijo nikamor. Po pogovoru boste pomirjeni, čeprav se bo vse skupaj začelo dokaj labilno, brez prave osnove. Konec tedna lahko srečate ljudi, vezane na preteklost, takšne, ki jih niste videli že dolgo let, mogoče celo desetletij. Medtem ko se boste borili za napredek, pa bo vaš odnos s partnerjem tiho in mirno rasel naprej. Ljubezensko področje bo za nekatere še bolj pomembno od posla in družabnega življenja, še posebej tiste, ki ste v novih razmerjih.

Vaš ključ: Bodite kreativni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

PES

Pazite, ker se zadnje čase preveč prepuščate presoji drugih. Vse, kar se dogaja, bo bolj ustaljeno in na trenutke celo monotono, zato boste morali vi sami poskrbeti, da vam ne bo preveč dolgčas. Pozornost obrnite na srce in z njim povezanimi telesnimi funkcijami in organi ter se usmerite v gibanje. Bodite v odnosih proti koncu tedna iskreni. Lahko se odpravite na pot, po možnosti v družbi nasprotnega spola. V vseh dejavnostih, ne samo na cesti, zmanjšajte hitrost in skušajte biti bolj zbrani.

Vaš ključ: Izkoristite priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MERJASEC

Premislite v sredini tedna o določenih zadevah, ki bi jih najraje pozabili. Vaši možgani bodo delovali zelo hitro in razgibano. Nekateri dogodki ne bodo povsem v kontekstu z vašo notranjo držo, lahko, da se vas bodo dotaknili tudi na čustveni ravni. Menili boste namreč, da so vaše besede in razmišljanja prava resnica, kar pa ne bo všeč ljudem okoli vas. Poslušajte svojo lastno intuicijo. V nedeljo boste potrebovali tujo pomoč in nasvet, saj se boste sami zelo težko odločali. Ko boste dvomili vase, vam bo podpora prišla zelo prav.

Vaš ključ: Pazite na zdravje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

Poglejte si še: