Kitajski horoskop od 11. do 17. 5. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 11. do 17. 5. 2020 (foto: Pexels) Pexels
11. 5. 2020

PODGANA

Nekaj vas bo v sredo vzpodbudilo, da boste zaznali v sebi novo energijo. Všeč vam bo, ko boste spoznali, da imate dovolj moči za nadaljnje korake. Nekdo vas bo s svojim nastopom in zahtevami še dodatno presenetil. Z rezultati na osebnem področju boste zadovoljni in ponosni boste na svoje zrele izkušnje in način razmišljanja. Konec tedna bo ugoden čas, da se na ljubezenskem področju soočite s svojimi notranjimi strahovi. Najprej poskrbite za boljše razpoloženje in kondicijo, ki malce peša.

Vaš ključ: Ne dovolite manipulacije!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

BIVOL

V dneh pred vami, vam lahko uspe speljati že dolgo načrtovane zadeve, saj boste polni energije in motivacije, ki vam bo na čustvenem področju vlila nove smernice. V odnosu z ljubljeno osebo ste bili v zadnjem času nekoliko nepotrpežljivi, še vedno ne najdete pravih odgovorov, s katerimi bi se lahko usmerili naprej. Poskusite z malce drugačnim pristopom. Vaš um bo konec tedna zelo aktiven in prodoren, zato vas bodo mikala razna izobraževanja ter intelektualni vzgibi. Vzpodbujal vas bo tudi občutek da zmorete.

Vaš ključ: Ne podlezite težavam!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

TIGER

V sredini tedna se ne boste bali pokazati, kako je treba uživati življenje s polno žlico. Nenehni stres se umika iz obzorja, zato je čas, da si privoščite nekaj uživanja in sprostitve. Verjemite, bolje se boste počutili. Predlog ljubljene osebe boste brez omahovanja sprejeli. Nekatere nepomembne stvari lahko še malo počakajo, saj ste si pred kratkim naredili odlično podlago, s tem ste se na nek način tudi zaščitili. Na osebnem področju se boste verjetno poslovili od dejstva. Čeprav bo slovo nekoliko boleče, boste kmalu začutili razbremenitev.

Vaš ključ: Prepustite se domišljiji!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MAČKA

Zdelo se vam bo, da ste v zadnjem času član tropa ljudi, ki slepo sledi svojemu vodniku. Za svojo pot na vrh boste uporabili tako navdih kot tudi realno oceno trenutnih razmer. Dokler vam nekdo stoji ob strani, vam bo šlo odlično od rok. Večkrat boste pomislili tudi na to, da nekdo v domačem okolju premalo stori za vas, med tem, ko se vi zanj trudite na vse možne načine. Morda je čas, da se nekoliko distancirate, saj vas bo v tem primeru ta oseba začela pogrešati in bo naredila korak. Tisti, ki ste v daljšem razmerju pričakujte zadovoljstvo.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

ZMAJ

Spraševali se boste, zakaj vaše ljubezensko življenje vodi v napačno smer. Še je čas, da postorite, kar ste zamudili in se nekoliko sprostite v trenutni situaciji. Nekdo vas bo prijetno presenetil. Do izraza bo prišel v dneh pred vami vaš občutek za prilagajanje. Z njim boste dobili novo priložnost, ki jo vsekakor morate izkoristiti. Čudeži so vedno mogoči in konec tedna se boste prebudili in dvignili glavo ravno v trenutku, ko bo morda videti povsem drugače. Dober odnos vam prinaša veliko energije in samozavesti.

Vaš ključ: Bodite bolj samozavestni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KAČA

Odnosi s partnerjem bodo v sredini tedna veliko manj zapleteni. Od zdaj bosta bolj pozorno poslušala drug drugega. Zapomnite si, včasih so stvari postavljene z določenim namenom. Določena situacija vas bo zadržala, da ne boste poslušali le čustev, ko boste ocenjevali vse skupaj. Pretiravanje konec tedna nikomur ne bo koristilo. Uživali boste v dinamičnih aktivnostih, saj boste pri miru le težko zdržali. V nedeljo boste v odlični psihofizični kondiciji. Odprite oči in se ozrite okoli sebe. Sreča ne potrka vsak dan na vaša vrata.

Vaš ključ: Bodite pripravljeni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KONJ

Začetek tedna bo primeren za začetek nekaterih novih dogovorov, vendar se jih ne oklepajte in jim dovolite dovolj prostora in časa, da se še malo razvijejo. Poskusite se sprostiti. Z bližnjim poiščita rešitev, s katero bosta oba zadovoljna. Če bo vsak malce popustil v svojih stališčih, bosta končno zadihala. Zdaj je čas, da se nehate obremenjevati, kaj si bodo mislili drugi in se končno postavite zase, ter naredite tisti korak, ki ga v sebi že dlje časa načrtujete. Ne bo vam žal. Lepa gesta vas bo presenetila konec tedna.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KOZA

Vse zaplete lahko v tem tednu rešite in za vse se lahko pravočasno dogovorite, zato ne skrbite zaradi stvari, ki ste jih pravzaprav že večinoma zgladili. Občutek utesnjenosti je tokrat zagotovo neupravičen, zato se mu na lahkoten način izognite. Čas bo pokazal svoje, zato ostanite potrpežljivi. Potrudite se okoli vseh ustvarjalnih in umetniških načrtov. Pripravljeni boste na kramljanja in nova sodelovanja, ki vas bodo napolnila z energijo. Prebudil vas bo tudi vaš notranji instinkt.

Vaš ključ: Okrepite svoja čustva!

Barva v kateri se boste boljše počutili: Karmin rdeča

OPICA

Nekdo, ki ga zelo dobro poznate, vas bo presenetil z pogovorom, povezanim s čustvi. Besede bodo kot topel tuš, zato se lahko ob njih mirno sprostite. Jutranji tek lahko občutno dvigne vaše razpoloženje, zato naj bo vaš stalni sopotnik. Četudi nekomu enkrat ali dvakrat stopite na prste, je včasih to edino, kar je potrebno, da pridete, kamor želite. Z ljubljeno osebo se boste najboljše počutili v nedeljo, ko se bodo vse karte zložile v želeni smeri.

Vaš ključ: Pričakujte boljše čase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PETELIN

V tednu pred vami prihajajo romantične in simpatične situacije, v katerih boste resnično uživali s polno paro. Čas je tudi, da obnovite svojo garderobo in druge stvari, ki vplivajo na vaš izgled in vašo celostno podobo. V ljubezni ne morete zmagati, če skrivate svoja prava čustva. Priznajte jih in se soočite z nasprotno stranjo. Preden karkoli rečete, preštejte v mislih do deset, saj si boste s tem prihranili kakšno pikro ali celo neustrezno pripombo.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

PES

V tednu pred vami se boste spustiti z oblakov na tla. Padec bo bolj trd, vendar za vas zelo poučen. Čeprav se ne boste pretirano naprezali, boste hitro utrujeni, zato se boste morali sprijazniti s tem, da boste potrebovali več počitka. Konec tedna boste vezani tkali prijetno zgodbo, o kateri do sedaj niste upali niti sanjati. Prihajajo lepa in zanimiva presenečenja. Sprehod v naravi ali druge oblike sproščanja bodo konec tedna še kako dobrodošle. Koristilo vam bo in takoj boste boljše volje.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MERJASEC

Soočite se čim prej z nekom, ki že nekaj časa bega vaše misli, kar ne bo tako zapleteno, kot predvidevate. Na poglede drugih se ne boste ozirali, če boste zaljubljeni in si boste nečesa želeli, boste znali to tudi na ves glas izraziti. Pazite v soboto, saj lahko začutite dvome in strahove, še posebej tisti, ki ste v resnem razmerju. Sumničavost, ki bo prisotna, lahko povzroči tudi kakšen manjši zaplet ali konflikt, zato se v tem času čim manj oprijemajte svojih slabih misli. Boljše obdobje, več zaupanja in radost na področju ljubezni prihaja v nedeljo.

Vaš ključ: Prebudite se v pravi smeri!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

Preberite še: