Kitajski horoskop od 11. do 17. septembra

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

 
Kitajski horoskop od 11. do 17. septembra (foto: shutterstock) shutterstock
11. 9. 2023

PODGANA

Na ljubezenskem področju se ne boste preveč poglabljali, zmotilo vas bo tudi, če se bo nekdo preveč vtikal v vaše delovanje. V sredi tedna boste naredili manjšo napako, vendar to še ne bo razlog da bi odnehali. Koristilo bi vam, če bi malce okrepili samozavest. Lažje kot v preteklih dneh boste čez vikend shajali z možnostmi, ki se vam bodo nizale ena za drugo. Razmišljali boste o nekem predlogu, ki vam je vedno bolj všeč in je povezan s prijatelji.  

Vaš ključ: Bodite bolj taktni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

BIVOL

Odprle se vam bodo možnosti tako za osebni razvoj kot tudi za napredek, zato se nikar ne zapirajte vase. Čeprav boste nekoliko nemirni, bo čas ugoden za odkrivanje novosti. Samskim bo v petek nekoliko lažje, saj vas čakajo lepe priložnosti, ki bodo povezane z osebo iz družbe. Vezani, posvetite se sami sebi in temu, da dosežete določen napredek, ki ga od vas pričakujejo že nekaj časa. Prihajajo kompleksne tematike, zato bi bilo prav, da se skoncentrirate. 

Vaš ključ: Nikar ne odlašajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: nebeško modra

TIGER

Bolj pozorno v medsebojnih odnosih poslušajte in se vprašajte, kako se, ko se neprestano pritožujete počuti nekdo drug. Ko bodo težji pogovori za vami, boste lahko zopet delovali sproščeno. Namesto miru, ki si ga želite, vas v soboto in nedeljo lahko ujame neprestano premikanje in usmerjanje. Vse se bo dogajalo mnogo hitreje. Na ljubezenskem področju pričakujte prelomnice, ki bodo od vas zahtevale da jim sledite. 

Vaš ključ: Začnite zaupati!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MAČKA

Intenzivno boste razmišljali o družinskih odnosih, ki so se nekoliko skrhali, še posebej zaradi hitrega tempa. Na področju kariere prihajajo nove ideje, ki vas bodo razvedrile. Prirojen občutek za svobodo vam bo pomagal, da se boste zavedali svojega bivanja in predvsem, da si boste upali prodreti. Konec tedna boste še lažje sodelovali z drugimi. Bodite odprti, kajti doživeli boste prijetno zgodbo. Kljub temu, da bi na področju čustev najraje preložili del bremena, se boste morali navsezadnje odločiti. 

Vaš ključ: Razmislite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

ZMAJ

Poskusite se izpostaviti in pokažite svoje želje. Ne sklepajte prehitro, temveč najprej preverite, kaj se v resnici dogaja. Pozorni bodite, da vam lenarjenje ne bo prešlo v navado. Pojdite raje globoko vase, ter se vprašajte, če imate res razlog, da ste lahko pesimistični. Marsikomu boste v soboto in nedeljo, ko se boste lotili domačih opravil za vzgled. Zapleti se bodo počasi pretvorili v uspeh ter v lepo energijo, ki vas bo navdihnila. 

Vaš ključ: Ne obljubljate preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

KAČA

Obremenjenost bo odveč, saj odgovor, po katerem hrepenite prihaja pravi čas. Pričakujte čustveno spremenljive dni, saj bo razpoloženje precej odvisno od razpoloženja tistih, ki vas obkrožajo. Nekateri boste nase preslikali vsa bremena drugih. Največ energije vam bo vzel nekdo, ki ne bo razumel vaših odločitev. Pazite konec tedna z denarjem, dokumenti in predmeti, posebno če vas čaka nujna situacija. Ugotovili boste, da ste zmedeni.

Vaš ključ: Bodite to kar ste!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KONJ

Pametno sklepanje bo pomemben faktor za uspeh, ki vas čaka. Prva reakcija, ki vam pade na pamet, bo dobra izbira. Na področju dela se boste zakopali in z analitičnim pristopom prišli do bistva. V ljubezni pričakujte od petka naprej več hladnosti, zadržanosti, predvsem pa kakšno kritiko. Sumničavi boste in nezadovoljni s svojo vlogo v odnosu, vendar ne poskušajte tega razlagati na glas. Lotite se vsega sistematično in nekoliko bolj premišljeno. 

Vaš ključ: Ne bodite odrezavi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KOZA

V ljubezenskih odnosih boste nemirni, saj se ponavljajo stvari, ki jih nikakor ne razumete. Gluhi boste za prigovarjanje v domačem krogu. Namučili se boste, preden vam bo uspelo razrešiti raztresene misli. Veliko boste stavili na eno karto, pri tem pa ne boste dobro premislili vseh dejavnikov. Prijatelji in znanci bodo postali v soboto in nedeljo, če ne boste podali odgovora zelo nestrpni, vendar ne podlezite negativni energiji. 

Vaš ključ: Prihaja nagrada za vložen trud!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

OPICA

Soočili se boste z notranjimi strahovi, kljub temu pa bodo sredi tedna na poslovnem področju prisotne manjše nejasnosti, saj vas bodo sodelavci ves čas nervirali. Precej napeti boste tudi zaradi finančne plati, ki vas v notranjosti ves čas vznemirja. Odnosi bodo dosegli vrhunec v petek, zato pazite, pogovor se lahko sprevrže v konflikt. Veliko stvari vas bo tudi na področju ljubezni v nedeljo po tihem vznemirjalo. Dobro razmislite o tem, kaj bi lahko spremenili. 

Vaš ključ: Stavite na iskrenost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

PETELIN

Odprte bodo vse možnosti, da vam uspe doseči zastavljene načrte, ki bodo poželi prijetne opazke sodelavcev. Na ljubezenskem področju boste postavljeni pred dejstva, zato boste opazili, da sta z nekom izredno povezana, čeprav se nekako upirate, ter se držite nazaj. Odgovorite na klic, nikar pa ne verjemite govoricam, ki vam bodo prišle na uho, saj bodo zagotovo plod nevoščljivosti. V nedeljo si boste želeli doma končno povedati kaj vam leži na duši. 

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PES

Nekdo od prijateljev bo v torek ali sredo našel rešitev v zvezi z vašo situacijo, nad katero boste takoj navdušeni. Glejte, da ne boste takoj prizadeti in užaljeni, če se tokrat ne boste znašli. Nihče vas ne bo mogel proti koncu tedna ustaviti, naenkrat si boste želeli nadoknaditi vse, kar ste zamudili. Prihajajo tudi novi ljudje, ki vam bodo zelo privlačni ter simpatični. Notranji mir boste iskali v naravi, več kot pohvale drugih vam bo pomenil lasten občutek sreče. 

Vaš ključ: Ne bodite trmasti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča 

MERJASEC

V mislih si boste prisegli nekaj, česar v resnici ne morete izpolniti, zato pazite, da ne boste koga zavajali. Vajeni ste, da vse poteka tako kot si želite, toda morali bi se privaditi tudi na to, da vas vedno lahko nekaj preseneti. V petek se lahko iz situacije, ki bo sicer delovala zoprna naučite nekaj, kar vam bo kasneje koristilo.  Izognili se boste nejasnosti, sprva si boste vse skupaj razlagali kot zaroto, vendar boste kasneje dojeli, da gre le za formalnosti. 

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

Preberite še: