Kitajski horoskop od 12. do 17. 6. 2018

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 12. do 17. 6. 2018 (foto: profimedia) profimedia
13. 6. 2018

PODGANA

Jasno bo, da si boste v tem tednu po nepotrebnem otežili bančni račun. Zakaj stvari, na katere nimate vpliva enostavno ne postavite na stranski tir. Še vedno boste preveč pod vplivom različnih stereotipov. Na določene stvari žal ne boste imeli velikega vpliva, zato se s tem ne obremenjujte. Problemov se lotite počasi in zanesljivo, kajti samo tako vam lahko uspe. S partnerjem se iskreno pogovorite. Privoščite si tudi kakšno sprostitev.

Vaš ključ: Prebudite skrite talente!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

BIVOL

Manjši glavobol vas bo v prvih dneh tedna spravil v slabo voljo. Popijte veliko zeliščnega čaja, umirite se in spet bo vaše počutje stabilno. Pazite tudi malo na kilograme. Kratka dieta bi bila dobrodošla. Zakaj prehitevate dogodke, če pa vidite, da takšna pot ne pelje nikamor. Raje se umirite, sestavite in dobro razmislite, v katero smer naj pluje vaša življenjska barka. Na čustvenem področju bo najlepši vikend.

Vaš ključ: Ostanite pogumni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

TIGER

V obdobju, ki je pred vami, boste morali biti bolj premišljeni. Pazite z nekom od vaših domačih, še zlasti če se v zadnjih časih nista najbolje razumela predvsem zaradi vaše nestrpnosti. Bodite bolj pazljivi. Pričakujte nekaj zastojev, posebno pri delu in na področju denarja. Niso vam preveč všeč določeni ljudje, posebno njihovi odzivi pri pogovorih o skupnih nalogah. Najprej se lotite pomembnih zadev, ki so pred vrati.

Vaš ključ: Ne dovolite, da manipulirajo z vami!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MAČKA

Izbijte si iz glave, da boste vse kar ste si zastavili opravili čez noč. Predolgo ste odlašali z različnimi obveznostmi, da bi vam to zares uspelo. Ne prehitevajte dogodkov, ampak se vsega lotite počasi in sigurno. Lahko vam uspe. Številne obveznosti vas bodo pokopale pod seboj, če si ne boste pametno organizirali časa. Poskusite, saj ne bo težko. Sodelavec bo prijazen do vas, da bo to zopet zelo sumljivo. Dvomili boste v celotno situacijo.

Vaš ključ: Bodite bolj spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

ZMAJ

Veselje vas bo tokrat spremljalo na vsakem koraku. Tudi, če imate obveznosti jih lahko rešite brez večjih zapletov. Še posebej uspešni boste v zadnjih dneh tedna, ko se lahko lotite tudi najbolj zoprnih opravkov. Nehajte misliti, da je vaše življenje dolgočasno in se nekoliko ozrite naokrog, saj boste opazili, da so ljudje radi v vaši družbi. Nekdo od prijateljev vas bo presenetil. Izredno boste čez vikend veseli in navdušeni, saj se bodo dogajale same simpatične stvari.

Vaš ključ: Ljubezen bo počasi zacvetela!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

KAČA

Poskusite se pogovoriti z drago osebo, ki je precej raztresena. Nemirni in negotovi ste. Pazite, kako se boste odzvali, čeprav so mnogi nezanesljivi. Preveliko razburjanje ne vodi nikamor. Malo popazite na spodnji del telesa, ter na želodec. Vzemite si nekaj dni in si očistite telo z primerno dieto in pitjem vode. Pazite se alkohola in sladkih dobrot. Privoščite si čez vikend tudi kakšno sproščujočo masažo, ki vas bo napolnila z energijo.

Vaš ključ: Ne razburjajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KONJ

Nekaj vam še ne bo čisto kristalno jasno, zato nikar ne delajte prehitrih zaključkov. Raje počakajte na signale, ki jih boste sredi tedna dobili iz okolice. Tudi kar se tiče čustev, bodite previdni, saj vas nekdo opazuje in testira. Sreda bo prinesla ogromno razmišljanja o tem, kaj boste storili v prihodnosti. Odločili se boste za bolj tvegan in pomemben korak, ki lahko pomeni večjo prelomnico še posebej na čustvenem področju.

Vaš ključ: Zunanji videz bo pomemben!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KOZA

Obetajo se vam prijetni trenutki v dvoje, pa tudi kakšna simpatična oseba, ki bo vaše misli odvrnila od vsakdanjosti in vas popeljala v prijetno sanjarjenje. Tudi z študijem in delom v tem tednu ne boste imeli večjih težav. Nehajte se toliko ubadati s samim sabo, pojdite raje v družbo. Dobro vam bo delo, saj se zadnje čase stalno vrtite v začaranem krogu, ker ne poslušate nasvetov drugih. Če boste tako nadaljevali tudi slaba volja ni izključena.

Vaš ključ: Odprite srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

OPICA

Nekaj, kar si boste zapisali na podlagi prvega občutka in vtisa, bo zagotovo najboljša rešitev za nastalo situacijo. Ne pogovarjajte se le po telefonu in ne komunicirajte s sporočili, pogovorite se iz oči v oči. Nekdo se vam bo zdel sumljiv. Vikend  boste preživeli s svojo boljšo polovico. Počutili se boste toplo in zadovoljno. Tisti, ki ste pa samski, pa pojdite s prijatelji na kavo, saj boste imeli odlične možnosti, da spoznate nekoga zanimivega.

Vaš ključ: Izkoristite razigranost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oker

PETELIN

Povabilo vas ne navdušuje preveč, čeprav se določenim zadevam vseeno ne želite izogibati. V ljubezni je vseeno najbolje, da počakate še nekaj dni, tako se boste pravilno odločili. Nečesa se boste spomnili z manjšo zamudo. Vaši bližnji ali partner niso preveč navdušeni, ker nečesa preprosto niste izpolnili. Zapisujte si in hranite vse, kar je najpomembnejše. Razporejanje finančnih sredstev je bilo v zadnjem obdobju nespametno, posledice prihajajo na plano.

Vaš ključ: Dovolite si spoštovanje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PES

Vaš zaslužek bo v tem tednu večji kot običajno, zato si privoščite tudi kaj zase in ne imejte slabe vesti. Tudi krajše potovanje vam bo prišlo na misel. Poskusite združiti prijetno s koristnim. Na področju dela vas lahko ustavi le slab urnik. Določena situacija bo v vas povzročila dileme na čustvenem področju. Po eni strani boste pričakovali prijetne besede, po drugi strani boste pa sami molčali. Veliko boste razmišljali o denarju in poslih, ki jih lahko tokrat tudi uspešno izpeljete.

Vaš ključ: Bodite bolj organizirani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MERJASEC

Ni druge rešitve, kot da se glede določenih zadev še enkrat potrudite po najboljših močeh, čeprav ste upali, da boste vsaj konec tedna imeli več prostega časa. Glede srčnih in družinskih zadev ste vsekakor lahko veliko bolj optimistični. Nekaj se bo končalo povsem drugače, kot ste predvidevali. Ravno to vas bo dodatno vzpodbujalo, da nadaljujete. Preveč ste pristranski. Tako si povzročate težave, ki vas vodijo v slabo počutje.

Vaš ključ: Ohranite tuje skrivnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri