Kitajski horoskop od 12. do 17. 9. 2017

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 12. 9. do 17. 9. 2017, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 12. do 17. 9. 2017 (foto: profimedia) profimedia
12. 9. 2017

PODGANA

Nekdo vas ne bo razumel, čeprav upate, da se bo počasi med vama kaj spremenilo. Tokrat vas ne moreta rešiti le spretnost in očarljivost, morali se boste soočiti s situacijo. Nekaj boste v sredini tedna končali, vsekakor pa preverite vse skupaj glede določenih podrobnosti, saj lahko nastanejo manjši zapleti. Še posebej če bi se radi družili s pomembno družbo. Vzemite si čas za stvari, ki jih že dolgo niste počeli, sprejmite lepe komplimente in uživajte. Konec tedna vam bo nagajalo pretiravanje. Veliko bo dela in energije, toda precej misli povezanih s prostim časom, po katerem močno hrepenite.

Vaš ključ: Bodite iskreni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

BIVOL

Nekdo vas bo skušal v torek razjeziti, kar vam ne bo všeč, saj vztrajate pri svojih stališčih. Preden se boste odzvali, se vprašajte zakaj se s to osebo sploh še ukvarjate. Na odločitev ljubljene osebe ne morete vplivati, toda potrudite se vsaj, da bo vse skupaj bolj jasno. Pazite v četrtek s finančnimi zadevami, ki vam lahko ob nepremišljeni potezi spolzijo iz rok. Nekaj vas muči in močno vznemirja. Nikakor se ne morete strinjati s prijateljem, ki vidi čisto drugo sliko in težavno bo, če je v vse skupaj vpleten tudi partner. Konec tedna boste šibkejši kot običajno. Zato dobro premislite, kaj boste nekomu obljubili.

Vaš ključ: Prepustite se čustvom!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

TIGER

Spremembe na ljubezenskem področju bodo kmalu postale neizogibne, a boste kljub temu v prvi polovici tedna odlašali. Premislite, če je vse skupaj vredno, morda bi bilo bolj smotrno postaviti se zase. Naj vas ne skrbi preveč, kako se boste znašli v pogovoru s sodelavci, ki od vas pričakujejo čudeže. Odmislite nekaj, kar vas vznemirja in je povezano z vašim finančnim stanjem. V službi boste lahko pokazali kaj čutite in kaj si želite. Imeli boste priložnost ujeti dobro poslovno dogajanje. Veliko uspešnejši boste, če boste sami s sabo zadovoljni. Dobre novice na osebnem področju bodo kar deževale.

Vaš ključ: Zavarujte svoje ideje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

MAČKA

Znebite se v prvih dneh tedna svoje bujne domišljije, ki vam le onemogoča, da bi se soočili z realnostjo. Sprejmite priložnost, saj se vam podobna še dolgo ne bo ponovila.  Vaše sposobnosti za prepričevanj ljudi v nekaj se bodo konec tedna izboljšale. Znali boste zaslužiti, bolj se boste cenili, začutili in videli boste priložnosti, ki so do sedaj polzele mimo vas. Dovolite si čez vikend prisluhniti tišini, živeti nekoliko bolj počasi in prebujati ustvarjalni navdih, ki vam lahko prinese dobre rezultate. Prisluhnite tudi prijateljem in svetujte po svoji moči.

Vaš ključ: Ozrite se naokoli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

ZMAJ

V prvih dneh tedna boste prijazni, kar bo nekoga močno presenetilo, saj sta skupaj v situaciji, ki ne bo najbolj enostavna. Ne zadajte si dodatnih odgovornosti samo zato, da bi nekomu ugodili. Konec tedna boste dobili pomembno in razigrano povabilo. Čakali boste, da se čim prej odpravite v to družbo. Prisotna bo tudi simpatična oseba, ki vam bo ogrela srce. Nekdo, ki ga že nekaj časa poznate, bo v vas vzbudil romantične občutke, povezane z neustavljivo strastjo. Preden boste ukrepali, se pomirite in počakajte, če ima smisel. Dosegli boste nekaj pomembnega.

Vaš ključ: Ne prehitevajte dogodkov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KAČA

Poskrbite zase, tako boste postali bolj samozavestni in lahko pričakujete da vam bo nekdo končno začel slediti. Pripravljeni boste na skupne podvige, če boste lahko imeli glavno besedo. Pred vami je občutljiv, vendar romantičen petek, ki prinaša močno potrebo po pogovoru in raziskovanju. Problemov, ne boste smeli pometati pod preprogo, ampak jih boste aktivno reševali. Odločiti se morate glede čustev, čeprav vas nekaj še vedno ustavlja. Lahko ste mirni, ker vam bo marsikaj šlo od rok, čeprav je bil začetek precej nerealen in težak. Spoznali boste, koliko dobrih prijateljev imate.

Vaš ključ: Ne izgubite svoje smeri!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

KONJ

Oddajali boste pozitivno energijo in se znali dobro prilagoditi situacijam, ki tokrat ne bodo ravno najbolj enostavne. Dnevi v prvi polovici tedna vam prinašajo ugodnosti v komunikaciji in srečo. V službi boste postavljali nove smernice, ki pa marsikomu ne bodo najbolj pisane na kožo. Počasi boste celo pripravljeni na nekoliko drznejši korak. Priznajte si, da niste rešili vsega, zato se ponavljajo eni in isti problemi, ki jim ni videti konca. Nenehno se vrtite v začaranem krogu, zato ne pričakujte pozitivnih odzivov.

Vaš ključ: Poskrbite da bo vse urejeno!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KOZA

Ne zapravljajte časa za nepomembne zadeve, temveč storite več za zadevo, ki je nenehno v vaših mislih. Sredina tedna vam prinaša presenečenja. Nekdo vas bo pomiril, ko se boste razjezili zaradi napak na poslovnem ali finančnem področju, ki jih bodo storili drugi. Neiskrenost bo tista, ki vas bo vznemirjala. Več boste naredili in storili, če se boste povezali z osebami, ki razumejo vaš pogled na stvari. Na zasebnem področju se boste čez vikend tokrat ukvarjali bolj sami s sabo. Potrebujete spremembe, saj ste že siti enih in istih pogovorov.

Vaš ključ: Brzdajte ljubosumje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

OPICA

Ravnali se boste po svojem občutku, kdor bo želel, bo lahko sodeloval z vami. Nekoliko bolj napeti boste proti sredini tedna, ko vas bodo izdajali živci in napetosti, povezane z denarjem. Prepričani boste, da čisto vse delate prav, tokrat pa lahko nekdo čisto naključno zamaje vaše občutke. Imate nekaj možnosti za izbiro, čeprav ste še vedno nedoločni in trmasti. Napak nočete ponavljati, vendar vas bo situacija prisilila prav v ta dejanja, kar vas bo utrudilo. Ugotovili boste kako zelo ste navezani na nekoga, ki se do vas ne obnaša ravno najbolj spoštljivo.

Vaš ključ: Začnite tvegati!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

PETELIN

Delo si boste znali popestriti, saj si boste izbirali obveznosti, ki so vam pisane na kožo, zato boste zelo razpoloženi za nove priložnosti, ki pa lahko skrivajo kakšno manjšo past.  Poslovno življenje in čustva bodo sredi tedna v tesni povezavi. Konec tedna se temu ne boste mogli izogniti, kljub temu, da se boste trudili. Morda pa vam bo to odprlo pot, ki bo zelo zanimiva. Trenutno ste se na pragu novosti, ki prodirajo v vaše življenje in so povezane z osebnim življenjem. Nekomu še ne zaupate, kar je pametna poteza, saj je ozadje popolnoma drugačno.

Vaš ključ: Bodite spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

PES

Na poslovnem področju boste v prvih dneh tedna blesteli. Vse skupaj se lahko zaključi še boljše, kot ste upali. Ne odločajte se le na podlagi svojega mnenja, ampak upoštevajte več dejstev, ki bodo na voljo. Pojdite konec tedna po nakupih ali pa se lotite najljubšega opravila, s katerim že nekaj časa spretno odlašate. Nekaj boste naredili na podlagi trenutnega občutka in verjetno vam bo potem nekoliko žal. Ob delovnih dogovorih na vsak način poskrbite, da bo vaš trud opažen. Ne dovolite si, da bi nekdo postal vaš sovražnik.

Vaš ključ: Zaupajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MERJASEC

Pazite v ponedeljek in torek s financami, saj boste nekoliko zmedeni in neodločni. Boljše se boste počutili v drugi polovici tedna, ko boste imeli več možnosti, kako preživeti svoj prosti čas čim bolj kvalitetno. Vse lahko dosežete, vendar se boste morali najprej znebiti navideznega nezadovoljstva, ki vas vsekakor ovira pred napredkom in večjimi koraki, ki si jih sicer želite. Navduševali boste z optimizmom, toda previdno, nikar ne zavajajte nekoga, ki vas zelo resno jemlje. Konec tedna bo čas za odklop. Dovolite si nekaj zase, počnite stvari, ki vas veselijo.

Vaš ključ: Poskusite vztrajati!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična