Kitajski horoskop od 12. do 18. decembra 2022

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

 
Kitajski horoskop od 12. do 18. decembra 2022 (foto: shutterstock) shutterstock
13. 12. 2022

PODGANA

Če se le da, si vzemite več časa zase in za prijetne stvari, ki vas lahko razvedrijo. Imejte v mislih, kako hitro se lahko odnos ohladi in kako težko je ponovno vzpostaviti ravnovesje. Naredite kakšen korak v drugačni smeri kot običajno. V zadnjih dneh tedna boste nadvse čutni, kar boste vezani z lahkoto tudi izrazili. Nekomu od domačih zaupajte svoje težave in poiščite kompromis, ki bo za vse skupaj pozitiven in dolgoročno obetaven.

Vaš ključ: Bodite razigrani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

BIVOL

Prehitro dogajanje bo povzročalo odzive, ki ne bodo ravno odgovorni, a za to bo čas nastopil pozneje. Prihaja ugodno obdobje za delo, zlahka se boste lotevali nalog, predvsem novih projektov, ki bodo obetali napredek. Sproščeno ozračje vam bo omogočalo ustvarjalnost. Sanjski čas za samske, saj lahko spoznate nekoga in se zaljubite do ušes. Ne glede na vreme, boste proste trenutke najraje preživljali na zraku. V odnosih lahko pričakujete veliko strasti.

Vaš ključ: Odklopite razum!

Barva v kateri se boste boljše počutili:bela

TIGER

V krogu prijateljev boste nepogrešljivi in s svojo tankočutnostjo in sočutjem lahko spremenite in polepšate življenje še komu. Pred vami je teden, ki vam bo pisan na kožo, dinamičen z različnimi aktivnostmi, ki se bodo dogajale z neverjetno hitrostjo. Odgovor, ki ga pričakujete dobite do sredine tedna, ko bo jasno, kaj vse lahko dosežete. Pri pogovorih z ljudmi, ki imajo avtoriteto izbirajte besede, da si ne zapravite naklonjenosti. Saj veste, da s silo ne morete doseči, kar si želite.

Vaš ključ: Bodite bolj samozavestni!

Barva v kateri se boste boljše počutili:zelena

MAČKA

Vse se bo zgodilo, ko boste pripravljeni na to, zato se potrpežljivo pomikajte proti cilju. V prihodnjih dneh se boste odlično rokovali v kritičnih okoliščinah. Delo v službi vas bo popolnoma prevzelo. Znašli se boste ujeti v vsakdanji rutini, ki bo močno vplivala na vašo motivacijo. Vendar se ne bojte, kajti v petek boste ponovno zašli v ustaljene tire, z vsemi plodnimi idejami vred. Neplodni čas pa poskusite čim bolj izkoristiti za sprostitev oziroma opravite praktična dela, ki vas pomirijo.

Vaš ključ: Ne komplicirajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

ZMAJ

Poskusite se zaščititi pred napadom slabe volje, ki se bo pojavila v prvi polovici tedna. Raje sprejmite vse skupaj, kot da bi nenehno razmišljali o morebitnih dogodkih in zamudah. Stvari boste naenkrat videli v drugačni luči, nov začetek sicer ne bo lahek, toda vsekakor se vam obrestuje poskusiti, saj se zavedate, da drugače ne bi bili sproščeni in zadovoljni. V soboto vas bo spremljal občutek, da premalo pozornosti namenite najbližjim.

Vaš ključ: Vaša odločitev je pomembna!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KAČA

Prisluhnite si in upoštevajte svoja čustva. Samski se boste odzivali na številne klice in uživali v družbi izbranih oseb. S tem ni nič narobe, če veselje poteka v okviru normale. Vezani si želite spremembe, čeprav natančno ne veste kje tiči razlog. Privoščite si kakšno kopel ali odidite na večerni sprehod. Pomembno je, da si spočijete misli, saj so preobremenjene z raznimi nepotrebnimi zadevami, ki vas na nek način v ozadju bremenijo.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KONJ

Diplomatsko se izognite prepirom in se osredotočite na vse, kar je v pozitivnem smislu razburljivo. Poskusite si izboriti tudi nekaj prostega časa, saj ga potrebujete. Pred vami je pomembna odločitev, ki bi se ji morali posvetiti z vso resnostjo. Odločitve bodo tiste, ki lahko prinesejo nekaj novega. Pokazale se vam bodo nove poti, ki vas bodo navdihnile. Imeli boste veliko zaupanja v prihodnost, kar vas bo opogumilo, da boste potrpežljivo sprejeli stvari, ki jih ne morete spremeniti.

Vaš ključ: Osredotočite se nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KOZA

Zelo naporno bo delovati s tistimi, ki so preveč občutljivi in ne razumejo vaših stališč. Če ne boste previdni, se lahko vse skupaj zelo zaplete v negativni smeri. Vsemu boste tokrat pripisovali prevelik pomen, sredi tedna vam bo nekoliko lažje. Osredotočite se na poslovne obveznosti in naloge, saj ste odlično pripravljeni. Proti koncu tedna boste prišli do zaključka, da se je bolje ustaviti, kot tvegati. Preveč dvomite glede osebe, ki vse jemlje veliko bolj preprosto.

Vaš ključ: Usmerite se v pravo smer!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

OPICA

Samski boste prilagodljivi, ko se boste z družbo veselili zunaj in menjavali lokacije. Počutili se boste svobodne in brez omejitev. Pristanek na realna tla vam prinaša izčrpano denarnico. Zelo verjetna je sprememba, vendar boste bližnje obvestili zadnje, ker radi presenečate. Karkoli bi se lahko izkazalo za napačno, se tokrat tudi bo. Zato sprejemajte dobro premišljene odločitve in ne pustite se prepričati prvemu prevarantu, ki vam bo stopil na pot.

Vaš ključ: Bližate se cilju!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

PETELIN

Na voljo imate dovolj raznolikih ponudb in veliko časa, ki bi ga lahko tokrat modro izkoristili. Ljudi, ki vas ne poznajo dobro je težko prepričati, da niste mislili resno. V sredini tedna sledi manjša zjasnitev. Razmišljali boste o finančnem področju in iskali prave rešitve. Porodilo se bo veliko zanimivih idej. Čas proti koncu tedna bo prinesel spremembe, zato se le spontano prepustite in uživajte v dogajanju. Izkazali se boste z iznajdljivostjo in prilagodljivostjo.

Vaš ključ: Spontanost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

PES

Torek bo namenjen poglobljenemu razmišljanju in delu na sebi. Morda ste pred pomembno prelomnico na zasebnem področju, ki se je sploh ne zavedate. Dobro pa veste, da boste morali prej ali slej sprejeti pomembne odločitve, ki bodo spremenile finančno stanje. Zasebno boste v soboto in nedeljo prepričani, da se vam godi krivica, vendar pazite, da ne boste kršili dogovora. Čustvene situacije bodo umirjene in obarvane z romantiko.

Vaš ključ: Mirne odločitve!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MERJASEC

Malce bolj sproščeno vzdušje vas bo navdajalo z mirom. V odnosih se lahko pojavijo ovire, morda zato, ker vas je strah nečesa. Vaše zasebne zadeve bodo prav kmalu rešene, zato vas naj ne skrbi. Najprej pa prisluhnite šestemu čutu, ki vam lahko pomaga celo pri najbolj zahtevnih opravkih. V zadnji dneh tedna prihaja stres, ki vas bo spravil v slabo pozicijo. Kljub vsemu, se vam bodo na področju čustev občasno pojavile priložnosti, ki vas bodo razvedrile.

Vaš ključ: Romantičen pristop!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

Preberite še: