Kitajski horoskop od 12. do 18. februarja

11. 2. 2024
Deli
Kitajski horoskop od 12. do 18. februarja (foto: profimedia)
profimedia

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si

PODGANA

Če se boste morali glede finančnih zadev nekaj pomembnega odločiti, pretehtajte skrbno vsa dejstva, saj bi vas napačna odločitev drago stala. Ko boste podali odgovor se boste predali ljubezni, ter upali, da se na dan zaljubljenih kdo spomni na vas. V soboto boste prebudili ravnovesje, 

e boste imeli čas, boste razvrščali odvečne stvari, jih pospravili ter opravili s starimi energijami. 

Vaš ključ: Ne obotavljajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

BIVOL

Ne glede na številne obveznosti, si boste v sredo na valentinovo znali čas, ter se igrivo posvetiti ljubljeni osebi. Na področju kariere vas bo v četrtek in petek, ko se bo vse dogajalo pospešeno zmotilo preveč informacij, ki vas lahko, če ne boste dovolj previdni napačno usmerijo. Čez vikend se boste odločili da razčistite resna vprašanja povezana s področjem družine, vendar lahko s strani nekaterih posameznikov naletite na upor. 

Vaš ključ: Ne bodite preveč samosvoji!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

TIGER

Pozitivne in pogumne odločitve, ki ste jih pred kratkim sprejeli, bodo pospešile tempo na področju dela in denarja, zato pazite, da se ne boste z nečim prenaglili. V sredo boste hrepeneli po ljubezni, delovali boste z nežnim pridihom. Začeli se boste zavedati, kdo je tisti, ki mu lahko brezpogojno zaupate svoje globoke občutke. V nedeljo boste fizično utrujeni, vendar kljub temu pripravljeni nekomu priskočiti na pomoč. 

Vaš ključ: Spoštujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

MAČKA

Zaupajte, ko boste pomislili na nekaj večjega svoji intuiciji brez odvečnih pomislekov. Če ste samski, se lahko znajdete v zanimivem spletnem klepetu, ki bo popestril tudi dan zaljubljenih. Vezani, komplimenti, ki jih boste dobili, vam bodo povrnili upanje v to, da delate prave korake. Vikend bo minil v ugodnih okoliščinah, saj se boste znašli v prijetnih situacijah, ki vas bodo zagotovo napolnile z energijo. 

Vaš ključ: Osredotočite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

ZMAJ

Nikar ne ignorirajte drobnih vendar pomembnih opravkov, saj bi lahko spregledali pomembno informacijo, kar vas lahko popelje v zmedo. Komaj boste čakali na poseben dogodek v dnevu zaljubljenih, zato vas pripombe drugih ne bodo zmotile. Želeli se boste obdati z ljubeznijo ter dokazati ljubljeni osebi, da je lahko ponosna na vas. Nikar v nedeljo težav, ki so se vam nakopičile preveč ne analizirajte, saj jih s tem ne boste niti malo zmanjšali. 

Vaš ključ: Preteklost sili na površje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KAČA

Ker ste si po napornem obdobju odpočili, bo v tednu pred vami vse na svojem mestu, tudi misli povezane s čustvi. Spontano boste v torek naleteli na preprosto rešitev tam, kjer boste najmanj pričakovali, zato boste bolj samozavestni. Pri srcu vam bo čez vikend zelo prijetno, saj boste deležni zanimive potrditve. Znali si boste vzeti čas za vse, kar vas navdihuje, pri tem pa ne boste pozabili tudi na bližnje. 

Vaš ključ: Izhajajte iz sebe!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KONJ

Prihaja ugoden čas, da naredite pogumen korak v zvezi s spremembo o kateri razmišljate že dlje časa. Če se ne boste počasi premaknili, vas lahko situacija v prihodnje močno obremeni. Slaba volja je običajno vzrok nesoglasij, zato pazite, da ji v petek, ko boste zelo obremenjeni ne boste podlegli. V kolikor boste dovolj pogumni, se bodo skrbi umaknile, okolica pa bo navdušena nad vami.

Vaš ključ: Rešila vas bo potrpežljivost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

KOZA

Nikar ne držite več v sebi stvari, ki vas obremenjujejo, saj se s tem negativne energije samo še kopičijo. Odgovornost, ki vam jo bodo na področju kariere dodelili, vam bo podarila nove priložnosti v smeri napredka v prihodnosti. Čez vikend vas bodo prebudila presenečenja na osebnem in ljubezenskem področju. V dobro voljo vas lahko spravi spontano dogajanje in srečanja, ki se bodo zgodila čisto brez načrtovanja. 

Vaš ključ: Razčistite sami s sabo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

OPICA

Zaradi nestrpnosti, ki se bo prepletala v notranjosti zaradi denarja, v začetku tedna ne bo dovolj časa za kaj prijetnega. Ignorirajte površen pristop, ki vas ne bo pripeljal do realizacije. Čeprav vas konec tedna lahko negativno preseneti naporen trenutek v družinskem okolju, ga boste s šaljivim pristopom lahko premostili. Razmislite o ponudbi, ki se bo pojavila nepričakovano, vendar se nikar ne prenaglite. 

Vaš ključ: Prebudite kreativnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: nebeško modra

PETELIN

Misli se bodo vrtele v smeri iskrene ljubezni, zato boste spregledali nekaj, kar ste pred kratkim obljubili. Čeprav se bo težje dogovoriti z določenimi posamezniki, ki bodo od vas zahtevali nemogoče, boste ves teden stavili na dobro voljo in prebujali navdih. Če se boste potrudili, boste dobra inspiracija tudi za vse ostale. Na področju družinskih odnosov se vam nakazuje v soboto in nedeljo ugoden splet okoliščin. 

Vaš ključ: Skušajte vztrajati!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

PES

Zaustavite se, saj bo v začetku tedna veliko zadev odvisno od vas, ter od tega, kako boste v kočljivi situaciji odreagirali. Če boste vsaj za hip popustili, vam bo čez vikend veliko lažje. Po pogovoru, ki bo vključeval čustva boste pomirjeni, presenečeni boste tudi nad odnosom nekoga, ki bo vse skupaj olajšal s simpatičnim pristopom. Osredotočali se boste na iskrenost in globino, kar vas bo odlično motiviralo k napredku. 

Vaš ključ: Prisluhnite drugim!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

MERJASEC

Zberite pogum, da rešite tisto, s čimer že dolgo odlašate. Nikar se ne razburjate, ko vas bodo v službi prosili, da priskočite na pomoč. Boljša izbira bi bila, začeti nekoliko bolj gledati nase. S čustvi obarvana situacija bo mirovala, saj čez vikend ne boste pripravljeni sprejeti ključnih odločitev. Kljub temu bo vse, kar je v tem trenutku za vas pomembno potekalo brez nepotrebnih zapletov. 

Vaš ključ: Nastopite bolj diplomatsko!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

Novo na Metroplay: Tatjana in Verena Rojc – Slovenci kulturo cenimo bolj kot Italijani | Podkast Slovenske filharmonije