Kitajski horoskop od 12. do 18. septembra

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

Kitajski horoskop od 12. do 18. septembra (foto: profimedia) profimedia
13. 9. 2022

PODGANA

V teden se boste podali pripravljeni na vse, kljub temu bo mnenje bolj modro obdržati zase. V vas bo dovolj diplomata, da boste prenesli morebiten pritisk, ki prihaja v sredini tedna na področju financ. Precej bolj razumni boste kot po navadi, mikale vas bodo le preverjene možnosti. V nedeljo boste v domačem okolju veliko boljše volje in prijetnega razpoloženja. S prijetnimi pogovori se boste pomaknili v tisto smer, po kateri že dlje časa hrepenite.

Vaš ključ: Nikar se ne ustavljajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

BIVOL

Občutljivi se boste podali v teden, iskanje vzroka bo misija nemogoče, saj se nikakor ne boste znali umiriti. Občutek krivde, da niste naredili tistega kar ste obljubili, vas bo spremljal do konca tedna. Razmislite, lahko bi se opravičili.  V petek boste pripravljeni na nov izziv, ki je pred vami, usmerjalo vas bo objektivno razmišljanje. Nikar se ne obremenjujte, saj kmalu prihajajo boljši časi za področje financ. Čutili boste, da lahko naredite nekaj, kar si že dolgo želite. 

Vaš ključ: Sledite svojim sanjam!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

TIGER

Sodelavci vam bodo s pomočjo svojih izkušenj želeli svetovati, kaj bi bilo najboljše za vas, vendar bodo kljub temu prisotne manjše nejasnosti. Nekdo vam bo šel na živce, čeprav ne bo mislil nič slabega. Najboljša rešitev je, da se začnete učiti od začetka in si prihranite neljube situacije. Še bolj kot ponavadi si boste vse poskušali razlagati z razumom. Bodite v soboto in nedeljo odprte glave in sprejmite nove dražljaje. Pošljite sporočilo, saj boste spoznali, da ste predolgo oklevali. 

Vaš ključ: Zaupajte sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

MAČKA

Veliko razmišljanja bo povezanega s finančnim področjem, še posebej pri tistih, ki delujete samostojno. Situacije polne ovir se zaključujejo, tako da boste končno lahko naredili kakšen korak. Jasno vam bo tudi, kaj vse bi morali zamolčati in komu lahko sploh zaupate. Pazite še posebej pri tistih, ki do vas že nekaj časa niso najbolj iskreni. 

V nedeljo vam bo odleglo tudi glede zoprnega pogovora, ki ga lahko za nekaj časa preložite in se nanj dobro pripravite. 

Vaš ključ: Prizemljenost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

ZMAJ

Našli boste izhod iz kočljive situacije, še bolj priporočljivo pa je da nadaljujete v tisti smeri, ki so vam jo predlagali. Poslovne težave bodo v sredo povzročile nekaj stresa in slabše počutje. Nihali boste med več možnosti in nervozno iskali rešitve. Osebe, ki so še pred kratkim dvomile o vas, vas bodo tokrat vzpodbujale. To vas bo zelo razveselilo in vam podarilo dodatni zagon. V soboto boste želeli uskladiti vse domače in delovne obveznosti, kar bo nemogoče, saj ne morete pričakovati pomoči. 

Vaš ključ: Sanjarite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KAČA

Sprijaznite se čim prej s krutimi dejstvi in nadaljujte pogumno v svoji smeri. Ljudje okoli vas bodo trmasti, zato lahko vsak trenutek lahko pride do konflikta. Premislite preden naredite kakšen večji korak in se znebite tistega kar vas spravlja v slabo voljo.  Poskusite se v poslovnem krogu, kjer imate občutek, da vas ignorirajo izpostaviti. V središču pozornosti bodo v soboto partnerski odnosi, samski lahko na področju čustev končno odprete novo poglavje. Vikend preživite v dobri družbi in se poskusite odklopiti od zoprnih situacij. 

Vaš ključ: Počakajte, pred odreagirate!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KONJ

Ustrašile vas bodo nagle spremembe, ki vam bodo v bistvu pomagale na vseh področjih. Sredo boste temeljito izkoristili in v službi vzpostavljali nove kontakte, saj se zavedate, da morate narediti preboj.  Na področju čustev pričakujte zanimiv razplet, čeprav nekoliko drugačen od pričakovanega. Na zadevo, ki je ključnega pomena poglejte iz drugačnega kota in vse skupaj vas bo presenetiloo. Bolj sproščeni boste v nedeljo, saj vam bo družba domačih zelo naklonjena. 

Vaš ključ: Kompromis!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

KOZA

Pričnite v sredini tedna, ko se vas bo lotil nemir pogovor z nekom, ki ga opazujete že nekaj časa. Vsa dejanja bodo previdno načrtovana, saj še predobro veste, kaj je vaš cilj. Če boste na področju ljubezni ostali popolnoma iskreni, bosta z ljubljeno osebo bolj zadovoljna, ne bo se potrebno umikati, da bi dobili pozornost. Izogibajta se ustaljenih rutin. V ospredju bo v nedeljo objektivno povezovanje s preteklostjo, ki vam prinaša nova spoznanja.  

Vaš ključ: Prilagodite se razmeram!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

OPICA

Prehitro se odzivate na določene opazke, zato poskusite vse skupaj opazovati drugače kot do zdaj, posebno v odnosih. Zdravje se bo izboljšalo, počutili se boste vitalno, kar vam podarja tudi veliko zagona pri zasebnih rečeh. Prisluhnili boste svoji notranjosti in se poglobili vase. Samske čaka presenečenje, ki ga še dolgo ne boste pozabili. Kanček preračunljivosti konec tedna vam ne bo škodil, saj je pomemben dogodek potrdil, da je bila določena zadeva na mestu. 

Vaš ključ: Ne iščite bližnjic!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PETELIN

Časa za sproščeno delovanje ne bo, saj vas bo bolj zanimalo reševanje finančnih zadev, s katerimi ste v zaostanku. Čeprav boste v sredo pričakovali, da boste odlično sprejeti, vas ne more prav nič presenetiti. Nikar ne postanite nervozni, saj boste nastale zaplete rešili le s spontanim delovanjem. V soboto boste uživali pozornost, kar vam bo vsekakor močno godilo. Tudi v nedeljo se boste sprostili v trenutkih, ki bodo obarvani s smehom. 

Vaš ključ: Spontano delovanje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PES

Potrudite se, da boste izkazali spoštovanje, tam, kjer bo to resnično potrebno. Na ljubezenskem področju prihaja več novih priložnosti, ki vam bodo všeč. Pred vami so zanimivi preobrati, končno se lahko obrnete k novim rešitvam. Če želite zamenjati področje, je sedaj idealen čas za to. V zadnjih dneh tedna bo za vas najbolj pomembno, da vas prijatelji spoštujejo. Prijatelju pa le oprostite spodrsljaj, saj nekaj kar je povedal ali naredil ni bilo namerno. 

Vaš ključ: Pogovorite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MERJASEC

Ne opravljajte drugih, posebno pozornost posvetite raje svojemu delovanju.  Osredotočite se le na eno težavo, nekaj, kar je povezano s finančnimi zapleti, ki vas bremenijo. Ne čakajte in se ne obirajte, namesto da bi storili korak v smeri svojih odločitev. Samozavestno se boste konec tedna uspešno uprli vplivu čustev in se odločili na pravi način. Strast in romantika, ki se bosta prepletali, vas bosta popolnoma osvojili in to bo najboljša motivacija. 

Vaš ključ: Vztrajajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

Poglejte si še naše najnovejše video podkaste: