Kitajski horoskop od 13. do 19. marca

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

Kitajski horoskop od 13. do 19. marca (foto: shutterstock) shutterstock
14. 3. 2023

PODGANA

Umirili se boste, saj ugotavljate, da vam zadeve končno tečejo tako kot ste si zastavili. Soočili ste se s finančnimi težavami, ki so se vam nakopičile, zato se boste sedaj bolj svobodno podali naprej. Nekaj bo prevelik zalogaj da bi rešili sami, zato ne vztrajajte, če niste prepričani, kako boste zadeve popeljali do konca. Porajali se bodo občutki nadzora nad okoliščinami, z vedenjem, kaj je tisto, kar je dejansko nujno obvladati. V imenu ljubezni bo marsikaj bolj nejasno. 

Vaš ključ: Približajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

BIVOL

Na področju ljubezni in razumevanja bo viden premik naprej. Čas je za sprostitev, zato vam odsvetujemo vsakršen napor oziroma težavno delo. Privoščite si več počitka, saj vam bo dobro del. Nekaj novic vas bo v zadnjih dneh tedna na področju kariere prebudilo, končno boste tudi na finančnem področju bolj produktivni. Vse skupaj vam odpira nova poslovna obzorja. Bodite v nedeljo kar se da potrpežljivi in se ne ukvarjajte z zamerami, ki bi lahko izzvale konflikt. 

Vaš ključ: Pomembni bodo manjši koraki!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

TIGER

Prišli boste do zaključka, da ste še vedno dovolj zagnani, da opravite vse, kar vam bodo naložili. Na poslovnem področju lahko napredujete, toda počasi in premišljeno. Poravnajte pa stare račune, vrtanje po problemih vas bo le onesrečilo. Zberite se in se sestavite, preden se boste usedli za volan. Izid ljubezenskega sporočila bo v nedeljo negotov. Ljubezenski odnosi bodo v zadnjih dneh tedna za vas občutljivi, zato pazite, še posebej če ste v razmerju.

Vaš ključ: Pomikajte se počasi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

MAČKA

Delovali boste umirjeno in zadovoljno, ne boste pustili, da vam karkoli kvari veselje. Ni razlogov za pretirano zaskrbljenost, ne navezujte se le na eno idejo, bodite bolj odprti. Pazite v petek pri najzahtevnejših zadevah, ki zahtevajo popolno resnost in zbranost. Začutili boste napetost, ki se bo širila tudi na okolico, zato ne pričakujte, da bi vas kdo razumel. Ljubezenske vibracije vas bodo potegnile v boljše počutje. Ne bo vam težko urediti še nekaj domačih zadev. 

Vaš ključ: Ohranite optimizem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

ZMAJ

Začetek tedna bo izredno stresen, saj preveč razmišljate o zadevi, ki se bo reševala drugače od predvidenega. Ne morete rešiti vsega naenkrat, čeprav vas muči vprašanje, ki bi ga najraje preskočili. V ljubezni pričakujte nekaj nejasnosti. Niste znani po tem, da bi se glasno prerekali, tokrat pa pred nekom ne boste zmogli ostati tiho. Pri nečem se boste v soboto malce zmedli. Nekdo vam bo sicer pomagal, toda vsekakor pazite, da se ne boste prehitro izdali, posebno če gre za vprašanje, ki vas vznemirja.

Vaš ključ: Počakajte na pravi trenutek!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KAČA

Na področju kariere se bo odvijalo nekaj, na kar bi morali vplivati s svojimi predlogi. S sodelavci nikakor ne boste našli pravega razumevanja. Bodite bolj tolerantni in previdni. Pogovor lahko povzroči da se bodo zadeve odvijale tako, kot si želite, ali pričakujete. V kolikor boste začeli zaupati vase, si boste povrnili pozitivno samopodobo. Ne izgubite živcev zaradi nepomembnih zadev in nesramnih pripomb nekoga od sosedov ali kolegov. Vztrajajte pri svojem stališču.

Vaš ključ: Pomembni bodo manjši koraki!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KONJ

Notranjega nemira ne sproščajte v pričkanju zaradi malenkosti, ki so povezane z zadevami, ki so v bistvu domena drugih. Niste dovolj prožni, morda vas je celo strah, kako se bo nekaj od česar ste v bistvu odvisni izteklo. Vaši dohodki se bodo v kratkem nekoliko razširili in povečali. Tudi samozavest bo na višku. Želite si več harmonije, v soboto in nedeljo pa se boste namesto tega znašli v pravem vrtincu.

Vaš ključ: Skušajte se notranje umiriti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KOZA

V situaciji, ki bo zahtevala mnogo zbranosti, vam bo na pomoč priskočil nekdo, ki ima zanimive izkušnje. Notranja modrost bo ustrezen ključ na razpotjih. Počakajte na pravo priložnost, nikar pa se preveč ne vsiljujte, saj bi vas lahko nekdo napačno razumel. V soboto in nedeljo prihaja nekaj novih namigov, nekaj, kar vam vrača upanje, da se lahko prebijete naprej. S težjimi opravili raje počakajte, kajti s prenagljenimi potezami bi si lahko povrnili občutek da ne zmorete. 

Vaš ključ: Učinkovite odločitve!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

OPICA

Preverite nekaj stvari na katere ste že malce pozabili, saj lahko dobite izredno koristne informacije.  Prihaja veliko obveznosti, zato bolj pazite na zdravje, premislite tudi o posledicah prevelike napetosti. Pazljivi bodite sredi tedna pri dogovorih ki se dotikajo financ. V petek se boste premaknili iz mrtve točke in se skušali usmeriti k drugačnim rešitvam. Kljub temu razmislite, morda bi morali s pomembnimi koraki še nekoliko počakati. 

Vaš ključ: Ne komplicirajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PETELIN

Tisti, ki že nekaj časa hrepenite po partnerskem odnosu, se boste podali v iskanje, vendar se izognite samovšečnim, saj ste trenutno bolj občutljivi. Sorodniki bodo tisti, ki vas bodo ves čas opominjali na nekaj, kar bi najraje za vedno pozabili. Na delovnem mestu se ne boste mogli sprenevedati in se izogibati nalogam, ki so pred vami. Učinkoviti in bolj dejavni boste predvsem tisti, ki delate samostojno. Načrti, ki ste jih naredili, bi se lahko uresničili.

Vaš ključ: Lepe misli vas prebujajo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

PES

Namenite pomladne dni negi svojega telesa ali kakšni stilski preobrazbi, ki vas bo popeljala k notranjemu zadovoljstvu. Ker boste popolnoma zadovoljni s svojim življenjem, boste svojo energijo usmerili v to, da pomagate nekomu, ki vam je zelo blizu. Občutek da ste storili nekaj dobrega bo tisti, ki vam bo potrdil, da ste na pravi poti. Bolj kot s spletkarjenjem vam bo v nedeljo v domačem okolju uspevalo s pozitivno energijo in iskrenim pristopom. Osebno in zdravstveno boste stabilni.

Vaš ključ: Računajte na pomoč in podporo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

MERJASEC

Skrajni čas je, da postavite mejo med čustvi in razumom. Pričakovali boste predvsem konkretne odgovore na zastavljena vprašanja, dobili pa zmedene fraze, ki si jih ne boste znali razložiti. Pokažite v pomembni situaciji, da niste ravnodušni, ravno obratno, poudarite da nekaj ni tako kot ste si zamislili. Vikend bo potekal v smeri iskanja novih izzivov, boljše družbe in drobnih malenkosti. Napredek pričakujte v nedeljo tudi v ljubezni, saj boste hrepeneli po bližini.

Vaš ključ: Želeli si boste navezati globoke odnose!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

Vabljeni na 4 dnevno brezplačno online delavnico za preboj s coachingom