Kitajski horoskop od 14. do 20. 9. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 14. do 20. 9. 2020 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
15. 9. 2020

PODGANA

Končno boste bolj zadovoljni, posebno na čustvenem področju. To se bo kazalo tudi v tem, da boste lažje odpustili in pozabili zadeve, ki so vas bremenile. Samski boste stopili v akcijo in si izborili zmenek, na katerega že dolgo čakate. Nadaljuje se tudi ljubezenska zgodba, ki veliko obeta, kar vam bo všeč. S partnerjem ali prijateljem se bosta tokrat lažje razumela in se z veseljem pogovorila o napredku odnosa. Simbol vikenda bo energičnost. Spremembe, ki jih tako iščite lahko doživite v domačem okolju.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

BIVOL

Vezani bivoli boste teden sicer začeli zelo strastno, vendar ne bo trajalo dolgo. Ne preveč ugodne okoliščine bodo vzbujale sočutje, ki vas bo razdražilo.  Bodite čim bolj izvirni, posebno če ste od nekega vprašanja prehitro dvignili roke in ste potem odločitev obžalovali. V petek prihaja prava priložnost, da začnete znova in zmagate. Uporabite komunikacijske sposobnosti tudi v zasebnem življenju in uredite svojo ljubezensko situacijo, ki trenutno ni najbolj blesteča. Morda je čas, da začnete nekoliko bolj gledati nase.  

Vaš ključ: Bliskovite spremembe!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

TIGER

Imeli boste priložnost doživeti nekaj, kar vas bo sprostilo. Dnevi sredi tedna vam prinašajo globoke pogovore z ljubljeno osebo. Tisti, ki že dolgo čakate, da se nekdo odzove tako kot si vi želite, boste počasi obupali in si začeli nizati nove načrte, ki vam prinašajo več zadovoljstva. Konec tedna bo obarvan s čustvenimi presenečenji. Globoko v sebi boste spoznali pojem ljubezen in se veselili vsakega trenutka, ter komplimentov. Romantična doživetja in prijetnosti bodo šle skupaj, pričarali si boste lepo vzdušje. Na delovnem mestu vas čaka manjše zatišje, ki vam bo odgovarjalo. 

Vaš ključ: Nedolžnost bo opažena!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MAČKA

Spontano se boste soočali z novimi izzivi in preživeli izjemno dinamičen teden, čeprav se boste čez vikend nekoliko umirili in se sprostili od skrbi. Družba prijateljev bo odlično razvedrilo. Samski imate celo odlične možnosti, da se na novo zaljubite. Čeprav ste vi tisti, ki ste vedno pozitivni in nasmejani, vas bodo čustva tokrat prizemljila. Sobota vezanim prinaša nekaj dvomov in nezadovoljstva na ljubezenskem področju. Doma vam še vedno nečesa primanjkuje, da bi bili popolnoma zadovoljni. Potrudite se dokazati, da vam lahko zaupajo, bodite zanesljivi.

Vaš ključ: Javite se, ko vas pokličejo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

ZMAJ

Nekoga idealizirate, čeprav vas bodejo v oči dejstva, ki vam sporočajo, da morda vendarle ni tako kot vi zaznavate. Spreglejte smernice, ki vas postavljajo na pravo mesto in vam obljubljajo več razigranosti. Konec tedna vam prinaša manjšo nevihto in nejasnosti na ljubezenskem področju, kar vas bo malce vznemirilo. Strasti bodo razburkane, vendar se bodo tudi polegle enako hitro kot bodo vzkipele zato se ne obremenjujte preveč. Ne bodite preglasni in agresivni, saj boste nekoga s tem še bolj vznemirili.

Vaš ključ: Prihaja sproščenost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KAČA

Preteklosti ne morete prebuditi, lahko pa v tednu pred vami izkoristite to razpoloženje za nekaj prijetnih trenutkov v dvoje.  Ljubezen bo zelo pomembna, še posebej v sredo. Niste dovolj zbrani, da bi reševali konkretne zadeve, težke situacije vas lahko malce zmedejo, zato boste neko zahtevnejšo delovno nalogo morali ponoviti ali prestaviti za kakšen dan, kar vam ne bo najbolj všeč. Globoko v sebi boste v soboto in nedeljo občutili notranjo moč, ki vas vodi do boljšega počutja.

Vaš ključ: Usoda je na vaši strani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KONJ

Sproščena komunikacija vam bo podarila nove smernice, ki vas bodo popeljale v novo, bolj doživeto in prijetno dogodivščino, ki si jo boste še dolgo zapomnili. Strast bo povezane s simpatično osebo, ki jo že dolgo opazujete. Partner računa na vašo pomoč, zato se čim prej odzovite. Pomagal bo že samo pogovor, saj so vaši nasveti vredni več kot od nekoga drugega. Ne bodite odklonilni, saj bi se lahko risale nevidne ovire v odnosu. Samskim bodo najbolj na kožo pisana nedeljska srečanja, ki bodo od vas zahtevala nekaj prilagajanja in dobre volje. 

Vaš ključ: Nikar ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

KOZA

Odzovite se, vendar nikar od nekoga ne pričakujte preveč. Samski se raje usmerite v nekaj novega, saj močno potrebujete spremembe. V sredini tedna je pravi čas, da povabite nekoga ne zmenek, brez da bi oklevali. Deležni boste harmonije. Vikend bo zanimiv, ker se boste končno sprostili in odmislili težave in blokade iz preteklosti. Zaželeli si boste brezdelja in dobre družbe simpatične osebe, kjer boste lahko takšni kot ste. Zamikalo vas bo tudi nakupovanje, saj boste želeli poudariti svojo lepoto, še posebej to velja za pripadnice ženskega spola. 

Vaš ključ: Nadzorujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

OPICA

Preveč časa ste izgubili v ugibanju, kaj si misli nekdo, ki vam je všeč že nekaj časa. To je nesmiselno zato, ker vam prav nič ne pomaga. Dodatno energijo vam bo vrnila narava ter dolgi sprehodi. V soboto se boste potepali s prijatelji ali simpatijo in ponovno začutili, da se je vaš pogled na svet spremenil. Povežite se z nekom, ki je ves čas nasmejan in naklonjen tudi drugačnim pogledom. Prihaja tudi več poguma, in to prav v trenutku, ko ste nameravali odnehati in pustiti vse skupaj nedorečeno.

Vaš ključ: Razveselili vas bodo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PETELIN

Čustvene odnose boste želeli urediti v drugačni smeri. Med vama se bodo energije stabilizirale in uživali boste v toplih objemih in poljubih. Četrtek vam prinaša zadržanost in hladnost na osebnem področju. Lahko se vam zgodi, da boste nezainteresirani za druženje z nekom, ki vam je v preteklem obdobju zelo odgovarjal. Ukvarjali se boste sami s sabo, analizirali boste čustva in se odločali, v katero smer se podati v prihodnjem obdobju. Po drugi strani bo nedelja v znamenju vznemirljivih presenečenj.

Vaš ključ: Nikar se preveč ne vpletajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PES

V tem tednu vas bo osvajal nekdo, ki bo neiskren, zato se najprej prepričajte, kaj se skriva v ozadju. Samskim se bo zdelo, da se gibljete v labirintu oseb, ki ves čas nekaj želijo od vas in se ne zjasnijo. Vzemite si v petek čas za vse, najprej bo na vrsti urejanje poslov ali dogovor v povezavi z začasno spremembo ali urejanjem doma. Tisti, ki ste bolj dinamični, se boste v soboto vrteli v krogih enako mislečih, kar vam bo še kako pisano na kožo. Zaustavljali se boste tudi pri raznih malenkostih. 

Vaš ključ: Ne komplicirajte po nepotrebnem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

MERJASEC

Poskusite odmisliti svojo trmo, saj vas ne vodi nikamor. Znali si boste vzeti čas zase, reševali boste uganke na življenjska vprašanja, ne samo svoja, ampak tudi od drugih. Vznemirijo vas tako tisti, ki so neresni in počasni, kot tudi dogodki, povezani z zamudami. Poskusite se usmeriti v spodbuden vpliv in bolj optimistično pogledati na lastno življenje. Srečo lahko v nedeljo pričakujete na ljubezenskem področju, vendar šele zvečer, ko boste popolnoma sproščeni. Mnoge zamisli boste uspešno pretočili v nekaj konkretnega. 

Vaš ključ: Ne zanikajte resnice!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

Preberite še: