Kitajski horoskop od 14. do 20. novembra

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

Kitajski horoskop od 14. do 20. novembra (foto: shutterstock) shutterstock
15. 11. 2022

PODGANA

Končno se boste odkrito pogovorili ter spoznali, da vas zaletavost ne vodi v prijetne odnose, ampak le v konfliktne situacije. Če bo nekdo od vas zahteval odgovore, odgovorite razumsko, ne prepuščajte se le čustvenim zaznavam.  Proti koncu tedna boste nekoliko nestrpni, kljub temu bo ravno pravi čas, da storite nekaj pomembnega, dokler ne bo prepozno. Spoznali boste, da vam določene situacije, ki jih doživljate ne ustrezajo več.

Vaš ključ: Zaupajte v ugodno rešitev!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

BIVOL

Ne bojte se iskrenosti, saj vas bo popeljala k želenim odgovorom. Umirjenost je blizu, le prepustiti se ji morate in pustiti, da vas prevzame. Usoda rada preseneča, zato se še posebej v drugi polovici tedna prepustite situacijam, ki bodo vznemirljive. Zdelo se vam bo, da se vse skupaj odvija prehitro. Odločili se boste, da boste večkrat meditirali in se sproščali, saj boste potem veliko bolj jasno razmišljali o svojih odločitvah in pogledih.

Vaš ključ: Usmerite se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

TIGER

Nikar na področju kariere preveč ne komplicirajte, raje v miru prisluhnite sebi in si dovolite da vas rešitve poiščejo, ko bo nastopil pravi čas. Pazite pri pogajanjih, ki so odvisna od preteklih dogovorov. Vse lahko izpade negativno, če se boste zapletali v stvari, ki jih ne morete opraviti dovolj učinkovito za nasprotno stran. Premalo časa vam bo ostalo za sprostitev in uživanje, kar vam tudi v nedeljo, ko boste več časa preživeli doma prinaša nekaj nemirnih misli.

Vaš ključ: Ne tavajte brezglavo sem ter tja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MAČKA

Končno boste bolj optimistični, zato se vam bo nekdo približal in vsekakor imate možnosti za dogovor, ne glede na to, ali gre za srečanje ali poslovno dejavnost. Ne obremenjujte se, če bodo finančna pričakovanja sredi tedna previsoka, saj vas čaka napredek. Nekaj prijaznih besed lahko naredi v domačem okolju konec tedna čudeže. Nikar pa ne obljubljajte nečesa večjega, če že v naprej veste, da vsega, kar vas prosijo, ne boste sposobni izpolniti.

Vaš ključ: Mikale vas bodo ustaljene poti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

ZMAJ

Nekdo ne bo vedel, o čem poteka pomemben pogovor, zato si pripomb ne jemljite k srcu. Preglejte vse skupaj in v mislih obnovite najpomembnejše. S prijetnim srečanjem boste sredi tedna na igriv način popestrili svoj čas. Občudovali boste nekoga, ki ga morda dolgo niste srečali. Konec tedna ostanite predvsem pogumni ter samostojni, tako poslovna kot zasebna zgodba se bo nadaljevala v začrtani smeri, ki bo prebudila dober občutek.

Vaš ključ: Zanesite se predvsem nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

KAČA

Odlično se boste izkazali v komunikativnih dejavnostih. Obdržite čim dlje nivo svojih spodobnosti. Nekoga boste prepričali v svoj prav, čeprav vam bo na začetku poskušal ugovarjati. Finančno stanje bo do konca tedna urejeno, kar vas bo pomirilo. Izkazalo se bo, da ste imeli v pomembni zadevi še kako prav. Radi pokažete svoje dobre lastnosti, saj se znate uveljaviti v vsaki situaciji, tako bo tudi sedaj.

Vaš ključ: Ne vznemirjajte okolice!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KONJ

Trenutno niste dovolj mirni, da bi se pogumno podali v reševanje zahtevne situacije. Svoj naslednji korak nadzirajte, potrpite in počakajte na svoj trenutek. Nikar se ne ustrašite, če bo vse skupaj delovalo zelo naporno. Zanesite se v petek na svoj občutek, saj se lahko ponudi prilika, ki je ne bi smeli zamuditi.  Dogajanje se bo v soboto umirilo, zato boste lahko določene stvari odrinili na stranski tir in se posvetili zadevam, ki ste jih pred kratkim začeli.

Vaš ključ: Prebudite čustva!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra 

KOZA

Na delovnem mestu boste zgradili dobre odnose, kar pa ne pomeni, da boste notranje izpopolnjenji. Nadarjeni, diskretni in zadržani se boste podali v obveznosti. Opazke drugih vam ne bodo prizanesle, posebno na poslovnem področju. Vaša naloga je le, da počakate na bolj ugoden trenutek za pomembno odločitev. V ljubezni prihaja v nedeljo razplet, ki vam bo ugajal, saj nimate časa za predolgo dogovarjanje. Bolj intenzivno se posvetite sebi.

Vaš ključ: Ne trkajte na zaprta vrata!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

OPICA

Nikar ne iščite napak, raje izkoristite praktičnost in sposobnost videti tudi drobne malenkosti in se zbrano posvetite delu. Če boste notranje pomirjeni, boste lahko vse skupaj popeljali do dobrih rezultatov.  Svojo prodornost boste še povečali, če boste opustili negativne kritike.  V soboto in nedeljo boste zelo malenkostni, dovolj vam bo le nekaj izbranih obrazov, ki vas lahko razvedrijo in spravijo v smeh. S premišljenimi koraki boste daleč prišli

Vaš ključ: Dejstva bodo ključnega pomena!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

PETELIN

Nepotrebni izdatki in pomanjkanje pazljivosti vas lahko v sredini tedna močno obremenijo. Odprite oči, preden zbeži vse kar je pomembno mimo vas. Prijazna gesta vas bo usmerila v bolj tehtna izhodišča. Ko boste razmišljali, bo odločitev izredno enostavna, saj boste uporabili svojo intuicijo. V ljubezni bo konec tedna vse skupaj izredno mirno, kar vam bo ustrezalo. Več časa boste posvetili svoji družini in odnosom doma. Nikar pa ne delajte napačnih zaključkov.

Vaš ključ: Zaustavite se pravi čas!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

PES

Iskreno delovanje vam bo prinašalo prave odgovore, ki bodo podlaga za prihodnje odločitve. V družbi bo razigrano, zato vas bodo z veseljem spraševali za nasvete in vas tudi upoštevali. Odgovarjali boste polni energije in inovativnih idej. Odločili se boste za zadevo, ki vam bo pričarala boljše pogoje. Nove priložnosti se bodo pokazale tudi pri financah, zato jih spretno izkoristite. Zahvalite se prodornosti, ki vas bo popeljala k spontanim odločitvam.

Vaš ključ: Poudarjena bo neodvisnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

MERJASEC

Izredno marljivi in aktivni boste, kar se vam bo obrestovalo, ko bo govora o zadevi, ki jo obvladate. Uporabite bolj jasno razmišljanje in vse kar je nerazumljivo boste hitro razumeli. Od vas se bo v petek zahtevalo, da se na področju kariere umirite in počakate na pravi trenutek. Pozornost bo usmerjena predvsem na tiste stvari v življenju, ki so zares pomembne za vas in se lahko razvijejo v smeri gradnje lepše prihodnosti. V nedeljo nikar ne odnehajte prehitro.

Vaš ključ: Ne ustavite se tik pred ciljem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

Preberite tudi: 

Tedenski horoskop od 14. do 20. novembra