Kitajski horoskop od 14. do 20. 6. 2021

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 14. do 20. 6. 2021 (foto: shutterstock) shutterstock
15. 6. 2021

PODGANA

Kar nekaj priložnosti je pred vami, da dokažete, da ste sposobni več kot v preteklosti. Tokrat nimate kaj izgubiti. Priznajte sebi in drugim, da ste pripravljeni začeti na novo. Nekdo vam bo z veseljem prisluhnil in tudi sam želel sodelovati pri novi zamisli. Samski boste tokrat pred odločitvijo, ki prinaša nekaj več ljubezenskih dražljajev. Pripravljeni boste in časa za umik ne bo, ne glede na vaše objektivno razmišljanje. Sprijazniti se morate, da boste v zadnjih dneh tedna nepogrešljivi in da se bo samo z vašo pomočjo rešilo tisto za kar ste se trudili v preteklosti.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

 

BIVOL

Čutili boste, da lahko naredite nekaj, kar si že dolgo želite. Sprožili boste govorice, ki bodo na druge delovale z nezaupanjem. S tem boste odprli mnoge razprave, ki peljejo v zanimivo smer. Vaše ideje bodo prišle do nadrejenih in na vaše veliko veselje jih bodo tudi upoštevali. Deležni boste simpatičnih komplimentov. Z nekom se boste videli še prej, kot ste predvidevali. Tokrat boste imeli dovolj časa, da se mu posvetite. Zaživeli bodo stari načrti, tudi v povezavi z novostmi. Počasi se boste prebili v ospredje.

Vaš ključ: Približajte se resnici!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

 

TIGER

Čutite nekaj strahu, čeprav za to nimate razlogov. Vse boste obvladali, čeprav ob tem porabljate nekaj več časa in energije. V ljubezni je že skrajni čas za spremembo. Preveč ste mirni in čakate, da se nekaj premakne kar samo od sebe, kar se ne bo zgodilo. Tako si utegnete nakopati dodatne težave. Preveč ste navezani na določene situacije in tako izgubljate energijo. Poskusite tudi kaj drugačnega, kar vas bo razvedrilo. Na poslovnem področju lahko konec tedna napredujete, toda počasi, korak za korakom in premišljeno.

Vaš ključ: Počasi in premišljeno!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

 

MAČKA

V določenem okolju preveč pritiskajo na vas in s tem lahko dosežejo nasproten učinek od pričakovanega. Vse poteka bolj stresno, kot ste predvidevali, kar pa nikakor ne pomeni, da boste odnehali. Odpira se možnost za zanimivejši začetek, ki pa bo nekoga očitno presenetil. Pozorno v sredo in četrtek prisluhnite vsemu, kar se dogaja okoli vas. Nadaljuje se ljubezenska ali prijateljska zgodba, ki vas tudi sedaj precej ogreva, čeprav se zavedate, da dolgoročno ni izvedljiva. Začutili boste, da je težavna situacija razrešena, a to je lahko le zunanji videz.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

 

ZMAJ

Sestanki bodo v tem tednu pridobivali na intenzivnosti zahvaljujoč vašemu nastopu. Ne morete se odločiti, posebno glede zadev in vprašanj, ki se nekako vlečejo v nedogled. Vsekakor nagonsko veste, da obstaja več mogočih izhodov, izberite tistega, ki vam je najbližje in ne vsebuje tveganja. Konec tedna vas bodo prevzela čustva, ki bodo tokrat bolj intenzivna kot običajno, kar vas lahko zmede. Nikakor ne morete mimo določenih pravil, ki vam jih postavljajo. Naporno bo tudi v nedeljo.

Vaš ključ: Počakajte na boljšo priložnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

 

KAČA

Težko bo pozabiti na nekaj, kar še vedno odmeva v vaših mislih. Opazili boste, da je prisotnih nekaj dodatnih motečih dejavnikov, na katere nikakor niste računali. Pokažite, da ste samozavestni in da se ne boste ustavili v zadnjem trenutku. Prebudili se boste ravno takrat, ko drugi ne bodo pričakovali akcije. Presenečeni boste nad pozitivnim izidom, posebno če ste skoraj že obupali. Ne zastavljajte vprašanj, za katera že vnaprej veste, da ne morete dobiti pravega odgovora.

Vaš ključ: Vztrajnost bo zelo pomembna!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

 

KONJ

Na čustvenem področju ne boste najbolj razpoloženi, kljub temu se ne vdajajte negativnim vibracijam, ki lahko prikličejo nezadovoljstvo. Bodite bolj zadovoljni s trenutnim dogajanjem. Previdni bodite pri opravkih, ki zahtevajo popolno natančnost. Spomnite se, kaj ste obljubili, saj vam lahko nekdo v nasprotnem primeru zameri. Pojdite konec tedna bolj samozavestno po svoji začrtani poti in le tako ne boste spregledali nobene malenkosti, ki vam lahko prinese nasmeh. Čustev preprosto ne morete nadzirati, kar vas ovira pri sproščenem počutju.

Vaš ključ: Prepustite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

 

KOZA

V tem tednu se pomaknite v ozadje in opazuje ostale, kaj bodo v določeni situaciji naredili. Pred vami je dokaj uspešen čas, v četrtek boste na vrhuncu moči, vmes pa boste poskrbeli za finančno plat. Nekdo vas bo vzpodbudil k napredku. Konec tedna boste bolj izbirčni kot običajno, saj ne marate, da se vam kar koli vsiljuje. Vseeno se lahko bolj potrudite, posebno na čustvenem področju. Čim prej odgovorite na sporočilo. Razmišljali boste o prihodnosti, vendar se boste vanjo usmerjali postopoma.

Vaš ključ: Preverite vse kar je pomembno!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

 

OPICA

V prvih dneh tedna boste spretni in hitro boste našli prave besede, tudi v bolj kočljivih situacijah. Na poslovnem področju se obetajo dobri koraki, ki vas bodo še dolgo razveseljevali. Bolj kot običajno boste odločni in sicer z dobrim razlogom, saj postajate vedno bolj prepričani v dejstva, ki ste si jih zastavili. Pri delu in financah bodite čim bolj natančni, saj vas nekdo opazuje. Konec tedna se vam obeta nekaj več sproščenih pogovorov, tudi z osebo, ki se do zdaj ni želela poglobljeno pogovarjati.

Vaš ključ: Prebudite optimizem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

 

PETELIN

Nehajte toliko kalkulirali in analizirati, saj se vam ne bo tako zaslužek čisto nič povečal. Raje nekoliko odmislite finančne zadeve. Nekateri od vas boste morda ugotovili, da vaša kariera pluje bolj v storitveno obarvane vode. Zdaj lahko dosežete javno priznanje. Pričakovati je, da se boste v petek znašli v situaciji, kjer boste nujno potrebovali močne argumente, da se obranite obtožb, ki vam jih bodo pripisovali. Tokrat je energija intenzivneje usmerjena na tukaj in zdaj, zato lahko vse skupaj doživite silovito.

Vaš ključ: Brzdajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

 

PES

Hrepenite po nežnosti in udobju v obliki ljubezenske privrženosti, kar bo v tem tednu v ospredju.  Težko se boste otresli utrujenosti, ki se vas dotika, zato bi bilo dobro, da naredite nekaj zase. Telovadite, plešite, zabavajte se, skratka, živite življenje. Živci vam bodo konec tedna popuščali, odzivali se boste čustveno. Nagnjeni boste k idealiziranju stvarnosti, ne boste poslušali dobronamernih nasvetov prijateljev. Pričakovanja okolice boste ignorirali in se obračali v svojo smer.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

 

MERJASEC

Začutili boste potrebo po udobju in privrženosti z bližnjimi prijatelji in družino. Priskočite na pomoč s pogovorom in dobro strategijo. Nekaj več nervoze pričakujte v sredo, ko boste primorani dokončati delo, ki se mu zadnje čase izogibate. Sprijaznite se z dejstvi. Ljudje okoli vas bodo zelo trmasti, zato lahko vsak trenutek pride do težav. Premislite preden naredite odločen korak. Razmeroma dobro jo boste odnesli, glede na zaostanek, ki ste si ga privoščili na finančni plati.

Vaš ključ: Razmislite o pomembnih dejstvih!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

Poglejte si še: