Kitajski horoskop od 16. do 22. 12. 2019

17. 12. 2019
Deli
Kitajski horoskop od 16. do 22. 12. 2019 (foto: Unsplash.com)
Unsplash.com

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

PODGANA

V prvih dneh tedna vas bo presenetila zanimiva novica. To bo prijetno nadaljevanje že znane zgodbe. Najprej boste ravnodušni, potem pa boste z veseljem sprejeli nove energije. Službeno se bodo zadeve sredi tedna končno uredile, a kljub temu ne boste smeli pretiravati z navdušenjem. Ljubezenska zgodba se vam bo zdela izredno zanimiva, a sprostili se boste šele, ko boste konec tedna prejeli dokaz, da ste ljubljeni. Pričakujte tudi povečano vitalnost!

Vaš ključ: Sproščenost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

BIVOL

V tem tednu boste imeli odlično priložnost, da se izpostavite. Vsekakor najprej pokažite, kaj nameravate storiti, da se ne boste osmešili. Vaši dogovori bodo sredi tedna uspešni, tudi s sodelavci se boste ujeli. V zadnjih dneh tedna bo vezanim bivolom partner izpostavil pomembno zadevo, na katero tokrat ni potrebno takoj odgovoriti, potrebovali boste čas za razmislek. Približajte se svojim skritim željam.

Vaš ključ: Prihaja uspeh!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra 

TIGER

Zgodbo, ki se je začela v preteklih dneh boste popeljali do zaključka, vendar se bo potrebno tudi prilagoditi. V ljubezni nikar toliko ne komplicirajte, raje se predajte brez odvečnih zadržkov in dovolite spontanim energijam, da vas objamejo. V soboto in nedeljo boste sanjarili o romantičnih podvigih. Raje zberite pogum in ljubljeno osebo povabite na prijetno decembrsko rajanje, ki bo razveselilo oba.

Vaš ključ: Prebudite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

MAČKA (zajec)

V teden, ki je pred vami se boste zaradi decembrskih energij podali razpršenih misli in nekoliko zmedeni. Preveč boste zaposleni s svojimi težavami, da bi opazili, kaj se dogaja v vaši okolici. Nekdo vas bo poskušal v nekaj prepričati. Dobro premislite in pretehtajte vsako hitro odločitev. Ne verjemite praznim besedam, saj bi vas lahko popeljale le v težavno situacijo in zablode. Samski se boste veselili še posebej v nedeljo, ko prihaja strasten val.

Vaš ključ: Nove priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

ZMAJ

Teden, ki je pred vami, vam kljub številnim decembrskim zabavam prinaša zbranost in odločnost na vseh področjih. Ujeli boste odlično rešitev za vaše probleme, navdih pa boste poiskali tam, kjer se bo veliko dogajalo. Na sredini tedna pričakujte na ljubezenskem področju bolj realno sliko, ki vas lahko malce zmede. Čas je, da se spustite na trdna tla in prenehate živeti v sanjah. Razbremenili se boste šele v nedeljo, ko prihaja nov val dogajanja.

Vaš ključ: Umirjenost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

KAČA

Začetek tedna vam na področju dela prinaša manjšo nevihto. Strasti bodo potovale pospešeno, vendar se nekako ne boste znašli v teh energijah. Ne bodite preveč arogantni, saj boste nekoga s tem razjezili. Vzpodbujal vas bo nekdo od sodelavcev, ki vas usmerja v odločnost. Za prekinitev odnosov tokrat ne bo ravno najboljši čas, zato se poskusite tokrat zadržati in morda poskusiti zadeve rešiti oziroma razčistiti, če je to v vaši moči.

Vaš ključ: Zberite svoje misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KONJ

Teden vas bo vabil, da odidete ven na zrak in prenehate z ležernim delovanjem. Namesto miru, po katerem hrepenite, pričakujte drzno pogovarjanje in usmerjanje. Skratka ne bo in ne bo šlo v takšni smeri, kot ste si jo zastavili. Na ljubezenskem področju vas konec tedna čakajo prelomnice, ki bodo od vas zahtevale veliko mero samozavesti. Tudi samskim se obeta več druženja, saj boste veliko bolj sproščeni in pripravljeni na nove dogodivščine, ki se bodo nizale še posebej v krogu vaše že najljubše družbe.

Vaš ključ: Ostanite zvesti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KOZA

Več sreče in energije pričakujte v sredini tedna. Med druženjem ostanite čim bolj previdni, vaši sogovorniki bodo nezaupljivi. Tokrat so neogibni konkretni dokazi, zato jih zberite in predložite. V ljubezni pa boste nekako neodločni. Vezani, v partnerstvu se vam vse zdi idealno, vendar bodite previdni, da vas to ne bo zapeljalo. Samski, če se ozrete na prejšnje razmerje, se lahko prijetno zamislite. V nedeljo ne boste takoj dosegli tistega česar si boste želeli. 

Vaš ključ: Bodite samozavestni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra 

OPICA

Teden bo za vas nekoliko neobičajen. Prvi dnevi bodo obarvani z manjšimi konflikti in nesporazumi. Včasih bo res težko razumeti partnerjeve misli ali občutke, vendar naj ne bo to razlog za slabo voljo. Pomembno bo, da ohranite obojestransko zaupanje in skladnost v ljubezenskem odnosu. Samske čaka neobičajna ljubezenska romanca, ki jo boste sprejeli z navdušenjem. Zadnji dnevi v tednu pa bodo bolj naklonjeni tudi željnim zabave.

Vaš ključ: Strastni trenutki!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PETELIN

Teden bo vsekakor zelo primeren za nove ljubezenske projekte zgodbe. Toda tokrat ne bo šlo vse po načrtih, ker vam bo ponagajal nekdo od znancev s svojimi govoricami. Počakajte na boljše čase, ko boste imeli veliko več priložnosti! Tisti, ki ste v daljši vezi boste konec tedna delovali sproščeno in ustaljeno. Nedelja bo namenjena direktnim pogovorom, ki bodo obrodili dobre sadove in vas zopet zavrteli na višje mesto.

Vaš ključ: Pohitite, da vas ne prehitijo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PES

Poskusite v tem tednu, ko bo vse skupaj bolj nejasno obvladati svoje sume, ki vam le škodijo. Držite se le tistega, v kar ste prepričani in se čim bolj oddaljite od raznih ugibanj. Nujno potrebujete več počitka in spanca, saj boste lahko le spočiti uspešno premagovali vsakodnevne izzive. Ljubezen bo konec tedna obarvana s prijetnimi odtenki, ki bodo vključevali tudi romantično noto. Izražali boste dostojnost in spoštovanje.

Vaš ključ: Usmerite se k zaslužku!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MERJASEC

Teden, ki je pred vami, prinaša ljubosumje na ljubezenskem področju, saj boste žareli, kjerkoli se boste pojavili. Če bi se lahko v miru pogovorili, bi lahko diplomatsko rešili vse zaplete. Bolj pozorno poslušajte, manj komentirajte. Čustva v drugi polovici tedna ne bodo igrala pomembne vloge, sposobni jih boste imeti pod kontrolo, zato boste delovali veliko bolj lahkotno in sproščeno, seveda v družbi svoje ljubljene osebe.

Vaš ključ: Ne bojte se napredka!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

Poglejte si še: Zimski solsticij 22. 12. – edino pravo novo leto