Kitajski horoskop od 17. do 23. 8. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 17. do 23. 8. 2020 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
18. 8. 2020

PODGANA

Dovolj bo le, da naredite kar ste nameravali, vendar brez odvečnih pripomb, ki lahko nekoga, ki sodeluje z vami le še zmedejo.  Do petka boste imeli manj energije. Vse se bo odvijalo bolj megleno, brez posebnega poudarka. Pomembno je, da se poglobite vase, nikar pa ne  povejte vsega, kar si boste mislili, še posebej če veste, da neka oseba tega ne želi slišati. Morda ne boste imeli prav, zato se najprej prepričajte, preden boste konkretno ukrepali. Morda se celo zaljubite ali zapletete v prijetno razmerje.

Vaš ključ: Prepustite se dogajanju!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

BIVOL

Val optimizma se počasi zmanjšuje. Pričakovanja in zahteve drugih bodo konkretna, samo s kimanjem z glavo ne boste naredili ničesar. Na finančnem področju boste v sredo naleteli na manjše nesporazume. Nikar si ne sposojajte prevelikih zneskov, saj bi si s tem nakopali težave. Čas je, da obrnete novo stran v življenju in prenehate iskati krivca za vse. Vaš spomin in koncentracija bosta v petek na višku. Začnite delovati z najtežjo zadevo, da vam ne zmanjka časa.

Vaš ključ: Ne ustavljajte se po nepotrebnem.

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

TIGER

Držali se boste rekla, da se izgubljena priložnost nikoli ne vrne, zato boste hodili okoli z dvignjeno glavo. Spoznali boste, da je škoda živcev in energije za razmišljanje o vsem, kar bi lahko šlo narobe. Malo več optimizma vam bo od četrtka dalje, ko boste bolj spontani prišlo prav. Veliko manj se boste obremenjevali z finančnim področjem, zato lahko ujamete dobre možnosti za zaslužek in jih tudi speljete do konca. Nedelja bo primerna za daljši izlet v neznano.

Vaš ključ: Pogum bo vaš zaveznik!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

MAČKA

V torek se boste vezani posvetili ljubljeni osebi in jo znali na prijeten način očarati še bolj, kot je vajena. S svojim optimizmom boste nadaljevali pot tudi skozi teden, ko se vam bo zagotovo zgodilo na ljubezenskem področju vsaj nekaj lepega in vznemirljivega. V soboto boste bolje pripravljeni, zato nikar ne obupajte. Nadaljujte tudi načrte v povezavi z nečem, po čemer hrepenite že nekaj časa, potrebno bo tvegati. Osvobodite se skrbi, ki vas le bremenijo.

Vaš ključ: Nikar se ne držite nazaj!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

ZMAJ

Privoščite si več dogajanj in nič vam ne bo pretežko, saj ste na dobri poti, da čim prej dosežete svoje zastavljene cilje. Pomembno je, da ostanete osredotočeni na tisto, kar vas v resnici veseli. Na področju prijateljskih odnosov potrebujete več dokazov. Priložnost za boljši zaslužek bo prišla kot naročena, kar vas bo prijetno presenetilo. V nedeljo, ko boste bolj samozavestni in temperamentni, se bo z vami težko pogajati, kar bo okusil tudi partner, ali vaša simpatija. 

Vaš ključ: Posvetite vikend ljubezni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KAČA

Mogoče boste imeli v prvih dneh tedna celo srečo, da se rešite iz negativne finančne situacije, v kateri ste se znašli. Niste nezmotljivi, čeprav to težko priznate, posebno v navzočnosti nekoga od starejših ali nadrejenih. Pri poslovnih pogajanjih več poslušajte in manj govorite. Tokrat morate popustiti, če si ne želite nakopati zamer. Težko bo, vendar ostanite odločni do konca. Kmalu se bo izkazalo, da je bilo tako najboljše. Začnite se nekoliko več gibati, ni še prepozno da nadoknadite, kar ste zamudili. 

Vaš ključ: Prisluhnite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KONJ

S pogovorom boste v tem tednu rešili marsikaj, vendar le, če boste pripravljeni razkriti svoje dvome. Pritoževali se boste nad nepraktičnostjo drugih, vendar nanje tokrat ne boste mogli vplivati. Denar bo odtekal, kar vas bo po eni strani razjezilo, po drugi strani pa se boste lažje usmerili v akcijo. V partnerskih odnosih se bodo zadeve v zadnjih dneh tedna začele urejati, saj boste malce bolj zbrani in premišljeni, kar bodo opazili tudi ljudje v vaši okolici.

Vaš ključ: Zbranost bo vaše vodilo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

KOZA

V dneh pred vami boste žareli kot že dolgo ne. Pri finančnih podvigih se zanašajte na intuicijo, ki vam bo prišepnila, da bodite bolj premišljeni. Tudi drugače ste lahko uspešni. Dvignili se boste nad povprečje in poskrbeli, da se bodo stvari obrnile na bolje. Poskrbite, da bodo vaši znanja lačni možgani neprestano zaposleni. Nujno si vzemite v nedeljo trenutek zase in pojdite v spletno klepetalnico. Za izredno trezno razmišljanje in dejanja, ki so vam v ponos, drugim pa za vzgled, zaslužite vse pohvale.

Vaš ključ: Dovolite si novosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

OPICA

V sredini tedna za vsak slučaj takoj preverite vse račune, da se boste lahko pravočasno pritožili, če bo karkoli narobe. Nekdo vam bo dal vedeti, kdo ima v resnici moč, kar vas bo razjezilo, vendar mu tega nikar ne pokažite. Če ste do sedaj videli in slišali samo sebe, se boste morali naučiti popustiti ali celo podrediti, kar vas bo postavljalo pred nove izzive. Na preizkušnji bo čut za prilagajanje, ki si ga boste razlagali po svoje. Nikar preveč trmasto ne vztrajajte pri svojem.

Vaš ključ: Prilagodite se razmeram!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PETELIN

Prihaja turbulenca na področju financ. Brez sicer ne boste ostali, a vas bodo nepotrebni stroški postavili na realna tla. Napet in naporen čas je pred vami, saj boste največkrat odvisni od drugih. Ni je stvari ne svetu, ki bi vas lahko spravila v bolj slabo voljo, kot je trenutno dogajanje. Ves čas boste razmišljali, kako bi prišli do denarja. Nikar se preveč ne zanašajte na ljudi okoli sebe. V nedeljo se boste končno posvetili bolj ugodnim vibracijam ljubezni.

Vaš ključ: Odkrijte nekaj lepega!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PES

Finančno motivirani boste dajali vse od sebe, vendar bodite bolj previdni in se umirite.  Proti koncu tedna boste nekoliko počasnejši, morda namenoma nočete spregledati glede določenih stvari, ki so več kot očitne. Imate veliko več dobrih zamisli kot ljudje v okolici. Prav kmalu se bo pokazalo, kaj si kdo misli in kaj namerava. Če bi prehitevali, bi se znašli sredi nenavadne situacije brez mogočega izhoda. Nekoga boste prosili za določeno vsoto denarja in ga tudi dobili.

Vaš ključ: Naj vam ne bo nerodno prositi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

MERJASEC

To, kar se vam bo dogajalo, ne bo ravno zarota proti vam, ampak posledica neljubih okoliščin in vaše drznosti. Ne zapletajte se v nepotrebne spore.  Ni preprosto in ne pri roki, a v tem je vendar trik. Ne boste zadovoljni, dokler se ne boste lotili nečesa, kar je res zahtevno, za kar resnično ni gotovo ali se vam lahko posreči.  Partner ni pozabil na vse užitke tega sveta, naj vas to pretirano ne skrbi. Prav kmalu boste doživeli prijetno ljubezensko presenečenje. 

Vaš ključ: Ne sprašujte v nedogled!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

Preberite še: