Kitajski horoskop od 18. do 23. 7. 2017

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 18. do 23. 7. 2017, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 18. do 23. 7. 2017 (foto: profimedia) profimedia
18. 7. 2017

PODGANA

V obdobju pred vami se vam obetajo takšne in drugačne spremembe. Zdrav način življenja in pozitivno mišljenje bosta dobri popotnici za napredovanje na več področjih vašega življenja. Seveda boste svojo srečo iskali v delu in delovnih obveznostih, ki vas lahko tokrat tudi nekoliko vznemirijo. Pomembno bo, da naredite načrt in se razrešite tistih vzorcev, ki vas tako zelo bremenijo in onemogočajo pred napredkom. Konec tedna vam prinaša sprostitev. Čas bo vplival na vaša čustva, težko se boste popolnoma sestavili, še posebej vezani.

Vaš ključ: Ne ozirajte se na druge!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča 

BIVOL

Vaše besede odmevajo in to vam je zelo všeč, saj radi poudarjate svoje zamisli in se postavljate v ospredje. Bolj popazite na zdravje, vsekakor se lahko odločite za nekaj več športnih dejavnosti. Oseba, ki ste jo nedavno spoznali, vam ne bo šla iz misli. Občutek vam govori, da ni ravno najbolj nedolžno bitje na svetu, vendar je po drugi strani tudi zelo privlačna. Prepustite se ugodnemu vplivu, ter si ne dovolite, da bi nekdo manipuliral z vami. Posel in finance bodo v mejah normale, kljub temu pa se lahko pojavi nekaj napetosti, ko si boste dolgoročno planirali določene zadeve.

Vaš ključ: Prebudite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

TIGER

Pred vami je naporna prva polovica tedna, v kateri se boste morali resnično izkazati, ne da bi pri tem imeli veliko pomoči. Še tisto, kar vam bodo obljubljali, se bo s težavo zgodilo. Trenutno nimate tako trde kože, kot si mislite, marsikaj vas lahko iztiri, saj boste pod vplivom energij, ki se bodo kopičile bolj občutljivi kot po navadi. Še težje pa se boste v odločali, saj bo veliko razlogov za in proti. Dogodek, ki se ga ne boste razveselili, bo otežil vašo komunikacijo, tudi v krogih, kjer se dobro razumete. Konec tedna vam bo najbolj naklonjen na ljubezenskem področju, kjer boste imeli srečo tudi tisti, ki ste samski.

Vaš ključ: Ne komplicirajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MAČKA

Teden, ki je pred vami bo razgiban. Hitro in uspešno se boste odzvali v situacijah, ki od vas zahtevajo razumsko reagiranje in sklepanje, zato pa boste toliko bolj okorni pri čustvenih zadevah. V ljubezni potrebujete takojšen odgovor na svoje dvome, tudi če morda ne bo takšen, kot si ga želite slišati. Vztrajali boste in poskušali na vsak način razčistiti določene zadeve. S prijatelji se boste konec tedna odlično razumeli, saj bodo ves čas pripravljeni na zabavo in razne adrenalinske podvige. Prebudili boste otroka v sebi, kar vam bo omogočilo nov zagon.

Vaš ključ: Ostanite zvesti sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

ZMAJ

Teden vam bo naklonjen, tudi če nimate planiranega konkretnega oddiha. Zrno modrosti bo prineslo zanimive iztočnice napredovanja. Odločili se boste in naredili premik na poslovnem ali finančnem področju. Ljubezenska sreča bo na strani pogumnih in samozavestnih. Obdobje bo prineslo mnogo plodnosti in globokih pogovorov. Razneženi boste in zelo skrbni do svojih najbližjih. Romantičnega namiga pa konec tedna ne boste opazili, vse dokler se ne boste dobesedno zaleteli vanj. Morda bi bilo smiselno bolj odpreti oči in spustiti v svoje življenje nove ljudi.

Vaš ključ: Ne omahujte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

KAČA

V teden vstopate osvobojeni. Osebnostno boste tokrat napredovali. Notranji pogum bo tisti, ki vam bo osvetlil pot in tako se boste morali premakniti korak ali dva naprej. Izgubljeno energijo vam bodo povrnili sprehodi, katerih se udeležite v dobri družbi. Izčrpen pogovor bo tisti, ki vas bo pripeljal do številnih idej in rešitev. Bodite iskreni in veliko lažje vam bo. Na poslovnem področju so vam nakazane številne nove priložnosti, ki se jih nikar ne ustrašite, ampak jih zagrabite, dokler so še vroče, saj se vam kmalu obeta tudi manjši finančni napredek.

Vaš ključ: Umirite svoja čustva!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KONJ

V teden vstopate z novimi energijami. Čaka vas še marsikaj prijetnega, zato ni razlogov, da bi se prevečkrat vračali na stare teme. Preprosto se spomnite enostavnih besed in hitro preidite k novim zadevam, sproščeno in odločno. Čas, ki je pred vami bo prinesel mnogo pozitivnih priložnosti. Tokrat vas bo spremljala simpatična energija in tako bo v ljubezni val prijetnosti. Na pomoč vam bodo priskočili prijatelji, ki vas bodo bodrili. Njihova ugodna komunikacija vam bo omogočila hitrejši napredek, več motivacije ter vztrajnosti.

Vaš ključ: Postavite se zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KOZA

Prihajajo spremembe, ki jih še niste pričakovali tako hitro. Zaradi nepričakovanih preobratov boste morali stvari končati veliko prej, kot ste pričakovali. Če ne boste samozavestni in zahtevali popolnosti za vsako ceno, lahko dosežete prav lepe rezultate ne glede na pomanjkanje časa. Če pa boste podlegli stresu, si boste po nepotrebnem škodili, zato ostanite uravnovešeni. Na ljubezenskem področju vas bo v prvi polovici tedna spremljala situacija, ki bo še dodatno otežila določene relacije z osebo, ki vam veliko pomeni, vendar z njo ne najdete skupnega jezika.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

OPICA

V prvi polovici tedna sledijo odločitve, ki pa jih verjetno niste načrtovali. Globoko v sebi boste naredili trden sklep in se ga držali. Uvideli boste povezavo med duhovnim in materialnim svetom in to bo rešitev. Partner bo tokrat počakal, da boste vi tisti, kateri boste naredili spremembo. Na delovnem mestu bo zelo pestro, saj vas čakajo obveznosti, ki vas lahko povozijo, če se ne boste dobro organizirali. Prijetna in vznemirljiva situacija vam bo pričarala več iskrenosti in razigranosti na čustvenem področju. Zadovoljni boste.

Vaš ključ: Bodite bolj odločni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PETELIN

V prvi polovici tedna se boste odlično počutili. Pozitivna energija na področju doma, vam bo vlila zaupanje in zadovoljstvo. Z eno besedo boste doma sijali in tako se bodo drugi v vaši družbi dobro počutili. Z ljubljeno osebo lahko najdete določen navdih in kreativnost. Prišli boste do zaključka da ste zadovoljni in da v svojem življenju na ljubezenskem področju ne potrebujete nobenih dodatnih dogodkov. Na delovnem mestu bo pestro in zanimivo. Previdno z denarjem, saj se lahko ujamete v past, ki vam jo bo tokrat nastavil izjemno spreten trgovec!

Vaš ključ: Upoštevajte nasvete drugih!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PES

V prvi polovici tedna boste začutili napredek. Počasi se pomikate v boljše obdobje, ko se boste lažje odločili kako naprej. Nekdo, ki ga spoštujete se počasi umika od vas, kar vam ne bo najbolj všeč.  Morda se morate bolj postaviti zase in zahtevati tisto kar vam pripada. Na čustvenem področju se vam obetajo nove, vznemirljive energije. Samski se boste z veseljem podali v novo družbo in se z nekom začeli spogledovati na prijeten način. Tisti, ki ste pred kratkim prekinili razmerje, se boste pobrali in se usmerili v nov način življenja, ki vam bo zelo pisan na kožo. Nikar si ničesar ne očitajte.

Vaš ključ: Ne obremenjujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MERJASEC

Izkoristite vsako priložnost, da bi se pozanimali glede prihodnjih obveznosti, ki vas čakajo za vogalom. Le tako ne boste več pod pritiskom. V ljubezni ste manj optimistični kot sicer, saj nekoga preprosto ne razumete.  Ne iščite ljubezni tam kjer je ni, saj boste samo razočarani. Pomanjkanje zbranosti bo krivo, da se vam bodo dogajale ravno tiste napake, ki ste se jim želeli izogniti. Poskušajte upočasniti tempo in si na glavo nikar ne nakopljite množice novih obveznosti. Raje se sprostite v družbi ljudi, ki vas spravljajo v dobro voljo. Zaradi nakopičenih obveznosti so konec tedna možni manjši glavoboli.

Vaš ključ: Varujte se neiskrenosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra