Kitajski horoskop od 18. do 23. 9. 2018

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 18. do 23. 9. 2018 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
17. 9. 2018

PODGANA

 Natančnost bo v prvi polovici tedna tista, ki vas bo spremljala na vsakem koraku. Nič hudega, kajti znašli se boste odlično in presenetili celo sebe. Še en dokaz več, da zmorete več in da se vam vodstvene vloge zelo podajo. Poslovno potovanje v sredini tedna dobi poseben pomen, s podpisano pogodbo v žepu boste izkoristili preostali čas za kavo. Na ljubezenskem področju boste najbolj prodorni v zadnjih dneh tedna, ko vas bo spremljala družba nekoga, ki prinaša več energičnosti.

Vaš ključ: Spoštujte drugačnost!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: oranžna

BIVOL

V prvi polovici tedna se izogibajte hrupu in stresu, ki vas spremljata na poslovnem področju, saj boste malce bolj občutljivi. Bodite močni in sprejmite odločitev, o kateri že dolgo razmišljate. Vsem ne morete vedno ugoditi, zato se niti ne trudite, saj to od vas zahteva preveč časa in energije, ki bi ju lahko porabili veliko bolj učinkovito. V drugi polovici tedna vas bo razganjalo od energije. Uživali boste v dinamičnih aktivnostih, saj boste pri miru le stežka zdržali. Za partnerja boste pripravljeni veliko narediti.

Vaš ključ: Ne bodite napeti!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: zelena

TIGER

V prvi polovici tedna lahko naravnost zaživite in se zopet prebudite iz mračnih trenutkov. Energije in volje boste imeli na pretek, delo pa opravljali z največjo lahkoto. Vaše pozitivno razmišljanje in sproščen odnos pripomore tudi k boljšemu počutju v službi. Spremembo bo opazila tudi prijetna oseba, s katero delita delovni prostor. Nerazdružljiva bosta in računate lahko tudi na kakšno zanimivo povabilo, ki bo po dolgem času ponovno prebudilo vaša čustva in vas popeljalo v boljše obdobje, polno dogajanja.

Vaš ključ: Ne prehitevajte dogodkov!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: rožnata

MAČKA

V prvi polovici tedna boste poskrbeli za pestrost dogodkov in vse, kar bo imelo pridih dogajanja. Organizacijsko se lahko izkažete kot dober poznavalec terena in pod vašim vodstvom do težav preprosto ne pride, ker boste predvideli tudi minimalne podrobnosti in možne zaplete. Z izbrano ekipo delujete uglašeno brez odvečnih besed. Ljubljena oseba bo žarela od ponosa, še posebej v drugi polovici tedna, ko se bosta končno lahko pogovorila o pomembnih zadevah in spremembah, ki vama bliskovito sledijo na poti.

Vaš ključ: Bodite bolj realni!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: bela

ZMAJ

Začetek tedna bo zelo miren in obarvan s tišino. Izkoristite ga za delo in si uredite vse poslovne zadeve, ki že dlje časa stojijo na vaši mizi, vi pa jih spretno ignorirate. Prispelo bo pismo z zanimivo vsebino. Najprej boste malce nejeverni, pozneje pa vam bo jasno, da je prišlo res ob pravem trenutku. Nikar ne tehtajte v nedogled. Tudi v drugi polovici tedna boste optimistični. Odločitev, da prosti čas izkoristite za ustvarjanje, bo pohvalno sprejeta med domačimi. Tečaj tujega jezika in razne delavnice z alternativno vsebino vam bodo v zabavo.

Vaš ključ: Zaustavite slabe misli!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KAČA

Utrnile se vam bodo zamisli, ki zahtevajo takojšnjo realizacijo. Naredite premik, s katerim odlašate že nekaj časa. Vaše ideje bodo sicer naletele neodobravanje s strani drugih, kljub temu pa poskusite nekoliko tvegati, morda se vam obrestuje kasneje. Čustvena zrelost bo dosegla vrh, kar pomeni, da se boste odločili v pravi smeri zase. Odločitve bodo nujno potrebne, zato se jim nikar ne izogibajte. Ustvarite si realen pogled na nastalo situacijo in lažje vam bo. Samski pojdite v večjo družbo in se zabavajte, saj vas čaka nekaj razburljivega.

Vaš ključ: Približajte se bistvu!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: zelena

KONJ

Določenih zadev še niste razčistili, zato bodo prvi dnevi tedna nekoliko bolj pesimistični. Na trenutke boste žalostni in težko vas bo razvedriti. Nečesa se predolgo oklepate in o tem raje razmislite. Morda morate samo spremeniti svoja stališča. Zaradi mirnega dogajanja boste pogosto zasanjani. Vzemite si čas tudi za počitek. Če morate storiti nov korak, se čim prej podajte v to smer, saj se lahko možnosti za uspeh zmanjšajo že v kratkem času. Zadnje dni v tednu boste z veseljem namenili prijateljem, ki že nekaj časa hrepenijo po vaši družbi.

Vaš ključ: Ne bodite ljubosumni!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: bela

KOZA

V prvih dneh tedna se bodo uredile določene nevzdržne razmere, ki bodo omogočile, da se bodo vaše finančne obveznosti uskladile. Čutili boste zadovoljstvo, ki pa ne bo dolgo trajalo. Ob koncu tedna boste zelo nervozni in vaš um bo preobremenjen ter na trenutke nekoliko zbegan. Veliko se boste družili z ljudmi, kar bo koristilo tudi vašemu notranjemu občutku. Nekoliko bo vaše delo zmotilo tudi manjše ljubezensko hrepenenje. Zato boste tudi pri delu manj zbrani. Pojdite v naravo, kjer boste spoznali preproste energije, ki vam bodo dolgoročno koristile.

Vaš ključ: Dovolite si ljubiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

OPICA

V teden se boste podali navdušeni in osvobojeni. Vaš videz vam lahko še poveča vašo samozavest in vzbudi nove navdihe, proti katerim se boste z veseljem pomikali. Poleteli boste iz svojega oklepa, ki je nastal kot rezultat vaših omejitev. Kreativnost vam bo pomagala, da se boste osvobodili blokad in čutili v sebi čudovito harmonijo. Tudi na čustvenem področju se vam obetajo lepe energije in zlahka boste vnesli v partnerski odnos nekaj optimizma in razumevanja, ki vama bo s partnerjem še kako koristilo. Samskim se obeta zanimivo obdobje.

Vaš ključ: Sledite svojim zamislim!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: rumena

PETELIN

Na začetku tedna boste razdražljivi in potrpežljivost bo pogosto pomanjkljivi faktor. Če imate kakšne fizične težave, si ne zatiskajte oči pred resnico. Doživeli boste manjše osebne spremembe, ki se vam bodo zazdele kot korak nazaj, vendar se bodo učinki pokazali v prihodnosti. Morda se boste konec tedna podali na kakšno pot. Če boste razmišljali o novih možnostih glede svojih čustev ali počutja, boste malce razočarani. Kljub vsemu boste ob koncu tedna zakorakali na pot novi razigrani dogodivščini.

Vaš ključ: Bodite bolj spontani!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

PES

Prvi dnevi tedna bodo hrepeneli po spremembah, vendar vas bo nekoliko zaviralo nenavadno razmišljanje. V drugi polovici tedna boste z vašo kreativno energijo zelo uspešni na delovnem področju. Ne pretiravajte z obveznostmi, da vam ne ponagaja zdravje. Veliko boste načrtovali, ter tudi uresničili. Čeprav bi se vam prilegel počitek, si tega ne boste privoščili. Ponovno boste v nedeljo zelo nemirni, kar bo slabo vplivalo na vaše bližnje in tudi na odnose, ki v zadnjem času niso ravno najbolj skladni. Morda je čas, da se usmerite k bolj intenzivnim spremembam.

Vaš ključ: Zaustavite se pravi čas!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

MERJASEC

V začetku tedna bo vaš um deloval tako podnevi kot ponoči. Toda kmalu se boste umirili in boste bolj celovito razmišljali o svojem življenju, o smislu svojega bivanja, o prihodnosti. V drugi polovici tedna boste zopet bolj težavni in nestrpni. Hitro se boste razjezili. Ker boste razpršeni, boste le težko čutili vsakdanje dogodke. Pogosto se boste temu odločno uprli in se lotili vsega čisto na drug način. Zaupanje boste občutili v zadnjih dneh tedna, ko boste spet igrivo razpoloženi. Prihaja pa tudi vznemirljiva ljubezenska iskrica.

Vaš ključ: Ne prerekajte se!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: temno modra

Poglejte si še: