Kitajski horoskop od 18. do 24. 11. 2019

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 18. do 24. 11. 2019 (foto: unsplash) unsplash
18. 11. 2019

PODGANA

V ljubezenskih odnosih boste v sredini tedna potrebovali predvsem strast, ki vas bo presenetila. Vse se bo dogajalo s pospešeno hitrostjo in zgodilo se vam bo veliko nenavadnega. Veliko spodbude in veselja lahko najdete v družbi prijateljev, naj vas pocrkljajo, tako kot znajo le oni. Odnosi s sodelavci bodo še posebej v petek odlični in v delovnem smislu zelo učinkoviti. Partner bo v nedeljo vneto preizkušal vaš prag tolerance in vam želel dokazati, da ima prav. Vztrajajte pri svojem, ne dovolite drugače.

Vaš ključ: Ne zapletajte se z drugače mislečimi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

BIVOL

Čas je, da obrnete nov list v življenju in pustite tudi drugim, da vam svetujejo kako nadaljevati. Zato ne boste sami nič manj uspešni, ampak veliko bolj sproščeni. Namesto da se jezite in vznemirjate, bo dovolj prava beseda ob pravem trenutku, ki vas bo povzdignila v višave. Tako boste imeli več časa za sproščeno razmišljanje. Ljubezensko razmerje bo konec edna prepleteno z zaupanjem in romantiko. Posebej razumevajoči boste tudi do tistih partnerjevih lastnosti, ki so vas vznemirjale.

Vaš ključ: Sprejmite nove pogoje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

TIGER

Preplavila vas bo prijetna, nova dimenzija, ki bo delovala kot nekaj, kar vas vodi k vrhu. Želeli si boste energijskih spodbud, dobili boste tudi kakšen kompliment. Počasen, zasanjan, celo pasiven ritem vam bo konec tedna še kako všeč. Ne odnehajte prehitro, saj ste šele začeli. V soboto bo prišel trenutek, ko boste zmogli čisto vse. Tudi tisto, za kar do sedaj niste imeli dovolj poguma. Vaši apetiti bodo naraščali skupaj z vašimi ambicijami. Pazite, da se ne boste v iskanju pomoči zapletli v nejasne odnose.

Vaš ključ: Ne bodite naivni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MAČKA

Potrebovali boste več potrpljenja, saj se boste v prvih dneh tedna znašli v dokaj kočljivi situaciji, ki bo od vas zahtevala veliko zbranosti. Obremenjenost, ki jo čutite, vas počasi zapušča. Prijatelji bodo presenečeni, ker boste do njih še posebej prijazni in ustrežljivi. V nedeljo boste romantično razpoloženi in čudovita družba za osamljene duše. Ponovili boste nekaj zanimivih podvigov, obenem pa se vam bodo reševale vaše težave, kar vas bo razveselilo, saj ste v zadnjem času nad njimi že skoraj obupali.

Vaš ključ: Ne prehitevajte dogodkov!

Barva v kateri se boste boljše počutili:

ZMAJ

Izziv bodo v tem tednu novosti, ki se bodo pojavljale ena za drugo. V sredini tedna pričakujte nekaj ljubezenskih težav, ki vas bodo le vznemirile. Počasi se boste zbrali in sestavili. Nekoliko utrujeni boste, ker se vam bo vse skupaj, kar se bo dogajalo, zdelo prenaporno. Naj vas ne moti mnenje nekoga, ki ima vedno občutek da ve več od vas, ter da je nekako nad vami.  Druženje z dobrimi prijatelji bo konec tedna vaša najljubša sprostitev. Skok v neznano vam bo še kako godil.

Vaš ključ: Ne prepirajte se zaradi malenkosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KAČA

Sprijaznite se z dejstvom, da je najboljše, da se najprej znebite starih dolgov in šele nato začnete delovati znova. Strmeli boste k večji odgovornosti. Za vse obveznosti ki vas čakajo si bo treba vzeti malo več časa in se v njih malo bolj poglobiti. Racionalni trenutek, pod katerim ste bili kar nekaj časa, se bo spet začel umikati vaši intuiciji. Želeli si boste bližine partnerja, saj vas bo s svojimi besedami in dejanji sproščal in razvajal. Nedelja bo od vas zahtevala veliko prilagajanja drugim, predvsem prijateljem.

Vaš ključ: Zravnajte svojo držo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KONJ

V prvih dneh tedna boste nagnjeni k pretiravanju. Naložili si boste veliko več dela, kot si ga želite ali ste ga sposobni opraviti. Čeprav bo odločitev dobronamerna, je lahko preveč stresna. Če se boste v četrtek poskušali pogovoriti o pomembnih zadevah, bodite kar se da potrpežljivi. Prevelika pričakovanja vas bodo pripeljala do razočaranj. Vaša prijazna naravnanost bo v odnos vnesla veliko svežine, ki ste jo pogrešali. Spomnili se boste, kako zelo lepo je biti pozoren do nekoga, ki ga imate radi.

Vaš ključ: Prisluhnite tišini!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KOZA

Preveč nakopičenih nalog boste v prvih dneh tedna težko obvladovali. Hrepeneli boste po miru, počasnem tempu in vsem, kar bi lahko napolnilo prazne baterije. Doživljali boste veliko različnih čustvenih izzivov. Na trenutke bo prisotna zmeda, ko ne boste prav dobro vedeli, kaj bi sploh radi. Energije se bodo zdele neoprijemljive, kar lahko zmoti vaš ritem. Izredno dobro se boste ujeli s prijatelji, ki vam bodo tokrat pripravljeni prisluhniti. Kar se tiče čustev je pred vrati zmeda, ki vas bo pripeljala do lepega spoznanja.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

OPICA

Skrbi in razne obremenitve se bodo v prvih dneh tedna pozitivno razpletle, kar vas bo takoj spravilo v boljšo voljo. Zopet boste imeli čas ter energijo za konkretne nakupe. Ko bodo zadeve dosegle vrelišče, se boste o vsem skupaj pogovorili in jih tako premaknili iz mrtve točke. Nenadoma bo za vaše oči vse lažje in lepše. Le v petek boste utrujeni od zahtev, ki jih drugi postavljalo pred vas, ne da bi vas prej karkoli vprašali. Odporni boste za ideje in mnenja, ki bodo bogatila čustva.

Vaš ključ: Ne zapirajte se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PETELIN

Vse se bo v sredini tedna spreminjalo v hipu in ugotovili boste, da nekaj prihaja v vaše življenje naključno. Ne sedite križem več rok, temveč si prizadevajte, da se vam zadeve čim prej udejanjijo. Izrazite se s svojo povečano kreativnostjo, le tako lahko napredujete. S financami boste imeli v petek srečno roko, posebno če ste usmerjeni v večje podvige. Na čustvenem področju vam bo šlo presenetljivo dobro, saj boste pripravljeni na kompromise. Razmišljali boste glede napovedanega srečanja, ki vam povzroča metuljčke v želodcu.

Vaš ključ: Dovolite si ljubiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

PES

Stres na poslovno finančnem področju bo močno vplival tudi na vaše splošno počutje, kar se bo poznalo v pomanjkanju motivacije. Poskrbite za dovolj spanca in zdravo prehrano. Pustite prostor optimizmu, ker bo celo nalezljivo. Resno razmišljate, da osebi nasprotnega spola poveste, kaj ob njej doživljate. Prihaja odlično razpoloženje, zato ne dvomite. Rezervirajte prostor, kjer vas ne bo nihče motil, povabila bo iskreno vesela kot tudi vaše izpovedi. Ljubezen vas bo konec tedna prepričala.

Vaš ključ: Odprite svoje srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MERJASEC

V začetku tedna boste na poslovnem področju precej slabe volje, saj bo nekdo na vsak način hotel pokazati svojo avtoriteto. Poskusite se zanesti le nase, saj boste tako dosegli cilj, ki ste si ga zastavili že nekaj časa nazaj. Strahovi se umikajo, tudi dvomili več ne boste, zato vam bo tokrat veliko lažje, tudi v družinskem okolju. Prijateljsko področje bo najbolj zacvetelo v soboto, ko boste začutili močno željo po druženju in spoznavanju novih ljudi. Odprti boste tudi za drugačnost.

Vaš ključ: Sprejmite nove ideje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri