Kitajski horoskop od 18. do 24. septembra

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

Kitajski horoskop od 18. do 24. septembra (foto: shutterstock) shutterstock
18. 9. 2023

PODGANA

V sredini tedna ostanite predvsem pogumni ter samostojni, tako poslovna kot zasebna zgodba se bo nadaljevala v tisti smeri, ki bo prebudila dober občutek. Odlično se boste izkazali tudi v komunikativnih dejavnostih, zato skušajte čim dlje ohraniti nivo svojih spodobnosti. Nekoga boste prepričali v svoj prav, čeprav vam bo na začetku poskušal ugovarjati. Finančno stanje bo do konca tedna urejeno, kar vas bo pomirilo. Izkazalo se bo, da ste imeli prav. 

Vaš ključ: Ne iščite nesporazumov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

BIVOL

Samozavest, ki bo žarela iz vas, vam prinaša še več prijetnih podvigov.  Bodite bolj pogumni, saj se bodo s tem tudi cilji rešili veliko hitreje. Prihaja možnost, da boste bistveno izboljšali svoj položaj, vendar morate biti previdni, da zaradi prehitrega delovanja ne izgubite taktnosti. Ljubezensko področje bo zelo umirjeno, vendar kljub temu prijetno. Več, ko se boste pogovarjali s tistimi, ki vas obkrožajo, prej boste spoznali, kaj morate pri sebi spremeniti. 

Vaš ključ: Prihaja razbremenitev!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena 

TIGER

Uspešni boste, saj boste uporabili več kreativnosti in prilagodljivosti. Tudi za praktične opravke boste imeli dovolj energije. Preverite pa sredi tedna svoje materialne zmogljivosti, saj prihaja občutek, da ste na nekaj zelo pomembnega pozabili. Lekcija, ki jo morate osvojiti, je, da se je potrebno včasih tudi nečemu odreči. Ubogljivost vam bo čez vikend na področju odnosov zagotovo prinesla napredek in boljše pogoje.  

Vaš ključ: Tople misli bodo pravi čudež!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MAČKA

Dokončajte čim prej vse kar ste si zastavili, saj vas v sredini tedna čaka še nekaj novih nalog. Če ne boste preveč polni sami sebe, bodo vaše sposobnosti spoštovane s strani vseh, ki so za vas pomembni. Presenečali boste z idejami, ki lahko dobijo po tehtnem pogovoru ter premisleku tudi realno obliko. Skušajte v soboto in nedeljo delovati nekoliko bolj počasi in prebujati skrite misli, ki se bodo neprestano prepletale. 

Vaš ključ: Notranje se umirite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

ZMAJ

Veliko previdnosti bo potrebne, ko bo prišlo do odločitev glede zasebnega področja. Če se vam zdi, da se vam ne dogaja veliko in da je vse skupaj enolično, nikar ne bodite tako pesimistični. Ujemite raje nove priložnosti, še posebej tisti, ki ste samski. Zaradi določenega dogodka boste imeli konec tedna na vsakem koraku občutek, da vas postrani gledajo. Prosti čas boste namenili mlajšim. Pazite pa, saj se lahko z nekom od domačih vname resen konflikt. 

Vaš ključ: Izpustite nebistveno!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KAČA

Prijetna čustvena energija bo v sredo, ko se boste ob notranje umirili odlična popestritev, še posebej za tiste, ki ste bolj zadržani. Razmišljanje se bo dotikalo družinskih zapletov. Prebudile in hkrati prestrašile vas bodo težave ter situacije, katere boste začeli reševati bolj zbrano. V nedeljo, ko bodo resne odločitve za vami, boste na psihičnem področju veliko bolj stabilni, okrepilo se bo tudi zaupanje vase. 

Vaš ključ: Ne nasedajte govoricam!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KONJ

Nekaj, kar vas je mučilo se bo postopoma izboljšalo. Končno se bo skoraj vse odvijalo po pričakovanjih, nikakor ne bo dolgočasno, ampak zelo zanimivo. Imeli boste tudi odlično priložnost, da nekomu dokažete, da se je zmotil. Na področju ljubezni se bodo neljube situacije začele umikati, prihaja zadovoljstvo, prav tako se v nedeljo prebuja strast. Samski, sprijaznite se, da lahko tudi vi kdaj koga napačno ocenite. Naj bo to lekcija, ki si jo velja zapomniti. 

Vaš ključ: Bodite potrpežljivi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

Ste si že ogledali naš intervju z angleškim pevcem Sam Garrettom? 

KOZA

Odgovor, ki ga pričakujete bo zamujal. Pri pogovorih z ljudmi, ki imajo avtoriteto izbirajte besede, da si ne zapravite določenih priložnosti. Saj veste, da s silo ne morete ničesar doseči. Vse se bo zgodilo, ko boste pripravljeni, zato se potrpežljivo pomikajte proti cilju. V soboto boste zelo stabilni, zato se boste odlično znašli v kritičnih okoliščinah. Poskusite nadaljevati tudi ko se boste znašli v večji družbi, ki vam najprej ne bo všeč, kasneje pa boste vse skupaj sprejeli. 

Vaš ključ: Prebudite čustva!

Barva v kateri se boste boljše počutili: nebeško modra 

OPICA

Kjer je volja, je odprta pot, zato se izognite čustvenim dvomom in negativnim energijam. Trmo uporabite za to, da prebijete blokade, ki vas ovirajo pred sproščenim delovanjem. Ne razmišljajte toliko o drugih, raje se bolj intenzivno posvetite sebi in prebudite skrite želje. V petek se boste usmerili v zanimive situacije, v katerih bo določena oseba pustila svoj pečat, seveda v pozitivni smeri. Zastavite si spontane cilje, le tako boste manj obremenjeni. 

Vaš ključ: Mikale vas bodo ustaljene poti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

PETELIN

Ne imejte v sredini tedna odvečnih strahov, saj bo stanje, ki vas že nekaj časa ovira pred sproščenostjo ostalo nespremenjeno. V odnosu s prijatelji bo vse odvisno od vas in prilagodljivosti. Prav je da se postavite zase, toda pretirano upiranje v določenih krogih prinaša dolgoročno le napetosti. Nepričakovane finančne spremembe vas lahko v petek za trenutek vržejo iz tira, vendar nikar ne obupajte prehitro. 

Vaš ključ: Ne tavajte brezglavo sem ter tja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PES

Delovali boste z zadovoljnim nasmeškom ter v zgodbo, ki vas čaka vstopili samozavestno. Želeli se boste otresti vsega, kar vam ne ustreza. Pomembno bo, da stopite v ospredje, simpatične priložnosti vas bodo navdušile. V nedeljo si boste privoščili drobno malenkost, ki vas bo prebudila in usmerila v razmislek, da si ne privoščite ničesar zase. Poti bodo tudi v prihodnje odprte, le odločiti se morate. 

Vaš ključ: Usmerite se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MERJASEC

V torek se boste osvobodili težkih vzorcev, zato boste čutili olajšanje. Ne pozabite tudi na svoje zdravje, saj se vam lahko pojavijo občasni glavoboli, ki bodo posledica nerešenega čustvenega stanja. Samski boste morali še nekoliko počakati, zato se namesto da ste nemirni, raje podajte na kakšen izlet, ali pa enostavno uživajte v družbi svojih prijateljev. Ideje bodo v nedeljo boljše kot v preteklosti, deležni boste tudi prijetnih komplimentov s strani nasprotnega spola. 

Vaš ključ: Zaupajte v ugodno rešitev!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

Preberite še: 

Borut Pahor je v tokratni epizodi Mastercard® podcasta navdiha gostil prostovoljnega gasilca Sandija Zajca: