Kitajski horoskop od 19. do 25. decembra

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

Kitajski horoskop od 19. do 25. decembra (foto: shutterstock) shutterstock
20. 12. 2022

PODGANA

Slabega počutja in naveličanosti, ki se vas je dotikala v zadnjem obdobju se boste rešili na preprost način. Vzemite si čas zase ter se povežite z notranjostjo. Na finančnem področju boste imeli največ sreče v petek, ko vas bodo mikali nakupi. Vendar nikar ne pretiravajte, da se ne boste znašli v zagati. Počutje bo v soboto nekoliko nestabilno, zato se izogibajte stresnih situacij. V nedeljo boste bolj sproščeni in pripravljeni deliti svoje misli z bližnjimi.

Vaš ključ: Nove priložnosti!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

BIVOL

Delovati boste morali bolj tvegano, če želite še naprej ostati v igri za velike priložnosti. Tvegano pa naj ne bo povsem brezglavo. Svoj nemir boste spretno preusmerili v delo, hočeš nočeš se boste morali kljub prazničnim vibracijam spoprijeti tudi s tistim, kar se vam je do sedaj upiralo. Čustva bodo konec tedna zelo intenzivna. Nekaj boste rešili povsem drugače kot nekoč, zato bo nekdo močno presenečen nad vašimi dejanji.

Vaš ključ: Pazite na finance!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: bela

TIGER

Dela bo ogromno, kar vas lahko vznemiri, saj že močno hrepenite po preživljanju prostega časa. Glavna stvar, ki jo boste morali imeti v mislih, bo, da se ne izpostavljate na neznanem terenu. Če boste delovali v tej smeri, se vam obetajo dobre priložnosti na področju vlaganja. Nadaljujte tudi konec tedna, ko se boste končno odklopili od obveznosti po ustaljeni poti. Ne imejte v domačem okolju odvečnih strahov, saj bo stanje ostalo nespremenjeno.

Vaš ključ: Sledite ritmu!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: roza

MAČKA

Pričakujte dovolj borbenosti za tisto, kar vam je pomembno, kar bodo opazili tudi ljudje v okolici. V odnosu s prijatelji bo vse odvisno od vas in vaše prilagodljivosti. Prav je da se postavite zase, toda pretirano upiranje prinaša napetosti. Finančno področje bo vsebovalo nekaj stresa. Nepričakovane spremembe vas lahko za trenutek vržejo iz tira. Ljubezen vas lahko v soboto preseneti, zato ne obupajte prehitro. Simpatične priložnosti vas bodo navdušile.

Vaš ključ: Prihaja več strasti!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: vijolična

ZMAJ

Bodite na področju financ malce bolj previdni. Po eni strani veste, kaj bi morali storiti, da nekaj uredite, po drugi pa nimate energije, ukvarjati se z rutinskimi zadevami. Nekdo vas bo navdušil da delate prav, kar bo dodaten razlog, da vas nič ne ustavi. Kjer je volja, je odprta pot, zapomnite si to. Konec tedna pazite s tistimi, ki jim očitno ne morete zaupati, saj bo vsak skrbel predvsem zase. Izognite se čustvenim dvomom in negativnim energijam.

Vaš ključ: Ne obremenjujte se!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

KAČA

Trmo uporabite za to, da prebijete nevidne blokade, ki vas ovirajo pred sproščenim delovanjem. Ne razmišljajte toliko drugih, raje se bolj intenzivno posvetite sebi in prebudite skrite želje. V petek se boste usmerili v reševanje zadev, ki vam kradejo spanec. Na začetku vam bo primanjkovalo energije, nato pa boste dokončali vse kar je v vaših močeh. V nedeljo se bodo dogajale zanimive situacije, v katerih bo določena oseba pustila svoj pečat, seveda v pozitivni smeri.

Vaš ključ: Glejte bolj nase!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KONJ

V sredo in četrtek boste nekoliko utrujeni, priznati si morate, da je za vami nekaj napornejših obveznosti. Nekdo vam bo veliko bolj pri srcu, kot si želite priznati, zato prvi popustite v komunikaciji, ki bo kmalu prešla na drugo stopnjo. Konec tedna ne boste najbolj sproščeni, morda tudi zaradi težav in dvomov, ki jih imate. Vsaj glede dogovora se držite zastavljenega in ne pretiravajte. Poskusite se v domačem krogu zaščititi pred napadom slabe volje.

Vaš ključ: Čakajo vas priložnosti!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: modra

KOZA

Čas je da sprejmete vse skupaj, namesto da bi nenehno razmišljali kaj bi lahko naredili drugače. Prijetno vam bo, še posebej, če ste na začetku nove zgodbe. V ljubezni boste razpoloženi za tveganja in vznemirljive strastne podvige. Delovali boste bolj počasi, a učinkovito, zato se ne bojte za svoj osebni napredek. V nedeljo se boste v domačem okolju prisiljeni soočiti s čustvi in zakorakati naprej na drugačen, bolj odločen način.

Vaš ključ: Postajate bolj samozavestni!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: rumena

OPICA

Nadzirali in analizirali boste svoje finance, kar vam prinaša še več napetosti in strahu pred neuspehom. Pomembno bo, da zaupate vase ter da ne odklanjate možnosti za pomoč. Zaradi močne strasti bo prisotna tudi želja po svobodi, ki pa se tokrat ne bo najbolj skladala z osebnimi prepričanji. Občutljivosti se tokrat ne boste sposobni znebiti. Podajte se v nedeljo svoji pustolovščini naproti. Vezani, delovali boste zelo čustveno.

Vaš ključ: Bodite iskreni!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PETELIN

Določene situacije so vas ves čas postavljale pred preizkušnje in vam jemale tisto, kar vam je veliko pomenilo. Končno boste spoznali, kje je vaša meja. Kljub stabilnosti boste večkrat negotovi, kar bo povzročilo tudi v četrtek in petek nekaj napetosti v odnosih. Potrpežljivost se bo v soboto in nedeljo povečala. Iskali boste globoke odgovore ter globino v medsebojnih odnosih. Pojavilo se bo tudi resno zanimanje za duhovnost, ki pa naj ne bodo vaš beg pred realnostjo.

Vaš ključ: Uživajte v sproščenem vzdušju!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: zelena

PES

Veliko stresa bo povezanega s kariernim področjem, saj ste prepričani, da morate končati vse popolno, brez napake. Ne ustrašite se odgovornosti, saj boste zmožni še več, kot si mislite. Svoboda bo konec tedna ključnega pomena, zato se boste ustaljenim vzorcem zelo težko prilagajali. Največ pritiskov lahko pričakujete na področju družine, kjer bo vsak želel delovati v svoji smeri in izpostaviti sebe v najlepši luči. Privoščite si sproščanje, ki vas bo razvedrilo.

Vaš ključ: Naredite prvi korak!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MERJASEC

Finančne želje bodo izpeljane brez težav, za boljši izkupiček se tokrat ne bo treba pretirano boriti. Poudarjali boste svoje metode reševanja situacij, ki vas ne bodo pustile na cedilu. Pričakujte tudi med odgovornostjo in prostim časom. Nikar ne bodite tako hladni in zadržani, saj vam nihče nič noče. Če ne boste v domačem okolju nič naredili da bi se stanje, ki je prisotno izboljšalo, bo tako tudi ostalo v nadaljnje. Nekdo vam bo pokazal, da vas občuduje.

Vaš ključ: Umaknite se v svoj svet!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: zelena

Preberite še: