Kitajski horoskop od 2. do 7. 1. 2018

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 2. do 7.1. 2018, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 2. do 7. 1. 2018 (foto: profimedia) profimedia
2. 1. 2018

PODGANA

V prvi polovici tedna boste sigurni vase in pripravljeni premikati gore, saj vas spremljajo ugodni vplivi, ki se bodo tokrat dotaknili tudi vaše čustvene plati. Končno boste dobili veliko bolj jasno sliko o svojih željah, kar vas bo še dodatno stabiliziralo. Nekaj časa namenite tudi razmisleku povezanemu s finančnim napredkom. Vedno bolj se vam dogaja to, kar ste si najmanj želeli. Ne ponavljajte napak, saj se potem vedno znova kesate, ker ste se prehitro odprli in nekomu zaupali pomembne zadeve. Zanesite se na lastno presojo. Veliko stvari boste sicer povedali brez dlake na jeziku, kar je nekoliko tvegana poteza, vendar boste zadovoljni.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

BIVOL

Obremenjeni boste z delom, ki vas čaka, predvsem pa z odnosi na delovnem mestu, ki grozijo, da bodo dosegli vrelišče. Četrtek bo poskrbel za bolj pozitivne vibracije in bolj svetel pogled na svet. Počutite se nekako odmaknjeni od vseh. Nikakor se ne morete sprostiti, preprosto razmišljate drugače in od tod občutek, da vas ne morejo razumeti. Miren konec tedna vam bo omogočil intuitivno razumevanje in delovanje v smeri skupnih ciljev. Pokazali boste veliko razumevanja. Z vsemi se boste odlično razumeli. Radi ste svobodni in tega ne boste več razkrivali počasi ali med vrsticami.

Vaš ključ: Pričakujte boljše čase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

TIGER

Nekdo vam preprosto noče odgovoriti na pomembno vprašanje, kar vas bo spravilo v slabo voljo. Morda je najbolje, da preživita manj časa skupaj, kot da bi se prepirala.  Vse, kar je nujno, opravite brez pritoževanja. To je način, ki vam je pisan na kožo in z njim boste pustili dober vtis. Konec tedna se boste pripravljeni celo prilagoditi nekomu, ki vam sicer ni všeč. V nedeljo boste ves čas prehitevali dogodke in želeli čim prej priti do določenih zaključkov. Obremenitve se bodo z vašo pomočjo končno razblinile. Veliko pozornosti bo usmerjeno v vašo okolico. Določeni ljudje se vam bodo zdeli hladni in nedostopni.

Vaš ključ: Okrepite odnose!

Barva v kateri se boste boljše počutili: Karmin rdeča

MAČKA

Nekdo vas bo razočaral ali potegnil za nos. Dokler niso posredi čustva ali finance, se s tem niti ne obremenjujete, takrat pa boste terjali zadoščenje. V ponedeljek in torek boste srečni in neustavljivi, konec tedna se spet porajajo dvomi. Morda je bolje, da počakate in v ljubezni poskusite najti le začasno rešitev. Pri delu se držite natančnih podatkov. Vaša domišljija bo delovala s polno paro, nekoliko manj pa boste dovzetni za namige, ki jih boste v resnici prejemali iz okolice. Nekdo bo želel pritegniti vašo pozornost. Na nekoga boste naredili vtis, kar se bo izkazalo kot odlična poteza.

Vaš ključ: Bodite pripravljeni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

ZMAJ

Od vas bo nekdo pričakoval več, kot ste mu ta trenutek pripravljeni nuditi, a lahko pod pritiskom vseeno popustite. Kot slabo prebavljen grižljaj se vam bo nepremišljena odločitev vedno znova vračala. Ljubezen bo za vas pesem o sreči, seveda pod pogojem, da se boste znali prilagoditi na najboljši možen način. Od srede dalje lahko pridobite več ugodnih poslovnih idej. Zastopajte pozitivno plat, ne negativne. Saj veste, da so stvari velikokrat takšne, kakršne želimo, da so. Ne prikličite slabe volje in strahov le zato, ker ste se sami odločili, da bo tako.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KAČA

Ponujajo se vam stvari, ki vas ne navdušujejo preveč. Za zdaj pa morate počakati. To sicer ne bo trajalo v nedogled. Že v četrtek lahko naredite nekoliko drugačen načrt. Ne obremenjujte se z drugimi, kadar se ne strinjate z njihovim mnenjem. Nikomur ni prijetno, kadar se počuti napadeno, in tudi vi ne boste nobena izjema. Bodite odločni in samozavestni! Počutili se boste, kot da se znova ponavlja situacija iz preteklosti. Če že od nekdaj želite, da bi nekaj naredili drugače, zdaj zgrabite priložnost, ki vam bo ponujena. Nad pomanjkanjem dela in denarja se ne boste mogli pritoževati, a za prav vsak evro se boste mogli boriti.

Vaš ključ: Prepustite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KONJ

Ljubezenske želje postajajo realnost in to bo vsekakor okrepilo vašo skrhano srce. Iskrenost bo na prvem mestu in izkazali se boste na nekoliko neobičajen način. Čim prej se lotite dela, in naredite korak naprej k uresničitvi svojih idej. Tokrat niste v nevarnosti, da vas kdo razjezi. Vaš optimizem je neustavljiv. Prepričani boste vase in vztrajni, kar vam bo omogočilo uspeh, posebno glede izpitov ter ob urejanju bolj zahtevnih nalog ali dokumentov. Ob srečanjih ostanite pozorni na malenkosti in ne zaupajte vsakemu, ki se vam približa. Vse bo odvisno od prvega vtisa, zato se tokrat potrudite, da boste delovali bolj odločno.

Vaš ključ: Ne podlezite težavam!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

KOZA

Na poslovnem področju boste uspešni, posebno če potujete ali posredujete storitve. Imeli boste več sreče kot običajno, kar bo potrebno pravi čas izkoristiti.  Zaman čakate in upate, da se bo kaj spremenilo, če se v resnici še vedno le prepuščate dogodkom in muham osebe, s katero bi bilo nujno potrebno razčistiti in narediti korak. Opravka imate z ljudmi, ki vas lahko zlahka premagajo z besedami ter dejanji. Nimate pravega pristopa, čeprav ste se tokrat odločili, da ne boste odnehali na pol poti. Pazite na podrobnosti, posebno glede finančne zadeve, kjer še vedno ne poznate vsega ozadja.

Vaš ključ: Ne dovolite manipulacije!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra 

OPICA

Čustveni vrtinec bo slabo vplival na vaše počutje in zbranost. Vzemite si čas, ko bo treba stvari preceniti, predvsem pa si namenite počitek, ki bo za vas naredil čudeže, in se manj obremenjujte. Nekaj boste spremljali brez posebnega navdušenja, potem pa ugotovili, da se lahko marsikaj naučite. Razveselilo vas bo zanimivo sporočilo, vaš odgovor naj bo spontan. Napaka, ki jo boste storili v službi, vam ne bo dala spati. Konec tedna bo razmeroma pust in turoben, vendar bosta s partnerjem ali prijateljem kljub temu uživala. Lahko ste zadovoljni, posebno na čustvenem področju, kjer ste na pragu večjih sprememb.

Vaš ključ: Bodite bolj samozavestni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PETELIN

Poskrbeti morate za nekaj, kar vas ne navdušuje preveč in ovira vaš napredek. V sredo vam bo nekoliko lažje, posebno glede odločitve, ki zadeva dobrega prijatelja. Zelo boste zagnani v poslovnih odločitvah. Svojo energijo usmerite v ljubezenske načrte, ki ste jih po zaradi pomanjkanja časa zapostavili. Za trenutek vas bo zmotil nekdo, ki vam ni podoben. Čustva vas zopet presenečajo, saj se dogajajo čudne stvari, ki bodo v vas sprožile nesigurnost. Pripravljeni se boste boriti bolj intenzivno, kar vas bo popeljalo v zadovoljstvo. Zopet se obremenjujete brez potrebe in pravega razloga. Naredili ste vse, da bi izboljšali svojo situacijo, sedaj pa lahko samo še čakate, da se kolo usode počasi zavrti.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PES

Nadaljujte tako kot ste začeli, kar zadeva napovedane novosti, se vam ni potrebno bati. Ostanite diplomatski ter samozavestni, posebno na poslovnem in študijskem področju. Odločili se boste da se začnete postavljati zase. Lahko se vam zgodi, da okolica tega ne bo razumela in najboljše sprejela. Nekdo vas lahko konec tedna očara. V soboto bo v odnosih manj razumevanja, kot ste vajeni običajno. Z nekom preprosto ne najdeta skupnega jezika, zato se raje ustavite, razmislite in šele nato odgovorite. Ne prekinjajte svojih sogovornikov, vedno ko začutite, da je v igri kritika. Zdravje bo nekoliko slabše, sicer pa to lahko pripišete le trenutni utrujenosti in stresu.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MERJASEC

Nekaj, kar že dlje časa ustvarja napetost v vašem življenju, se počasi obrača na bolje ali umika vstran. Energije bodo ugodne za ponovna srečanja, sprave in opravičila. Proti sredini tedna se boste zapirali vase, slabe volje boste in ne boste se počutili najbolje. Dobro se zavedate, kaj je ključno za uspeh, vendar pa vas nekaj ovira pri sami izvedbi tega. Vaš videz odražal vaše počutje. Nasmeh je nakit, ki bi si ga morali večkrat nadeti, saj z njim polepšate trenutke ne le sebi, pač pa tudi svojim bližnjim. Imate dar za delo, ki ga opravljate. Poleg tega vam je v veliko veselje, zato ste polni optimizma in zanosa.

Vaš ključ: Prebudite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

 

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri