Kitajski horoskop od 20. do 26. junija

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si. 

Kitajski horoskop od 20. do 26. junija (foto: profimedia) profimedia
21. 6. 2022

PODGANA

Ne dovolite, da čustvene zaznave vplivajo na pomembne korake na področju kariere. Bodite bolj iznajdljivi, če želite prehiteti konkurenco. Nikakor se ne boste znali popolnoma sprostiti, dokler nekaj pomembnega ne bo rešeno. Nihče ne more brati vaših misli, zato bodite bolj konkretni z vprašanji ki jih zastavljate. V ljubezenskih odnosih ste preveč pričakovali, zato lahko sledi nekaj manjših razočaranj. Vikend posvetite osebnemu razvoju in duhovni rasti.

Vaš ključ: Zmanjšajte pričakovanja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

BIVOL

Če ne boste preostri, bodo vse zadeve rešene v pravi smeri. Presenetili boste z nenavadnimi predlogi, ki lahko predstavljajo nov začetek.  Konec tedna boste zaznali, da potrebujete mir in tišino. Ozrite se nazaj in ponovno razčistite sami pri sebi, zakaj ste se v pomembni situaciji odločili tako, kot ste se. To vas bo pomirilo in ponovno boste pripravljeni na pogovore in prijetno druženje. Nekaj boste začeli gledati v popolnoma drugačni luči kot do zdaj. 

Vaš ključ: Dovolite si čutiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

TIGER

Vse se bo v sredini tedna pozitivno izteklo, posebno ko boste spregovorili o zadevi, ki si jo že nekaj časa želite udejanjiti. V ljubezni pretiravate s prevelikimi pričakovanji in zahtevami. Vse bi radi nadzorovali, toda potem se vedno znova izkaže, da celotna situacija zahteva veliko več prilagajanja. Vse pomembne odločitve naj še počakajo na bolj ugoden čas. Kljub temu pa boste morali pregledati svoje finance in določene stroške prepoloviti ali se od njih posloviti.

Vaš ključ: Ne bojte se drugačnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

MAČKA

Pomembno dejstvo bo obtičalo na pol poti, tudi zato, ker ste neodločni in vas mika preveč zadev hkrati. Odločite se za pomemben korak, posebno če razmišljate o njem že dlje časa. Resnice še ne boste pripravljeni slišati in upoštevati, iskali boste bližnjice, ki pa niso najbolj priporočljive.  Občutljivi boste, zato boste v soboto močno oklevali glede pomembnega pogovora na ljubezenskem področju. Na zadeve poglejte iz različnih zornih kotov in nikar ne sklepajte le na podlagi nekaj besed.

Vaš ključ: Pomembne odločitve!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

ZMAJ

Brez dvomov in predsodkov zavrnite tisto, kar vam ne ustreza, nihče vam ne bo zameril. Ne dovolite, da bi vas preverjali glede nečesa, kar še predobro poznate. Precej zbegani boste, napoveduje se nepopustljivost in izrazita želja, da bi dokazali svoj prav. Ujeli boste različne interese, tokrat podkrepljene z ugodno energijo. Vztrajajte konec tedna pri tem, da se vse napetosti v odnosih razčistijo. Bistveno bo, kako se boste odzivali na spremenjene razmere, ki se bodo nenadoma pojavile. Imejte pripravljen dodatni plan.

Vaš ključ: Prebudite vztrajnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KAČA

Napetost se bo sredi tedna odražala pri vsem, česar se boste lotili, tudi v družinskih odnosih. Upate, da se bodo stvari obrnile vam v korist. Na čustvenem področju boste nekoliko zamišljeni, saj potrebujete sveže izzive, ki niso tako daleč, kot so se zdeli včeraj, pripravljeni boste tvegati in se tudi prilagajati. Za samske kače bo najbolj ugodna nedelja, ko boste bolj samozavestni. Vezani pa lahko pričakujete nekaj priložnosti za romantično delovanje v dvoje.

Vaš ključ: Hrepeneli boste po spremembah!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KONJ

Preveč boste zaposleni sami s sabo, da bi opazili, kaj se dogaja s tistimi, ki vas obkrožajo. Ko bo treba sprejeti pomembno odločitev vas bodo spremljale srečne okoliščine. Ne verjemite pa praznim besedam preveč prijaznega znanca, saj bi vas lahko popeljale le v pogubo. Navdih boste našli tam, kjer boste najmanj pričakovali. Konec tedna pričakujte na ljubezenskem področju izkrivljeno sliko, ki vas lahko malce zmede. Čas je, da se spustite na realna tla.

Vaš ključ: Ne sanjarite preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KOZA

Službena situacija še zdaleč ni tako kočljiva, kot ste nekaj dni nazaj mislili. Več oseb vam stoji ob strani, zato ne analizirajte preveč. Raje začnite razmišljati bolj pozitivno. Družinski člani vam bodo stali ob strani, zato dajte svoje možgane malce na pašo. Vaše domače druženje bo več kot zabavno, pomagalo vam bo namreč pozabiti na določene težave, ki se tičejo finančnega področja. Konec tedna bo nekoliko napornejši, toda pomagajo vam lahko določene izkušnje in prepričanje, da boste vsemu skupaj kos. 

Vaš ključ: Ne obremenjujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

OPICA

Prihaja čas za spremembe na področju kariere. Preprosto naredite to, kar trenutno zahtevajo od vas sodelavci, le tako se bo vse skupaj razvilo v pravi smeri. Z dvignjeno glavo boste premagali splošno napetost.  Tisti, ki ste v resnem odnosu, boste konec tedna uživali v družbi svojega partnerja. Veliko stvari bosta razčistila, ponovno boste začeli zaupati. Odločitve, ki jih boste sprejeli nedeljo, naj zajemajo tudi področje prehranjevalnih navad.

Vaš ključ: Bodite zvesti sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PETELIN

Resnica, ki prihaja v vaše naročje bo nepričakovana in malce neprijetna. Predolgo časa vas že obremenjuje vprašanje, ki ga je treba čim prej rešiti. Ker ni povsem preprosto si boste morali narediti boljši načrt. Nič se ne bo spremenilo, dokler se boste držali v ozadju, zato z resnico čim prej na dan. V nedeljo ne boste popolnoma ravnodušni do osebe, ki se vam je očitno vtisnila v srce, ne glede na dogajanje, ki vam ne bo najbolj všeč. Varčujte z energijo in ostanite zvesti sebi.

Vaš ključ: Postavite se v ospredje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PES

Na čustvenem področju pričakujte sredi tedna manjšo nevihto. Zaznave bodo razburkane, dokler ne boste o njih iskreno spregovorili. Za prekinitev odnosov tokrat ni najboljši čas, zato se poskusite tokrat zadržati. Nikar ne bodite presenečeni, če se bo teden končal z nepredvidenimi spremembami. Zlahka boste uresničili svoje želje, saj boste veliko bolj sproščeni, kot v preteklih dneh. Skušajte biti več sami, obdani s svojimi mislimi.

Vaš ključ: Počakajte na pravi trenutek!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MERJASEC

Nekdo vas bo ves čas opazoval, vi pa se boste spraševali, čemu. Ne belite si glave, saj nimate dovolj energije, čas bo naredil svoje. Novosti vas lahko prebudijo, ter tudi prijetno presenetijo, pazite pa, da ne boste pozabili nečesa, kar je za vas zelo pomembno. Ljubezenska čustva bodo najbolj intenzivna v soboto, ko boste pripravljeni na strastno dogajanje. Nedeljo boste posvetili gledanju filmov in nadaljevank, ležerno in sproščeno.

Vaš ključ: Ne ozirajte se na druge!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča