Kitajski horoskop od 20. do 26. marca

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

 
Kitajski horoskop od 20. do 26. marca (foto: shutterstock) shutterstock
21. 3. 2023

PODGANA

Vse se bo spreminjalo v hipu, zato ne bodite presenečeni, da nekaj prihaja v vaše življenje naključno. Ne sedite križem več rok, temveč si prizadevajte, da se podate v akcijo. Izrazite se s svojo povečano kreativnostjo. Na čustvenem področju vam bo šlo presenetljivo dobro, saj boste proti koncu tedna pripravljeni na kompromise. Poskrbite za dovolj spanca in zdravo prehrano. Pustite prostor optimizmu, ker bo to tisto, kar vas lahko izvleče iz primeža slabega počutja.

Vaš ključ: Odločite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

BIVOL

Nekaj, na kar vas bodo opomnili lahko zmoti vaš ritem. Izredno dobro se boste ujeli s tistimi, ki vam bodo pripravljeni prisluhniti. Kar se tiče čustev prihaja sredi tedna zmeda, ki vas bo pripeljala do lepega spoznanja. Skrbi in razne obremenitve se bodo do konca tedna pozitivno razpletle, kar vas bo takoj spravilo v boljšo voljo. Zopet boste imeli čas ter energijo za tisto kar vam je všeč in vas notranje bogati.

Vaš ključ: Poiščite resnico!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

TIGER

Ko bodo zadeve dosegle vrelišče, se ne obremenjujte, saj se boste o vsem skupaj pogovorili in jih tako premaknili iz mrtve točke. Nenadoma bo za vaše oči vse lažje in lepše. Le v četrtek boste utrujeni od zahtev, ki jih drugi postavljalo pred vas, ne da bi vas prej karkoli vprašali. Odporni boste za ideje in mnenja, ki bodo čez vikend bogatila čustva. Razmišljali in odločali se boste glede napovedanega srečanja, ki vam povzroča metuljčke v želodcu. Občutili boste, da nekomu resnično pripadate.

Vaš ključ: Ustavite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MAČKA

Na vsakem koraku vas bodo zasuli z delom, poleg tega boste imeli ogromno skrbi, ki se jih kar ne boste mogli rešiti. Imeli boste tudi priložnost govoriti z nekom, ki bi vam lahko pri vsem skupaj pomagal. Pred vami je bolj čustven in zmeden konec tedna. Nikakor ne boste vedeli, kaj si želite. Najboljše bo, da intimne odnose in poredne igrice pustite ob strani, dokler ne ugotovite svojega bistva. Nekdo pa vas bo ves čas opazoval in se vam skušal približati.

Vaš ključ: Ne skrivajte svojih čustev!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

ZMAJ

Tako zelo boste zaposleni s sabo, da se vam niti najmanj ne bo ljubilo ukvarjati s težavami drugih. Vseeno se potrudite, saj boste imeli nekaj priložnosti za izboljšanje medsebojnih odnosov.  Če se imate namen z nekom poslovno povezati, najprej dobro razmislite, kaj vam to prinaša in kaj lahko v najslabšem primeru izgubite. Odločitve bodo hitre in malce tvegane. V ljubezenskih odnosih boste v nedeljo potrebovali predvsem strast, ki vas bo pozitivno presenetila.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

KAČA

Prilagajanje novemu energijskemu ozračju bo boljše od pričakovanj. Nasvet, ki ga boste dobili vam bo še kako prav prišel, še posebej če se nahajate na prelomnici. Nekdo, za katerega ste mislili, da vas ne mara se bo izkazal v pozitivni luči. Veliko spodbude in veselja lahko najdete v družbi prijateljev, naj vas pocrkljajo, tako kot znajo le oni. Pokažite konec tedna svoja čustva, ki jih skrivate globoko v sebi. Nikar sedaj ne vrzite puške v koruzo, saj imate odlične možnosti, da se soočite.

Vaš ključ: Bodite bolj odprti.

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KONJ

Skušali si boste odgovoriti na zapletena vprašanja, ki vas že dalj časa mučijo in so povezana s poslovnim področjem. Nikar pa ne pričakujte soglasja z ljudmi, s katerimi boste sodelovali. Nekoliko boste zmedeni, a bo hitro minilo. Drznosti in raztresenosti vam ne bo manjkalo. Oboje dobro združite in se potrudite, da dobro izkoristite sposobnosti. To, kar se vam bo v nedeljo nepričakovano dogajalo, ne bo ravno zarota proti vam, ampak posledica neljubih okoliščin.

Vaš ključ: Tvegajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KOZA

Zaplete boste tokrat reševali taktično in diplomatsko. Soočite se in naredite korak, s katerim odlašate že dlje časa. Več kot običajno se boste veliko ukvarjali z družino in domom. Tisti, ki ste v resni vezi pa se boste pogovarjali o skupnih načrtih. Ves čas si boste želeli odpotovati daleč vstran in se odklopiti, ampak čas za to bo šele, ko bodo vse pomembne zadeve za vami. V nedeljo boste zaplavali v skladu z vašim življenjskim tokom in se mu boste brezskrbno predali.

Vaš ključ: Zaupajte v svoje sposobnosti.

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

OPICA

Srečanju, ki vas bremeni, se boste izogibali, kolikor koli se bo dalo, tudi zato, ker imate občutek, da ničesar ne morete spremeniti. Potrebujete več posluha in motivacije. Pripravljeni boste podaljšati svoj delovni čas, pa tudi sprejeti dodatne naloge in obveznosti, čeprav običajno obožujete ljubite mirne dneve. Poudarek bo proti koncu tedna na povezanosti z vsem, kar vas v tem trenutku obdaja. Zaželeli si boste svobode in se rahlo izogibali trdemu delu. Kljub temu ne boste imeli večjih težav.

Vaš ključ: Naredite korak naprej!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PETELIN

Slaba volja bo upravičena, vse težje pa se boste prilagajali določenim odnosom, ki se vam zdijo že preveč obremenjujoči. Usmerili se boste proti spremembam, s čimer se lahko rešite iz primeža slabe volje. Določena oseba vam bo pri odločitvi ali nadaljevati po starem ali stopiti na novo pot v veliko pomoč. Privoščite si konec tedna več spontanosti, ki vas lahko v trenutni situaciji daleč popelje, in sicer brez napetosti. Samskim se bo v nedeljo ponudila priložnost, ki jo je vredno izkoristiti. 

Vaš ključ: Ne čakajte na priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PES

Simpatični in privlačni boste, kar se vam lahko obrestuje v partnerskem odnosu. Poskrbite za veselje in prijetne urice v dvoje, tudi samski lahko pričakujete prijetna ljubezenska prijateljstva. Prinašajo vam nov pogled na situacije in morda tudi novo energijo za napredek v prihajajočem obdobju. Še bolj pogumni boste konec tedna in pripravljeni boste poskusiti nekaj novega. Pomembno je le, da ne zaspite na lovorikah ter da se držite vseh danih obljub.

Vaš ključ: Počasi se daleč pride!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MERJASEC

Številne stvari bodo lažje izvedljive, morda tudi zato, ker niste več pod neznosnim pritiskom določenih oseb, ki so vas še pred kratkim obremenjevale. Veliko bolj umirjeni boste, zato se lahko odločate po svoje. Imeli boste dovolj energije za vse, zato nikar ne odlašajte s težjimi opravili. V zadnjih dneh tedna boste ponovno postavili čustva na prvo mesto. Če ste bili še do nedavnega precej neobčutljivi za partnerjevo nezanimanje, se vas bo zdaj dotaknilo. 

Vaš ključ: Družite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

Preberite tudi: