Kitajski horoskop od 20. do 26. septembra 2021

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 20. do 26. septembra 2021 (foto: Pexels) Pexels
21. 9. 2021

PODGANA

Notranje zaznave bodo obremenjene s službenimi zadevami ter s področjem financ. Izredno skoncentrirani boste morali biti, da se boste lahko izognili pozabljanju in zapletom. Učenje novih stvari vam bo povzročalo preglavice. Bodite bolj vztrajni in pojdite korak za korakom, kajti neznani teren vam bo počasi postal vedno bolj zanimiv. Tudi ljubezen vas bo proti koncu tedna ogrela. Zanimivo bo dogajanje na čustvenem področju, ki bo povezano s simpatičnimi energijami in veliko romantike. Ne govorite o svojih težavah, raje jih rešite.

Vaš ključ: Približajte se resnici!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

BIVOL

Reševali boste več stvari hkrati, zato poiščite ustrezno pomoč in se posvetujte z nekom, ki vam lahko vse skupaj olajša. Romantično delovanje v dvoje bo vneslo potrebno romantiko in zadovoljilo vaša ljubezenska pričakovanja. Če poleg tega doživite še kakšno erotično presenečenje, boste še bolj zadovoljni. Sanjarite z odprtimi očimi in se povežite s svojo domišljijo. Naj vas ne bo strah vprašati, saj boste z odgovorom veliko močnejši, povečala se bo tudi vaša samozavest. Pazite na finance, saj ste v manjši nevarnosti.

Vaš ključ: Bodite preudarni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

TIGER

Svoje negativne misli skušajte ignorirati in se popolnoma prepustite lepim energijam. Kariera bo potekala odlično, nič več napeto. Medtem pa bo vaš odnos s partnerjem tiho in mirno napredoval. Ljubezensko področje bo za vas še bolj pomembno od posla in družabnega življenja. Predolgo ste bili povsem po nepotrebnem obremenjeni z enimi in istimi izkušnjami, zato vas bo še nekaj časa spremljal nadležen občutek, da ste zamudili nekaj pomembnega. Po pogovoru, kjer bo vse obstalo nekako nedorečeno, boste še bolj zmedeni.

Vaš ključ: Ne iščite bližnjic!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MAČKA

Določeno informacijo boste namenoma preprosto preslišali in se pomembne zadeve spomnili v zadnjem trenutku. Pomaga vam lahko nekdo od sodelavcev, le tako boste vse skupaj uspešno izpeljali. Težave boste razrešili le, če se boste globoko poglobili vase in si dovolili poiskati nove rešitve. V petek se boste morali postaviti zase, saj bo nekdo močno vdiral v vaš intimni prostor. Bodite odločni in nepopustljivi, saj boste le tako dosegli svoje. Tudi glede poslovnega področja boste nekoliko utrujeni in ne morete se odločiti, kaj bi bilo najboljše za vas.

Vaš ključ: Ne prepuščajte se ležernosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

ZMAJ

Tudi če boste še tako gojili svoj prav, boste ob partnerjevem vročem pogledu dobili mehka kolena. Naenkrat bo strast pomembnejša od načel. Postali boste zelo ponosni na vse, kar ste ustvarili. Razpoloženje se vam bo občutno izboljšalo, zato boste izredno dobre volje. Sprostite in umirite se, preprosto naslonite se nazaj in samo opazujte situacijo, ne glede na to kako težko vam bo. Če ne boste pazljivi lahko pride v petek do nesporazumov, ki lahko pustijo precej posledic. Neugoden čas za finančna tveganja ter nepremišljeno zapravljanje.

Vaš ključ: Skrivnosti prihajajo na plano!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KAČA

Vso svojo pozitivno energijo, ki vas bo zajela v začetku tedna lahko uporabite kjerkoli boste želeli. Misli vam bodo še vedno uhajale v daljave, povrh vsega se vam bo tudi v ljubezni nekaj premaknilo na bolje in ne bi bilo slabo, da z ljubljeno osebo enostavno uživata. Z nogami boste v petek trdno na tleh, z mislimi tukaj in zdaj, pripravljeni na izzive. V ljubezni bo vse tako kot mora biti, zato boste pomirjeni ter prepričani v harmonijo tudi v prihodnosti. Vaš odziv v družinskem okolju bo v nedeljo spontan. Podzavest vas prepričuje, da se vse počasi vrača na pravo mesto.

Vaš ključ: Ne bojte se resnice!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KONJ

Najboljši način, kako se boljše počutiti je, da naredite spremembo ali dve. Četudi se le odpeljete iz službe proti domu po drugi poti. Nekaj boste opravili brezhibno in zavedate se, da si lahko privoščite nekaj več, posebno glede nakupa, o katerem že dolgo razmišljate. Poskrbite da vam zamude ne ukradejo priložnosti. Živčnih bo konec tedna okoli vas tako ali tako dovolj, kar pomeni, da bi bilo precej priporočljivo, če vam ne bi bilo odveč, da se umirite. Le prepričati se morate, da so pred vami dnevi, na katere ste čakali, z velikim apetitom.

Vaš ključ: Prijaznost odpira vas vrata!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KOZA

Premislite kljub gori obveznosti tudi o določenih zadevah, ki bi jih najraje pozabili. Vaši možgani bodo delovali zelo hitro. Veliko se boste tudi gibali. Nekateri dogodki ne bodo povsem v kontekstu z notranjo držo, lahko, da se vas bodo dotaknili tudi na čustveni ravni. Vrata, na katera ste zelo dolgo trkali, se bodo vsaj malo odprla. Priporočljivo je, da vztrajate še naprej. Nežna čustva bodo v petek preplavila vašo notranjost, vendar pod pogojem, če jo boste pripravljeni odpreti. Odmislite nepomembno in si privoščite pot do skrivne želje.

Vaš ključ: Ljubezen bo igriva!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

OPICA

Nekdo se očitno še vedno ni znebil določenih napornih idej in njegova tarča boste očitno vi. Glede na to, da vas vse skupaj ne pritegne, se boste izognili konfliktu. Kljub temu boste precej zmedeni in razdvojeni. Finančni podvigi ne bodo obrodili pozitivnih sadov, zato še malo počakajte. Konec tedna boste spoznali, da se je motiti človeško, sploh pa so vaše napake tako zelo prikupne. To ni povabilo k temu, da povečate njihovo število, a saj si tega sploh ne bi dovolili. Prijatelj se vam bo nehal smejati.

Vaš ključ: Bodite to kar ste!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PETELIN

Če se vam bo zazdelo, da vaš trud ni cenjen, lahko izgubite živce. Spopadli se boste z množico pomembnih obveznosti, ki vas bodo dolgočasile. Odločite se za pozitiven pristop in se osredotočite na tiste lastnosti, ki so vam že v preteklosti omogočile, da pridete do cilja. Potrudite se, da bo drugim poleg vas prijetno. Pri delu boste lahko pokazali iznajdljivost, pogum pa vam bo dal krila. Tudi, kar zadeva korenite spremembe, očitno je namreč, da ste zbrali dovolj energije. V službi si boste v petek nakopali preveč dela, zato boste morali pohiteti. Ponujena pomoč sodelavca vam bo olajšala delo.

Vaš ključ: Dovolite si biti prodorni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

PES

Pričakujte v začetku tedna nekaj težav z motivacijo. Naložili vam bodo ogromno dela, težko se boste znašli. Mogoče boste na trenutke nekoliko zmedeni, ampak kljub temu boste točno vedeli kaj si želite. Duševno boste proti koncu tedna nekoliko izčrpani, zato se odpravite na izlet in si naberite nove energije. Privoščite si polnovredne obroke hrane. Počasi se začnite pripravljati na resne korake in napredek. Nikar ne dovolite, da bi nekako zaspali in se potem zbudili v trenutku, ko bo že prepozno. Tudi glavobol tokrat ni izključen, zato pijte več tekočine.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MERJASEC

Kljub temu, da boste zelo nemirni, se ne zapletajte v nepotrebne spore. Saj veste, da lepa beseda lepo mesto najde. Ne boste zadovoljni, dokler se ne boste lotili nečesa, kar je res zahtevno, za kar resnično ni gotovo ali se vam lahko posreči. Čaka vas pestra paleta dogodkov, od slabih do dobrih. Naključno boste odkrili nekaj, kar vam bo dalo misliti. Ne čakajte ampak vzemite usodo v svoje roke. Bodite zadovoljni s tem, kar imate in ne pretiravajte v svojih pričakovanjih. Ko boste priznali nekaj svojih napak, bo potem vse veliko lažje.

Vaš ključ: Ne čakajte predolgo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

 Preberite še: