Kitajski horoskop od 21. 2. do 26. 2. 2017

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 21. 2. do 26. 2.2017, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 21. 2. do 26. 2. 2017 (foto: profimedia) profimedia
21. 2. 2017

TEDENSKI KITAJSKI DUHOVNI NASVET IN SMERNICE 21.2. – 26.2.17

PODGANA

Želite si nekaj trajnega, toda marsikaj bo v prvih dneh tedna odvisno tudi od vas in od vpliva, ki lahko kakšno zadevo upočasni. Imate priložnost popraviti neke napake, a le, če boste povsem iskreni in direktni. Počasi pa se vendarle pripravljate na pomemben korak, ki bo konkretnega značaja in kmalu boste objeti v ritem harmonije. Spontano se boste lotili zastavljenih nalog in obveznosti. Odločno boste zastopali svoje mnenje in bili odgovorni pri pomembnih izzivih, ki se vam bodo nizali še posebej proti koncu tedna.

Vaš ključ: Ne bodite zasanjani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

BIVOL

Niste najboljše razpoloženi, tudi zato, ker še vedno razmišljate o nedavnih ljubezenskih korakih, ki ste jih naredili pred kratkim. Le čas bo pokazal, kdo je imel prav. Do takrat pa popazite ob večjih nakupih. V sredini tedna boste močno hrepeneli po strasti in užitku. Nagnjeni boste tudi k samo pomilovanju. Če sami ne boste stopili na pot sprememb, se ne bo nič spremenilo! Ne pozabite pa kljub užitkom, ki se bodo vrstili tudi na svoje obveznosti, ki vas čakajo za ovinkom.

Vaš ključ: Branite svojo čast!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

TIGER

Nikakor se ne morete umiriti, vaše počutje niha od navdušenja, prek dvomov in potem se nadaljuje v pozitivnem slogu. Vsekakor si morate priznati, da ste precej labilni, kar boste morali slej kot prej premostiti.  Po začetnem nelagodju, ki ga boste čutili, se boste sprijaznili z dejstvi in začeli delovati v skladu z njimi. Ne čakajte na to, da vam bo partner ali prijatelj dal kakršne koli namige, saj že veste, da boste na koncu naredili po svoje. Samskim se sreča nakazuje v zadnjih dneh tedna.

Vaš ključ: Bodite spoštljivi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MAČKA

Vaše zaupanje bo v prvih dneh tedna na večji preizkušnji. Nekdo, ki tokrat ne bo prizanašal, bo poskrbel, da se bodo ves čas pojavljale skrivnosti, ki vas bodo vznemirjale in spravljale v kočljive položaje, kjer boste prisiljeni uporabiti svojo iznajdljivost. Tudi počutje bo nihajoče, kar vas bo usmerilo k ukrepom za bolj zdravo življenje, vendar tokrat brez vašega pretiranega analiziranja in tuhtanja, kar bo vsekakor obrodilo veliko boljše rezultate, kot v preteklosti, ko ste bili preveč obremenjeni in posledično tudi neuspešni.

Vaš ključ: Nihanja razpoloženja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

ZMAJ

Vaše življenje bo v prvi polovici tedna zajadralo v popolnoma drugo smer. Na vidiku so preobrazbe, s katerimi se boste usmerili v večje zadovoljstvo in sproščenost, ki jo nujno potrebujete, saj ste v zadnjem času dovolili, da na vas vplivajo okvirji, ki vas vlečejo k tlom. Zunanja podoba bo tista, ki bo poskrbela, da boste samozavestni in zelo zadovoljni s svojim ljubezenskim področjem, še posebej v drugi polovici tedna. Tokrat se odlične možnosti za nova poznanstva nakazujejo tudi tistim, ki ste že dlje časa samski.

Vaš ključ: Zasanjanost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KAČA

Zanimiva situacija vas bo v prvih dneh tedna navdihnila z romantiko in nežnimi čustvi, ki bodo pravi balzam za dušo. Prišli boste do določenih zaključkov, ki vas bodo vsaj delno razbremenili. Nekoliko manj ugoden pa bo teden na področju posla in finančnih zadev, ki vam bodo neprestano polzele iz rok, kljub temu da se boste trudili in v delo vlagali vso svojo energijo, kar pa tokrat za večji napredek žal ne bo dovolj, zato pogumno sprejmite pomoč nekoga, ki vam na vsak način želi pomagati in svetovati.

Vaš ključ: Odprite svoje srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena 

KONJ

Z nekaj prilagajanja na napetosti in spremembe, lahko v prvi polovici tedna rešite določeno zadevo. Delovali boste trezno, hladnokrvno in premišljeno, na poslovnem pogledu pa odločno. Zdelo se vam bo, da ste z vročo željo priklicali novo priložnost, ki vam bo ponujena. Kljub težavam in napornemu delu v drugi polovici tedna vam ne bo žal, da ste se odločili, da se povzpnete višje. Zdravje vam bo dobro služilo, priporočljivo je le malce več gibanja na prostem.

Vaš ključ: Prihaja ljubezen!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

KOZA

V službi boste v prvih dneh tedna počasi napredovali. Nadrejeni cenijo vaše delo, čeprav vam tega ne povedo. Zato bodite zadovoljni s tistim kar imate in si lahko privoščite. Poskusili boste doseči svoje, čeprav brez prevelikega navdušenja in prepričanja. V drugi polovici tedna se boste borili sami s sabo, ter z ljudmi v okolici, ki se vam bodo zdeli zelo nemirni in nestrpni. Nikakor tudi vi ne morete ostati pri miru in nenehno pričakujete odgovore, ki sicer prihajajo počasi. Sprijaznite se!

Vaš ključ: Ne čakajte, naredite korak!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

OPICA

Reklo služba je služba in družba je družba, vam bo v prvi polovici tedna ves čas v mislih, ko vas bodo sodelavci vabili na kavo sredi najbolj zagnanega dela. V drugi polovici tedna boste že uživali v družbi svojih prijateljev. Igriv nasmeh bo poskrbel za brezskrbnost in spontanost v odnosih. Proti koncu tedna boste urejali domače zadeve, predvsem s pogovorom. Če ste se zadnje čase s člani svoje družne pogovarjali o skupnih finančnih zadevah, bodo sedaj rešene.

Vaš ključ: Rešite svojo finančno plat!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PETELIN

Veselite se tedna, saj ste garali in se trudili, sedaj pa se boste odločili in si privoščili daljši počitek, ki bo ponovno napolnil vaše baterije in vas popeljal v svet užitkov. Na področju partnerskih odnosov bo več napetosti sredi tedna, ko boste vse želeli izvedeti in udejanjiti takoj zdaj, nasprotni strani pa to ne bo najbolj ustrezalo, kar vas lahko razjezi. Nikar se ne izogibajte premišljenim korakom in potrpežljivosti, ki bo tokrat nujno potrebna, če boste želeli ohraniti mirne in harmonične odnose.

Vaš ključ: Prihajajo presenečenja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PES

Fizična pripravljenost bo v prvih dneh tedna na vrhuncu. Koraki na razpotjih bodo pogumni in samozavesti. Odkrivali boste skrivnosti in zadeve pogledali drugače kot do sedaj. Največ motivacije boste potrebovali v ljubezni, saj boste imeli občutek, da vam ljubljena oseba ne nudi dovolj. Proti koncu tedna boste morali prisluhniti sebi in glasu svojega srca. Prijetne melodije bodo donele v odnosih, ki so bili v zadnjem času skrhani. V ospredju bo romantika, ki vas bo napolnila s pozitivno energijo.

Vaš ključ: Ne obremenjujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

MERJASEC

Začetek tedna bo ugoden za srečanja, ki vam bodo ogrela srce. Ob novostih čutite hkrati strah in radovednost. Že v sredini tedna boste raztreseni, kar bo opazil predvsem nekdo izmed mlajših. Čustvena varnost bo v ospredju in roka bo objela roko, obeta se vam zadovoljstvo. Popaziti boste morali na svoje zdravje in si narediti tehten načrt za prihodnost. Vanjo boste vključili tudi tiste, ki jim zaupate in so vam pri srcu, vendar bo potrebno tudi prilagajanje.

Vaš ključ: Prilagodite se spremembam!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča