Kitajski horoskop od 21. do 27. junij 2021

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 21. do 27. junij 2021 (foto: pexels) pexels
22. 6. 2021

PODGANA

V sredo se boste pripravljeni boriti za resnico in pravico. Na svoj način, vendarle zelo intenzivno boste opozorili na svoja stališča, ki so tokrat drugačna. V sredini tedna boste blesteli na osebnem področju, kjer bo dobro izkoristili ugodnosti. Na splošno bo čas pred vami harmoničen, izgubljeno energijo vam bo povrnil pogovor. Bodite bolj previdni, če se z ljubljeno osebo srečujeta tudi v delovnem okolju. Prihaja nekaj govoric, ki jih boste stežka utišali. Nedelja prinaša pritiske in spremembe. Potrebno bo veliko potrpežljivosti.

Vaš ključ: Zaupajte le vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

BIVOL

V odnosih se zopet zapleta, vi pa šele zdaj ugotavljate, da ne bo šlo brez posveta z nekom, ki je bolj podkovan. Ne pričakujte, da se bo sredi tedna vse uredilo samo in ne ocenjujte vsega le na podlagi svojega prvega vtisa. Odločajte se ob upoštevanju več dejstev in tudi tistega, kar vam morda ne ugaja. Zdravje je lahko konec tedna vaša šibka točka, toda tokrat le zato, ker se spet preveč razburjate zaradi malenkosti in si dovolite, da se vas dotakne stres. Priznajte si svoje napake in se z njimi soočite.

Vaš ključ: Ne vznemirjajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

TIGER

Popaziti morate na tiste zadeve, ki vas bremenijo in doumeti, da je življenje polno presenečenj. Potreba po priznanju bo močna in intenzivna. Bodite odprti za tiste stvari, ki vas že dolgo privlačijo. Intenzivno se boste predajali delu, v petek pa se boste nekoliko sprostili in si vzeli trenutek za klepet. Prihajajo manjše spremembe, s katerimi se boste počutili lahkotnejše. Nekdo se bo počasi začel odzivati in vam dajati nove smernice, s katerimi bosta lažje nadaljevala odnos. Počasi se daleč pride, kar bo zelo pomembno.

Vaš ključ: Bodite razigrani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MAČKA

Po eni strani ste dobro podkovani, po drugi strani pa nimate dovolj poguma, da bi se odločili za kaj konkretnega, kar bi lahko občutno spremenilo trenutno situacijo. Delovali boste premišljeno in hkrati diplomatsko. Z nekaj pripravljenosti lahko premagate negativne občutke in občutek ujetosti, ki vam ne da miru. Odločite se na podlagi občutka, ki vas bo vztrajno vodil v pravo smer in zadovoljstvo. Finance bodo sicer pomembne, vendar se boste bolj osredotočili na to, da vam bo delo, k ga boste opravljali v prihodnje, prinašalo zadovoljstvo.

Vaš ključ: Nasmehnite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

ZMAJ

Mučite se z ostanki preteklosti in prenašati morate nekoga, ki se očitno ni sprijaznil z vajinim dogovorom. Zadeve se spreminjajo in prepričali se boste v resničnost nečesa. Premislite, ali morda preveč ponosno čakate na druge, potem se vam vedno znova zdi, da so vas pozabili. Predpogoj za rešitev vsega je odkrito soočenje. Energije bodo konec tedna spodbujale intenzivnost, bojevitost in spremembe. Opazujte kako pomembno je biti na pravem mestu, ko se govori o večjih podvigih. Ne obremenjujte se z začasnim zastojem.

Vaš ključ: Premagajte nesigurnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KAČA

Na ljubezenskem področju ne bo vse potekalo tako, kot ste si zamislili. Za določene opravke bi si radi vzeli več časa. Na vas bodo leteli neupravičeni očitki s strani osebe, ki bo malce nevoščljiva. Četrtek prinaša večja nihanja. Nemirni boste, zato popazite zunaj vaše vsakdanje okolice, n še zlasti glede dokumentov, ki jih lahko založite ali izgubite. Vse se spreminja prehitro. Nekdo vas nenehno priganja in najbolj vas jezi to, da ima prav. Poskusite biti malo bolj prilagodljivi.

Vaš ključ: Ne bodite tako nemirni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

KONJ

Prva polovica tedna vam ne bo najbolj naklonjena, ves čas boste nemirni. Tako doma kot v službi boste prehitro popustili, čeprav vas občutek opozarja, da to ni dobra poteza. Preveč se žrtvujete za ljudi, ki si ne zaslužijo. Spremenite taktiko, bodite odločnejši. Nekoga boste zlahka osvojili, čeprav bi radi dosegli veliko več, posebno če vaju povezujejo tudi poslovni stiki. Vadite nekaj, kar vam bo prav kmalu koristilo. Imate sijajno možnost, da bi spremenili določene navade. Končno se boste izkazali.

Vaš ključ: Prihaja lepše obdobje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KOZA

Nesporazume boste v ponedeljek in torek težko razreševali, ker boste preveč ponosni in občutljivi. Vsako besedo si boste razlagali po svoje, zato se raje poglobite vase, preden storite kakšno neumnost. Dovolite sogovorniku da razloži svoja stališča. Pri zadevi, ki se vam je še pred kratkim zdela čudovita, boste odkrili nekaj pomanjkljivosti, vendar se boste kljub temu sposobni prilagoditi. Sami najbolj veste, koga bi morali čim prej poiskati, da bi stvari nekako uredili. Pohitite, najlažje vam bo v družbi, posebno v odnosih z ženskami.

Vaš ključ: Pogovori bodo sproščeni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

OPICA

Odnosi s prijatelji bodo odlični, saj boste skupaj prišli do določenih pomembnih rešitev ali odločitev. Ne potrebujete premora, prav obratno, želite dogajanje. Tokrat se boste zelo dobro zavedali, da bi morate vi storiti prvi korak. Ne bo vam pretežko saj ste iznajdljivi. V zadnjih dneh tedna boste končno naredili korak na čustvenem področju. Nekdo vam bo zelo naklonjen, zato se nikar ne obremenjujte, da bi ostali sami. Konec tedna bo namenjen prijetnemu druženju, ki vam bo dvignilo energijo, saj bo vaše počutje zelo optimistično.

Vaš ključ: Prijetne vibracije!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

PETELIN

Ker ste zadnje čase precej nemirni, dobro premislite o tem, kaj vas v resnici muči. Prav gotovo se ne boste sposobni prilagajati, saj ste mnenja, da imate popolnoma prav. Če ne boste previdni z besedami, bi lahko razkrili več, kot si želite. Naenkrat si želite nadoknaditi vse, kar ste zamudili, a veste, da bi najprej morali odgovoriti na določen klic. Obetajo se vam novi ljudje, ki bodo prinesli v vaše življenje novosti. Razna presenečenja vas bodo razveselila. Spremembe, ki jih boste doživeli, bodo imele dolgoročen predznak.

Vaš ključ: Prihaja svežina!

PES

Veliko boste stavili na eno karto, pri tem pa ne boste upoštevali vseh dejavnikov, ki so lahko problematični. Posledično se boste v sredini tedna srečevali z dodatnimi ovirami, ki pa ne bodo najbolj enostavne. Razmišljali boste tudi o možnostih za dodatni zaslužek. Morali bi se prilagoditi, posebno če je v delovnih nalogah vsakodnevni stik z ljudmi. Nekdo se vam bo končno izpovedal. Tudi tisti, ki ste v resni vezi, se boste s partnerjem čudovito razumeli. Pogovarjala se bosta tudi o svoji prihodnosti in njegove izjave vas bodo tokrat za spremembo pozitivno presenetile. Konec tedna si vzemite več časa za prijatelje.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

MERJASEC

Vse se lahko premaga, pomembno je, da se ne ukvarjate preveč z zadevami, ki niso v vaši domeni. Stvari se bodo zgladile, odnosi popravili. Samskim bo nagajal ego, ki vas bo pahnil v situacije, ko vam ne bo jasno, zakaj vas je določena oseba ponovno zavrnila. Vendar vsega skupaj ne jemljite preveč resno. Veliko novih poznanstev vas čaka v obdobju, ki je pred vami. Tisti, ki ste v razmerju, se potrudite, saj vam bo vrnjeno z iskrenimi besedami. Konfliktov se konec tedna izogibajte, saj ne prinašajo nič dobrega.

Vaš ključ: Bodite ustvarjalni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

Preberite še: