Kitajski horoskop od 22. do 27. 11. 2016

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 22. do 27. novembra 2016, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 22. do 27. 11. 2016 (foto: Profimedia) Profimedia
22. 11. 2016

TEDENSKI KITAJSKI DUHOVNI NASVET IN SMERNICE 22.11.-27.11.16

PODGANA

V prvih dneh tedna boste potrebovali veliko energije, da se ponovno sestavite in začnete delati s polno paro. Idej bo ogromno, vendar jih bo potrebno tudi udejanjiti v realnosti, v nasprotnem primeru vam prinašajo le težave in zmedo, ki pa si je trenutno ne želite v svojem življenju. Ljubezensko področje bo obarvano s strastjo, ki jo boste težko nadzirali, ne boste pa pripravljeni za razne konkretne obljube, ki vas lahko celo odvrnejo od določenega odnosa, saj je za vas še vedno na prvem mestu svoboda, z veliko začetnico.

Vaš ključ: Odstopite od povprečja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

BIVOL

Čeprav se veselite časa pred vami boste v ozadju kljub temu nekoliko obremenjeni s poslovnimi in finančnimi zadevami, ki bodo tokrat od vas zahtevale konkretne rešitve in prilagajanje, ki pa vam ni pisano na kožo. Vzemite si več časa za družino in prijatelje, saj ste se v zadnjem času od njih čisto umaknili. Ker pa veste, da niste samotar, je sedaj čas, da odnose vsaj nekoliko zakrpate. V zadnjih dneh tedna boste deležni priložnosti, da nekomu izpoveste svoja čustva in se pogovorite o odnosu, ki vas vznemirja.

Vaš ključ: Odprite srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

TIGER

V tem tednu boste imeli občutek, da bi z veseljem poleteli daleč vstran. Prvi dnevi bodo resnično stresni, predvsem zaradi občutka, da vas nihče ne posluša o vaših pustolovskih dogodivščinah. Zgodbice so sicer zanimive, čas pa skrajno neprimeren. Počakajte do druge polovice tedna, ko se vam ponudi priložnost v večji družbi. Delo vam bo šlo odlično od rok. Če se spogledujete z dodatnim zaslužkom ali samostojno potjo, je čas nadvse primeren. Potrebujete samo pogum in manjši zalogaj tveganja.

Vaš ključ: Bodite prilagodljivi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MAČKA

V prvi polovici tedna se vam obeta nekaj težavic, povezanih z vašim splošnim počutjem, ki bo nihalo sorazmerno z vašim razpoloženjem. Marsikdo vas ne bo razumel na pravi način, kar vam lahko prinese nekaj notranje napetosti. Nikar ne držite v sebi stvari, ki vas obremenjujejo, pogovorite se s tistimi, ki jim resnično zaupate. Poslovna plat se bo izboljšala v zadnjem delu tedna, ko se boste poglobili vase in sreča  vas bo vzpodbujala na vsakem koraku, tudi na finančnem področju.

Vaš ključ: Sledite novostim!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

ZMAJ

Čeprav ste se spočili in si nabrali novih energij, boste imeli v prvi polovici tedna željo po dodatnem počitku. Pojavi se lahko nekaj občutljivosti ali manjših zdravstvenih težavic, ki bi jim bilo dobro nameniti več pozornosti. Naj vas ne zmedejo preveč prijazne besede osebe nasprotnega spola, ki vas bo želela prepričati v nekaj, kar ni v vaši navadi. Ohranite svojo samozavest, tudi takrat, ko boste na poslovnem področju dvomili vase in v svoje sposobnosti, saj vas bo nekdo ves čas opazoval in ocenjeval.

Vaš ključ: Bodite samozavestni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

KAČA

V prvi polovici tedna se bodo začele dogajati še lepše situacije, kar vas bo navdihnilo z dobro voljo in nasmeškom na obrazu. Odlična komunikacija vas vodi v srečno obdobje. Uredili boste zadeve, s katerimi ste odlašali in veliko lažje se boste pogovorili in dorekli določen odnos, ki bo dobil boljšo obliko. Na poslovnem področju bo pravi čas za ugodne rešitve v drugi polovici tedna. Postavljali si boste smernice, ki bodo odlično začrtane, zato vam tokrat nikakor ne bo spodletelo.

Vaš ključ: Bodite optimistični!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KONJ

Veselite se časa pred vami, saj ste skozi ves čas garali in se trudili, sedaj pa se boste odločili in si privoščili počitek, ki bo ponovno napolnil vaše baterije in vas popeljal v svet užitkov. Na področju partnerskih odnosov bo več napetosti sredi tedna, ko boste vse želeli izvedeti in udejanjiti takoj zdaj, nasprotni strani pa to ne bo najbolj ustrezalo, kar vas lahko razjezi. Nikar se ne izogibajte premišljenim korakom in potrpežljivosti, ki bo tokrat nujno potrebna, če boste želeli ohraniti mirne in harmonične odnose.

Vaš ključ: Ostanite umirjeni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KOZA

Prva polovica tedna ne bodo ravno po vašem okusu. Skrbi in moteč spanec vam bo povzročil zaplet, ki ga niste predvidevali. Več miru in stabilnosti bo v drugi polovici tedna, ko lahko opravite poslovni pogovor in se dogovorite za sodelovanje, ki lahko kmalu obrodi odlične sadove. Dobrodošel bo tudi pogovor s prijateljem, ki bo popolnoma razumel vaša stališča in vas vzpodbujal pri vaših novih odločitvah in idejah. Umirite se tudi na področju čustev, saj se bo vse skupaj odvijalo v lepih energijah, ki vas bodo iz trenutka v trenutek znova presenečale.

Vaš ključ: Ujemite trenutek!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

OPICA

V prvi polovici tedna boste stopili stopničko višje na poslovnem področju, kar vas bo popeljalo v odlično počutje. Končno se vam nakazuje možnost izboljšanja, ki bo povezana tudi z vašimi financami. Nikar pa preveč ne zapravljajte, saj se vam lahko celotna situacija hitro obrne na glavo. Več sreče na področju čustev se vam nasmiha v drugi polovici tedna, ko vas bo spremljalo zadovoljstvo. Samski bodite bolj prodorni in si drznite narediti kakšen korak izven vaših okvirjev.

Vaš ključ: Iztrgajte se iz okvirjev!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PETELIN

Vaše življenje bo v prvi polovici tedna zajadralo v popolnoma drugo smer. Na vidiku so preobrazbe, s katerimi se boste usmerili v večje zadovoljstvo in sproščenost, ki jo nujno potrebujete, saj ste v zadnjem času dovolili, da na vas vplivajo okvirji, ki vas vlečejo k tlom. Dobra volja bo tista, ki bo poskrbela, da boste samozavestni in zelo zadovoljni s svojim ljubezenskim področjem, še posebej v drugi polovici tedna. Tokrat se odlične možnosti za nova poznanstva nakazujejo tudi tistim, ki ste že dlje časa samski.

Vaš ključ: Sprejmite ljubezen!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PES

Vaše želje bodo v prvi polovici tedna presegale realne možnosti, zato ne bodite razočarani, če se vam bodo zadeve iztekle v popolnoma drugi smeri, kot predvidevate. Sedaj je čas, da se izpostavite in poveste svoje mnenje, saj boste deležni podpore nekoga, ki bo podkrepil vašo strast in vam dodal še kanček samozavesti, s katero boste v pogovoru premagali še najbolj iznajdljivega sogovornika. Stiki s tujino, ki se nakazujejo konec tedna, bodo bolj dvomljive narave.

Vaš ključ: Bodite bolj previdni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena 

MERJASEC

V tednu, ki je pred vami, vas bosta ščitila ponos in ego, ki vam bosta omogočila več svobode, strasti, zadovoljstva in hkrati tudi napetega vzdušja, saj marsikdo ne bo razumel, da ste zadovoljni in optimistični, kljub temu da se vam ne dogaja nič novega ali posebnega. Počutje in zdravje bo manjša težavica v drugi polovici tedna, zato se toplo oblecite in nikar ne pretiravajte, saj bi vas lahko drago stalo. Čutili boste, da morate poskrbeti zase in se v določeni družbi nekoliko bolj izpostaviti.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena