Kitajski horoskop od 22. do 27. 8. 2017

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 22. do 27. 8. 2017, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 22. do 27. 8. 2017 (foto: profimedia) profimedia
22. 8. 2017

PODGANA

Do četrtka ste lahko povsem mirni, saj se bodo zadeve razpletale spontano, in ostane vam le še to, da uredite podrobnosti. Povežite se še z nekom od znancev ali sorodnikov, ki vam lahko pomaga v trenutku, ko se boste morali braniti. Le nikar ne dovolite, da bi na vas vplivale določene zasebne zadeve. Čez vikend bodo vsi opazili, da cvetite in da kjer se pojavite, vnesete neko pozitivno in romantično energijo. Zadovoljstvo bo tudi  vaše denarno stanje, ki bo počasi začelo naraščati.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

BIVOL

Počasi bo prišel čas, da se odpravite na neko pot ali izlet. V službi  nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč, saj se vam bodo dogajale nenavadne situacije. Kljub temu se boste sposobni postaviti zase. Ljubezenske zadeve bodo zelo vznemirljive. Nekaj nepravilnosti ali neujemanja z drugimi udeleženimi vas lahko vznemiri. Kar pomeni le, da bi morali večkrat globoko vdihniti in si določiti prioritete, ostalo pa lahko počaka ali pa celo lahko nekako potisnete.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

TIGER

Prva polovica tedna bo namenjena razčiščevanju določenih odnosov, ki vas bremenijo že dlje časa. Postavili si boste veliko bolj jasne načrte. Zdravje vam bo zelo dobro služilo, potrebovali pa boste le nekaj adrenalina. Besede, ki bodo prihajale iz ust nekoga bodo tako obetajoče, vendar pa na žalost skrivajo praznino. Konec tedna boste še bolj kot običajno izpostavljeni naivnosti, zato pazite s kom imate opravka. Še posebej, če se vse skupaj tiče finančnega področja. 

Vaš ključ: Ne verjemite vsemu!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MAČKA

Lahko, da je nastopil čas, ko se boste spremenili način na katerega ste se odzivali na obveznosti povezane z drugimi, zato vam ne bo vam ostalo dovolj časa, da bi bili bolj usmiljeni do sebe. Lahko so prijazni ampak to je lahko le način, da pridejo do tistega kar hočejo. Konec tedna se boste posvečali svojim ljubezenskim težavam, ki so še vedno močno zakoreninjena v vašem srcu. Analiza vsega skupaj je nujno potrebna. Le glejte, da ne boste šli pri vsem tem predaleč. Partner ali oseba s katero ste v dogovorih potrebuje nekaj več časa za razmislek.

Vaš ključ: Razbremenite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

ZMAJ

Pred vami je čas poln komunikacije urejanja papirjev in kompromisov. Nekaj več nervoze pričakujte v dnevih sredi tedna, ko ne boste vedeli, kaj vas dela nervozne. Občutek nelagodja se bo pojavljal tudi v petek. Ko boste naredili ključne poteze se boste umirili in opazili, da o nervozi ni ne duha ne sluha. Redko boste imeli priložnost voditi vse po svojih zamislih. Tokrat se boste morali dokazovati na več področjih hkrati. Pomembna bo vaša zbranost od katere bo odvisen tudi končen rezultat. Razveselili se boste manjšega darila.

Vaš ključ: Presenetite s svojo spontanostjo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KAČA

Pred vami je prijeten in dinamičen začetek tedna. Še največ dela boste imeli s tem, da poskrbite zase in za svoje prijatelje. Zavedate se, da lahko  po majhnih korakih, doživite velike uspehe. Vezanim bo zmanjkalo časa za romantiko. Ne znajdete se najbolje, posebno ob koncu tedna, ko boste morali čakati ali pa molčati v trenutku, ko bodo na pohodu tisti, s katerimi se ne ujemate. Vse se lahko reši, pomembno je, da se med sredo in petkom ponovno zbudite in storite kaj več za napredek.

Vaš ključ: Vzemite si več časa zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KONJ

V službi vam bodo nadrejeni dodelili nehvaležno nalogo, ki jo boste opravili z občutkom. Ta izkušnja vas lahko zavihti na vrh, kar pa bo imelo le kratkoročen učinek. Posvetite se raje dolgoročnim ciljem in uspehom.  Proti koncu tedna se boste veliko poglabljali vase in analizirali. Korak za korakom delajte na samozavesti in na dobri komunikaciji. V vaše življenje bodo prišli ljudje, ki vas bodo tako ali drugače razvedrili. Čez vikend se sprostite in uživate, saj ste ves čas v pogonu  in obremenjeni z drugimi.

Vaš ključ: Ne hodite le po ustaljeni poti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KOZA

Delo bo v ponedeljek in torek potekalo v skladu z načrtovanim. Zanesite se na svoj občutek, saj se lahko ponudi prilika, ki je ni za zamuditi. Sodelovanje z drugimi bo v tem tednu na prvem mestu, prijetni in sproščeni odnosi pa na drugem. Proti koncu tedna razmislite, ali je kompromis potreben. Želeli si boste, da bi bile stvari bolje postavljene in pod kontrolo, a bodo prisotni vmesni zastoji in prekinitve. Rezultati so lahko omejena komanda pod vašimi pogoji in to vas lahko demoralizira mentalno, če ne boste pazljivi. Nekdo vam bo želel pomagati.

Vaš ključ: Priključite se pozitivnim!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

OPICA

Čutite, da greste lahko naprej a se vam zdi, da je preveč stvari, ki jih ne vidite dovolj jasno, mogoče zato, ker ima nekdo drug drugačno mnenje. Morate se osredotočiti na vsak korak posebej, če upoštevate cilje, ki ste si jih zadali. Začeli se bodo dnevi, ko boste morali vzeti stvari v svoje roke. Če želite, da se stvari pametno in mirno uredijo boste primorani sprejeti kompromis. Ne obremenjujte partnerja z nepotrebnimi besedami in mu končno dovolite, da spregovori. Na finančnem področju se vam nakazuje nekaj manjših ovir.

Vaš ključ: Prepustite se dobremu vzdušju!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PETELIN

Nekatere stvari, ki so moteče se morajo na vsak način razrešiti. Pričakovati, da bo vse naredil vaš partner je iluzija. Sami ste svoj gospodar in čas je, da se resno lotite problemov. Bodite spontani, prijazni in resni, ko spregovorite o občutljivi temi. Ne pričakujte večjih sprememb na čustvenem področju. Okupirani boste s skupnimi cilji in ostalimi stvarmi, ki nimajo kaj dosti opravka s čustvovanjem. To je prehodno obdobje, ki pa ne bo naredilo večje škode. Še vedno imate popolno oporo v svojih dobrih prijateljih.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PES

Skok v partnerstvo, ne bi bil v teh dneh nič nenavadnega. Spoznali ste, da ste kljub vsem težavam in preprekam pripravljeni tudi za ta korak. V tem tednu boste preizkusili, kar nekaj novih tehnik, da ugotovite, kako se bo nekdo odzval. Imeli boste srečo. Ne glede na to, da ste trenutno obsedeni z partnerskimi odnosi bodite pri reševanju težav nekoliko bolj zmerni. V odnosu je potrebno včasih pustiti tudi nekaj nedorečenega. Ne zapletajte po nepotrebnem in ne izpostavljajte preteklosti. Trud, ki ga boste vložili v razumevanje se bo poplačal.

Vaš ključ: Pazite na besede!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MERJASEC

Na vsako vprašanje znate ustrezno dogovoriti, ne da bi slepomišili, ter ste kratki in jedrnati. Do nekoga boste vedno bolj nezaupljivi, saj vas je morda ta oseba nedavno izdala. V vsakem primeru odpustite in pojdite dalje.   Spremljale vas bodo majhne skrivnosti in določene stvari bodo šle po tisti poti, ki vam je namenjena. Pozorni bodite, berite med vrsticami, po drugi strani pa se prepustite in uživajte. Odpravite se lahko tudi na sprehod. S tem si boste ponovno povrnili energijo in nekoliko uredili svoje zmedene misli.

Vaš ključ: Približajte se ciljem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri